Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@iamkate som na tom podobne povedala som si ze odkladam teplomer a necham to tak.ovu si citim a ostatnemu necham volny priebeh.7mesiacov staci.tento mesiac my meskalo 6dni a nic s toho
@iamkate
A podľa čoho si namyslas tehotenstvo? Aj pozorujes reálne nejaké príznaky na sebe alebo si ich vsugerujes, ci len podľa krivky v grafe?
Ja som vzdala dávno merianie a je mi oveľa lepšie. Fakt je to úľava doslova ☺️🙂 ale tak je to dobre merať ak človek nepozná svoj cyklus, ale aj to len vtedy ak nie je pravidelný sex vo vzťahu... ale tuto skupinku rada sledujem naďalej 😉
Nechce sa mi to hľadať, ale bola by som zvedavá na graf ženy ktorá otehotnela. Ukáže niektorá? Aby som si vedela porovnať 💚
@lienka_9 Ahoj toto je môj víťazný graf 🙂
@lienka_9 ako je v tabuľke to zelené plusko značí to ze si poznacila do tabulky tehotensky test ktory jej vysiel pozitívne. A kedze predtym jej par dni merani v tabulke chybalo spojilo to od toho dna pluska a posledneho co merala, vsetky dalsie dni co sa po pozitívnom teste merala, jej uz znaci zelenou.
@katkaholiova ja mam cyklus presný ako hodinky, ovu tak isto si cítim, ja ani neviem prečo meriam🙈 asi aby som ešte viac bola na prášky a v napätí... mňa najviac štve ze mi každý povie "nesleduj sa" a to sa ako dá ked jasne cítim plodné dni aj ovu😑 žiadna z nás nechce stratiť zbytočne ďalší mesiac keď sa tu ozaj všetky už dlho snažíme..
@junyk no ja som za tých 8m mala 2x biochemické a to som vedela ze som isto tehu lebo ma neskutočne boleli vaječníky... Mňa inak nebolia nikdy... No lenže už sa to tak zvrtlo že ja si pri každom pichnúťi, pri každej nevoľnosti, nechuti namyslam že by som mohla byť tehotná.. A potom saliem z toho grafu a moje dni sú len o tom vstať na merať teplotu a potom celý deň špekulovať nad tým 🙈 ja už z toho neviem vyjsť.. Už som 1 mesiac aj nemerala a to tiež nebolo bohviečo lebo som fakt až na tu ms v strese čakala ako blbá... Takto aspoň 2dni pred keď už teplota klesá sa vyrevem a keď príde ms už to tak neprezivam 🙈 no čisté psycho ja už dakedy sa cítim ako pecient...
Ale tu tiež rada čítam, sledujem, prežívam to s každou jednou 😊
@iamkate presne ako pises.ale ja som si povedala ze koncim tento mesiac s meranim urcite prestavam sa sledovat
@radussska1 dobre rano vhcem sa opxtat prečo mne ukazuje na tom teplomery az 37.70 ďakujem
@adulienka11 Ja som dnestiež namerala vyššiu teplotu ako mávam predovulačné - pre bolesť hrdla.
Keď sa v tele niečo deje ovplyvňuje to aj bazálnu teplotu.
Zdravím dievčatá, ja neviem co mam tento cyklus za teploty. Som z nich mimo. Mam strasne vysoke predovulacne teploty, ktore som po minule mesiace mala max oo 36,5 a v LF 36,6
A tento mesiac fakt neviem. A ani som necitila, ze by ma nejako viac boleli vaječníky tak neviem ci ovu bola. Mala som len hlien... 🤔🤔🤔

@iamkate no tiež mam aj macu aj vitamíny mam chut všetko vyhodiť a nemerat 🙄😁