Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@iamkate no vies co aj mne to vrta hlavou spravila som si tehu test prave ale je biely ako sneh. 🤦♀️ Takze ja budem asi ten pripad kedy to tehu neznamená ale asi ovu takze dnes to asi vecer poistime 🙂 aj led je toto nanajvýš zvláštne veď ovu test na 15 dc pozit odvtedy teploty su hore...pre istotu som robila aj vtedy ked mi teplota na dva dni tak klesla ze ci náhodou vtedy nebola ovu ale tu druhu ciarku som ani nevidela :D cize ovu to isto nebola. Akoze toto je take stresujuce cele na zblaznenie ved to asi pozna kazda z nas :D
@rsimoneees mohla len otazka kedy, mas tam taku velku medzeru
@hanka555 nemerala som kvôli tomu ze som brala progesteron, a s týmto som neratala. Vždy dostanem ms Do 3 dni od vysadenia progesteronu :/
Tak žienky u mňa to opäť nedopadlo dobre,testy krásne, tehotenstvo potvrdené z krvi,a čo zasa nasledovalo-no to,že sa to ďalej prestalo opäť vyvíjať,už 3x za sebou.som so psychikou úplne na dne,a týmto som aj skončila so snazenim.uz je toho na mňa priveľa,tak ja už nebudem sledovať ani ovulku,ani BT, absolútne nič.a už sa nebudeme ani snažiť o ďalšie,lebo ďalší takýto neúspech by ma už asi položil úplne.ale budem vás aspom sem tam sledovať,ako pokračujete.vsetkym vám prajem,aby ste si našli krásne // a dobojovali to do konca úspešne.
@mirus11 jooj to my je luto a vyzeralo to krasne
@mirus11 veľmi ma to mrzí 😒😒😒 poznám to, tiež sa mi to stále opakuje. Nechceš ísť na vyšetrenia? Možno by stačilo pichať fraxik alebo clexane, pripadne užívať anopyrin.. Nevzdávaj to. 💛 Raz sa to musí podariť aj nám.
@milka1988 skus ráno tehu test, keď máš takýto ovulacny.. Druhá ovulka to byť isto nemôže, ta by prebehla do par hodín po prvej.. Daj vedieť ráno 😊
@rsimoneees a test si neskúšala?
@rosalie1411 skusala , dnes nič. Asi ráno vyskúšam
@rosalie1411 tak uz mi to lauritka vysvetlila, ono to najskor bol len zvyseny ten luteizacny hormon lebo som test robila z ranneho mocu, a bol tam najviac koncentrovany. Tehotensky bol totalne biely dnes, tak som schvalne skusila poobede este raz ovu, dodrzala som tak ako ked sledujem ovu, 2 hod nepit a uz bol negativny cize skor to bolo zblbnutie hormonov nez tehotenstvo 🙂 , dokonca pred ms sa zvykne aj zvysit ten hormon,...skoda no uz som sa kusok potesila troska. Do ms uz netestujem pockam co bude skoda plytvat aj testami fakt...

@patusss krasa vidieť ❤️