Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@hanka555
@mamina87
@ereska
@majka_3
No dievčatá môj jediný test doma a takto to dopadlo.. 10s som podržala a celé to farbivo sa mi tam roztieklo 😑 tak neviem ci chybný test, či som držala dlho.. Išla som podľa návodu..
.. Ale teda nieje tam ani náznak druhej čiarky 🤷♂️ pôjdem kúpiť iný a uvidím zajtra ráno podľa teploty ci sa oplatí robit...
@hanka555 ja som 1x skúsila tento kazetový, len ma zarazila ta machula červená co som odfotila ci sa to tak ma rozpit 🙂 ale teda ak je to v poriadku, bežné pri týchto testoch tak ďakujem za upozornenie budem vedieť do budúcna 😊 uvidím ďalej.. Ešte mám dva dni do ms potom vysadim utrogestan..
Ahojte, mam AMH 7,54..nebráni to prirodzenému otehotneniu? Pripadne dá sa nejako znížiť?
@tina_martina10 ahoj.toto vyzerá na anovulacny veru 😟
@majka_3 pri anovulacii kedy pride MS. Normálne v den očakávania ci sa cyklus predĺži
@tina_martina10 zvykne sa kúsok predĺžiť...
@tina_martina10 predĺži...ja som mala pri anovulakoch 50dnove cykly...ine baby co som čítala aj 90dni :-/ je to individuálne
@majka_3
@aleskandra je možné, že sa to ešte zvrtne a vyznačí ovuláciu alebo bude ovulácia? Či už je to stratený mesiac. A ostáva mi čakať kedy bude MS
@tina_martina10 este stale mozes mat ovulaciu. Ja mavam bezne na 22dc a aj na 30dc. Takze nic ine ti neostava len cakat. Drzim palce 🤗
@tina_martina10 ahoj určite ešte môže byť ja som mala aj na 24 na 42 a dokonca aj na 66dc ovuláciu takže môžeš
Ahojte. Citala som, ze medzi prve priznaky tehotenstva sa mozu radit aj mierne zvysena teplota. Moze to byt ale uz 10DPO? Citim sa uplne zdrava, akurat sa mi zdalo, ze mam teple celo a cervene lica, uz 2den. Tak som si dnes zmerala teplotu a ze 37,2C. To mavam len ked som chora. Aj bazalna mi tento mesiac zvlastne skace a je vyssia.
@alzbeta162 jeeej moja.... gratulujem..♥️ krásne bábätko....to tak rychlo prešlo tých 9mesiacov?🤣
Veľa zdravíčka prajem celéj rodinke ♥️🍀
@majka_3 ďakujem krásne ❤️ no strašne 🤭 uvidíš ako ti to rýchlo zbehne a budeš drobčeka držať v náručí 😍
@alzbeta162 jemiii, ten čas tak rýchlo beží 😍😍 maličká je krásna princezná!! Blahoželám, držte sa a veľa veľa zdravíčka prajem. 💗
@janickamalicka1999 môže byť.. Ú mňa to tak bolo zakaždým 😊 Skus ráno test, teoreticky by mohol už ukázať. Ale ak vydržíš do nedele, o to lepšie 😊
@alzbeta162 ahoj gratulujem k princeznicka nádherné miminko aké vlasateeeee už môžeš aj chvostiky robiť elisenke 😍
aku mate dlhu lutelanu fazu ? je to ok ked mam raz 14 potom 15 alebo 16? nemala by som mat stale rovnaku kazdy cyklus?
@rosalie1411 ďakujem krásne 😘😘
@ereska no vlasiska ma 🤭ked sa narodila všetci na pôrodnej sale sa smiali ze to ma za všetky deti narodené v ten deň 🤣 v ten den sa v našej pôrodnici narodilo asi 7 deti 🤣
@alzbeta162 pánečku aká je krásna 😍😍😍😍...prajem veľa zdravíčka 🍀❤😘
@zuzik5891 Ďakujem krásne ❤️😘
Žienky poraďte,môžem brať inofolic combi premium a mimo toho ešte kyseliny listovú 800?či stačí len 2x1 inofolic plus D3?

@iamkate držím prsty ✊