Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova no čo Katka,dnes ako?ten test si neskúšala?či to nebude prekvapenie?
@mirus11 ahoj skusila ale negativny
@mirus11 nad rano ma nejak zvlastne bolelo aj brucho.ale test biely
@katkaholiova a kedy si mala mať ms?možno je ešte skoro.
@mirus11 vcera bol 28dc.ale napr minuly mesiac som dostala az na 34dc ale vtedy som mala ovu posunutu na 18dc.ale teraz neviem ci vlastne bola lebo aj teploty su nizke
@mirus11ahoj uz si po ovu?ja som mala na 30dc nakoniec 🧐len meviem preco to apka neprepise 😏
@edinka25 ale kdeže,ja ani neviem ,tento cyklus je akýsi zvláštny,veď posud podľa grafu,ovulacne testy aj robím,ale tie neboli ani jeden pozitívny,len beriem inofolic combi premium,tak možno mi cyklus o niečo predĺži.neviem,ale aj my je to teraz jedno,keďže sa ani nesnažíme,lebo čakám na hematologiu,a potom na výsledky,tak som zvedavá,že či sa niečo aj u mňa nájde,alebo nie.aj si robila ovulacne testy?ale moje telo je zvláštne,l vo aj minulý cyklus som ovilacn testy nemala vôbec pozitívne,a to som ich robila 2x denne,a hľa,nakoniec som zostala tehotná.ale vieš ako to dopadlo.
@mirus11 myslis ze este predlzi?nestras pebo ho hned vyhodim.ja nerobim ovu testy mne staci meranie teploty ak tak v tom mam casto chaos 😌😊😇.ani my sa nepokusame, inak by sme sa rovno trafili do ovu.aj toto je nejaky zakon schvalnosti.buduci mesiac dufam uz bude aspon 18 dc ovulka lebo toto je uz na mna moc.tebe uz snad tiez vyleti v dnoch teplota.cim viac clovek nahana ovulu tym je dalej ,mam taky pocit🤨
@edinka25 veď to,že človek keď mysli,že príde načas,tak sa to hrozne naťahuje.ale teraz máme 2mesiace pauzu,a potom sa uvidí čo to povie ďalej.potom v júli bud mať muž dovolenku aj v auguste,tak sa uvidí.ale ja to akosi už ani neriešim,kedy ovu bude,vtedy bude,len nech vôbec v cykloch je.
da sa niekde v FF upravit ovulacia? Dnes mi teplota stupla prvy den, a na UTZ uz folik nebolo vidiet cize musela prebehnut vcera. Viem si to aj ja sama nastavit v appke ?
Ahojte. Zaujima vas nazor lebo ja tomu vobec nechapem... bola som na 8dc na folikulometriu s tym zaverom ze tam bola cysta 35mm, teda anovulak. Zrazu okolo 23dc ovu hlien, tak som zacala merat. Momentalne je takyto graf na 29dc.
Cyklus mavam 24-25 ovu na 10dc.
Neviem ci to ma byt ovu - aj apka vyznacila alebo blbnu hormony.
@xxemma ale nie každý cyklus je rovnaký,aj ja som to už mala ustálené,a minulý mesiac MA,a tento sa akosi ani ovulka nedostavila,tak čakám už pomaly na ms,ale nevadí mi to,keďže 25.5idem na krv na hematologiu,tak to zatiaľ nechávam tak.len meriame,lebo som chcela vedieť,ako telo reaguje po MA.a ktorú som začala brať inofolic combi premium,tak som tiež zvedavá,ako to moje telo berie.
@xxemma ja si tiež myslím, že ovulka bola až teraz.. Telo reaguje na aj ten najmenší stres alebo iné vplyvy okolia, takže môže to byť aj takto.. A možno práve tento mesiac to vyjde, keď si už ani nečakala ovulku 😊
@rosalie1411 dakujem, dufam ze mas pravdu. 😉Kiez by sa panbozko konecne nad nami zlutoval.
Este ze sme pravidelne sexovali 😄😄😄
Ahojte, tie čo ste boli na IUI, používali ste lenzetto na rast sliznice?
@xxemma to je zaklad 👍 niekto sexuje len raz-dvakrát v čase predpokladanej ovulky, ale nie vždy to tak vyjde.. Preto sa hovorí, že netreba riešiť, kedy je ovulka, ale mať styk vtedy, keď je chuť.. A väčšinou žena má chuť zrovna v plodom období.. Je to prirodzené..
Držím palčeky 😊
@rosalie1411 dakujem pekne 🤪
Ja uz začínam byť zúfalá s tej bt to každý mesiac inak. Teraz som mala na 18dc folikul iba vpravo 17mm, naplánovali nám 21dc IUI ale už na 20dc, keď som si mala pichnúť ovitrelle som mala pocit že už ovulácia bola. Tak som rano volala a.prisla hneď na kontrolu a už tam folikul nebol že praskol. To je v poriadku IUI sme teda zrušili lebo to už by bolo aj zbytočne ho robiť. Ale nechápem tej teplote dnes ráno 36,29? Ved to by nemala po ovulácii byť predsa taka nízka nie? Ale držať sa už iba hore 🙁

@iamkate no uvidime co bude ale zaujimave ze na striedacku oba vakecniky