icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

milka1988
19. apr 2021

@patusss krasa vidieť ❤️

milka1988
19. apr 2021

@iamkate no vies co aj mne to vrta hlavou spravila som si tehu test prave ale je biely ako sneh. 🤦‍♀️ Takze ja budem asi ten pripad kedy to tehu neznamená ale asi ovu takze dnes to asi vecer poistime 🙂 aj led je toto nanajvýš zvláštne veď ovu test na 15 dc pozit odvtedy teploty su hore...pre istotu som robila aj vtedy ked mi teplota na dva dni tak klesla ze ci náhodou vtedy nebola ovu ale tu druhu ciarku som ani nevidela :D cize ovu to isto nebola. Akoze toto je take stresujuce cele na zblaznenie ved to asi pozna kazda z nas :D

iamkate
19. apr 2021

@milka1988 ved ešte je nádej ze vraj ukazuje skôr ako tehu test 😊 ale tiež by som poistila

milka1988
19. apr 2021

@majka_3 a ako sa citis? Nejaké zmeny na sebe? ☺️

natalka25122017
19. apr 2021

Ahojte baby tak co vravíte na môj graf bazalnej teploty? Ms mam dostat 23.4.

mirus11
19. apr 2021

@majka_3 krásne,aspom tebe to vyšlo,keď u mňa nič.a to som mala aké krásne už testy.

lienka_9
19. apr 2021

@iamkate a koľkí deň DPO si si spravila ovulacny?

iamkate
19. apr 2021

@lienka_9 dnes som ho robila som 9DPO podľa grafu... Ale ešte nikdy som nemala tak skoro ovulaciu tak neviem ci sa toho 100% držať... Lebo utrogestan mi trochu rozhadzuje cyklus

rsimoneees
19. apr 2021

Ahojte baby , prosím Vás myslíte že mohla byt ovu ? Už je to 12 dni od vysadenia progesteronu a ms nikde 🤯

hanka555
19. apr 2021

@rsimoneees mohla len otazka kedy, mas tam taku velku medzeru

rsimoneees
19. apr 2021

@hanka555 nemerala som kvôli tomu ze som brala progesteron, a s týmto som neratala. Vždy dostanem ms Do 3 dni od vysadenia progesteronu :/

lienka_9
19. apr 2021

@iamkate a aky mas graf?

iamkate
19. apr 2021

@lienka_9 vyššie som dnes pridala 😊⬆️

lienka_9
19. apr 2021

@iamkate hej uz som si vsimla 🙂

mirus11
19. apr 2021

Tak žienky u mňa to opäť nedopadlo dobre,testy krásne, tehotenstvo potvrdené z krvi,a čo zasa nasledovalo-no to,že sa to ďalej prestalo opäť vyvíjať,už 3x za sebou.som so psychikou úplne na dne,a týmto som aj skončila so snazenim.uz je toho na mňa priveľa,tak ja už nebudem sledovať ani ovulku,ani BT, absolútne nič.a už sa nebudeme ani snažiť o ďalšie,lebo ďalší takýto neúspech by ma už asi položil úplne.ale budem vás aspom sem tam sledovať,ako pokračujete.vsetkym vám prajem,aby ste si našli krásne // a dobojovali to do konca úspešne.

atikab
19. apr 2021

@lienka_9 paci sa, tu je moj tehotensky

edinka25
19. apr 2021

@majka_3 krasa Majka,kolko si tt?

patusss
19. apr 2021

@mirus11 veľmi ma to mrzí... stalo sa mi to isté, 2x. Pomohol progesterón...

mirus11
19. apr 2021

@patusss aj ten som brala(utrogestan)a nič z toho tak či tak.

evelyn1986
19. apr 2021

@majka_3 @hanka555 Gratulujem♥️

katkaholiova
19. apr 2021

@mirus11 jooj to my je luto a vyzeralo to krasne

butterfly333
19. apr 2021

@patusss krásne fotečky baby gratulujem a prajem všetko dobré
@majka_3

katka8817
19. apr 2021

@majka_3 supeeeer baby, veľmi sa s Vami teším, tfuj, tfuj, prajem bezproblémové tehulkovanie
@patusss

rosalie1411
19. apr 2021

@mirus11 veľmi ma to mrzí 😒😒😒 poznám to, tiež sa mi to stále opakuje. Nechceš ísť na vyšetrenia? Možno by stačilo pichať fraxik alebo clexane, pripadne užívať anopyrin.. Nevzdávaj to. 💛 Raz sa to musí podariť aj nám.

rosalie1411
19. apr 2021

@milka1988 skus ráno tehu test, keď máš takýto ovulacny.. Druhá ovulka to byť isto nemôže, ta by prebehla do par hodín po prvej.. Daj vedieť ráno 😊

rosalie1411
19. apr 2021

@rsimoneees a test si neskúšala?

rsimoneees
19. apr 2021

@rosalie1411 skusala , dnes nič. Asi ráno vyskúšam

milka1988
19. apr 2021

@rosalie1411 tak uz mi to lauritka vysvetlila, ono to najskor bol len zvyseny ten luteizacny hormon lebo som test robila z ranneho mocu, a bol tam najviac koncentrovany. Tehotensky bol totalne biely dnes, tak som schvalne skusila poobede este raz ovu, dodrzala som tak ako ked sledujem ovu, 2 hod nepit a uz bol negativny cize skor to bolo zblbnutie hormonov nez tehotenstvo 🙂 , dokonca pred ms sa zvykne aj zvysit ten hormon,...skoda no uz som sa kusok potesila troska. Do ms uz netestujem pockam co bude skoda plytvat aj testami fakt...

milka1988
19. apr 2021

@atikab krasne ti to vystupilo hore 🙂

atikab
19. apr 2021

@milka1988 nooo, to "vystupenie hore" ma uz 10 rokov :‐) Ale ano, je to ukazka trojfazoveho grafu bazalnej teploty.