icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

edinka25
15. máj 2021

@milka1988 ahoj,to mi je luto,ze to takto vyslo...ja v tvojom grafe nikde nevidim ovulaciu...mozno to vajko iba dozrievalo no nakoniec zaniklo.

milka1988
15. máj 2021

@edinka25 aj to je mozne ze take velke zaniklo? :O som mala aj pozitívne ovu testy...:( Sakra

milka1988
15. máj 2021

@edinka25 a teraz teplota rano 36,77😃🤦‍♀️ To ja uz fakt kašlem to meranie kto sa ma z toho vyznat

mirus11
15. máj 2021

@milka1988 moja nič si s toho nerob,tieto naše telá si robia s nami čo len chcú.aj toto moje tento cyklus totálne zvládnene,tento mesiac u mňa asi anovulak,i keď má stále pobolieva brucho,ale ovu testy slabé,aj teplota nízko.takze už nech príde ms a dá sa telo do poriadku.

milka1988
15. máj 2021

@mirus11 mam pocit ze si z nas robia srandu niekedy :D

all29
15. máj 2021

Ja dnes 1dc, asi si dávam na leto od merania pauzu, budú to už pomaly 3 roky odkedy sme sa začali snažiť a posledný pol rok robíme mám pocit že všetko čo je v našich silách 😔 vy co sa už takto dlho snažíte, ako to zvládate?

milka1988
15. máj 2021

@all29 boli ste uz aj na vsetkych vysetreniach? LEbo tri roky je dost dlho uz. Ale zalezi aj na intenzite lebo ked tri roky sa snazite ale manzel cestuje na kamione napr a ze teda nevychytate ovulaciu prave ked je doma tak to sa neda brat ze sa tak dlho snazite. My len rok ale tak uz aspon mame nejake vysetrenia za sebou, dalsie su na plane este

all29
15. máj 2021

@milka1988 základné máme, ja som 3r po endo operácii, mám však pravidelný cyklus a ovulujem, manžel je ok...tu je však taký prístup že máš na výber snažiť sa prirodzene alebo ísť na ivf a to v zahraničí postupovať nechceme

all29
15. máj 2021

Ja som väčšinu mesiaca super pozitívna a optimistická a verím, že všetko je tak ako má byť , na ten1dc to potom na mňa všetko doľahne

mirus11
15. máj 2021

@milka1988 no ja mám síce kamionistu,ale robí akoby chodil na týždňovky,a teda väčšinou mi ovu vychádzala keď bol akuratne doma.neviem či je to zákon schvalnosti,ale väčšinou nám to tak vyšlo.aj keď sa podarilo,tak to 3x skončilo tak isto zle.a ja to beriem tak,že keď toa prísť,tak stačí sa trafiť aj jedným stykom a podarí sa.

milka1988
15. máj 2021

@all29 zakladne cize co? lebo tam musite si dat porobit aj take ako hematologia, endokrinologia, repro imuno, muz aj androloga a kopec dalsieho :/ neviete kde je chyba z par vysetreni. Tak to nemate potom velmi na vyber. Musite si urcit priority. Bud sa snazte a cakajte ale to mozte aj par rokov, na IVF tam iste nechcete tka to potom prist na SVK a riesit to tu :( neviem ci mate nejak velmi na vyber

milka1988
15. máj 2021

@mirus11 ale ked sa vam to poradilo ale nevyslo tam viem ze to baby riesia tusim na hematologii alebo repro imuno nie som si ista, ale ze automaticky ak dojde k tomu ze to odide a neudrzi sa ze tam byva zvacsa problem a treba si bud pichat nieco alebo brat neviem na isto. Uz viac krat som to postretla

mirus11
15. máj 2021

@milka1988 už id m 25.5 na hematologiu,a potom ďalší mesiac čakať na výsledky

milka1988
15. máj 2021

@mirus11 ja 1.6. par dni po tebe idem na hemato tak som zvedava co tam, stitnu mam v poriadku, este nam treba repro imuno a manzelovi neviem najst schopneho normalneho urologa

mirus11
15. máj 2021

@milka1988 ja by som dala mužovi urobiť v niektorom z Centier,tam má urobený aspom kompletný,ako u irologa

milka1988
15. máj 2021

@mirus11 ako normalne v CAR vieme dat urobit kompletne vysetreneie? Myslela som ze musi ist k urologovi

mirus11
15. máj 2021

@milka1988 aj v každom Centre vám urobia,aj tak si to platíte všade,ale v Centre máte podrobnejšie

milka1988
15. máj 2021

@mirus11 tak to sa opytam teda tam, dakujem 🙂

lienka_9
16. máj 2021

Je niečo zle keď mi to takto kleslo pod risku?? 😔

milka1988
16. máj 2021

@lienka_9 aj ja som to mala a nič to neznamenalo :/ inak sme asi rovnako na tom ja som tiez dnes 4dpo (nedela)

katkaholiova
17. máj 2021

ahojte takze 27dc som si zacala pravidelne merat bc ktora bola 37.58 cca dnes 36.67 33dc.merala som semtam aj od 18dc a to bolo raz 36.18 a potom raz 36.38 a priblizne asi cca 10dni 36.5 sa drzi .vcera uz bolesti ms tak som bola v tom ze dnes pride ale teplota neklesla.

martinade
17. máj 2021

@katkaholiova mne sa sen tam stalo, ze mi teplota klesla az po prichode ms. Nie je pravidlo, ze teplota klesne pred ms. Ale najlepsie je ajtak vidiet graf. Lebo ak cez LF si mala 37,5x a teraz na konci LF mas 36,5x tak to je riadny pokles teploty.
Ak mas par dni cez LF len 36,5x zda sa mi to nizka teplota. Ako si si ista ci ovulka prebehla?

katkaholiova
17. máj 2021

@martinade pardon zle som pisala 36.58.ale uz je jedno hlasim 1dc

lienka_9
17. máj 2021

@milka1988 a teraz mas aky?

xxemma
17. máj 2021

Dievcata, mate niektora zmerane o kolko desatin sa zvysi BT ak je nasadeny duphaston?

milka1988
17. máj 2021

@katkaholiova aj mne sa už stalo že teplota mi klesla po príchode ms a to už bol 17dpo testy boli biele...
Aj tu stupla a ms prisla

milka1988
17. máj 2021

@xxemma ja som citala ze duphaston o moc nezvyšuje teplotu. Teda minimálne u mňa žiadna zmena s alebo bez

milka1988
17. máj 2021

@lienka_9 vieš čo neviem ja ráno meriam do Daysy ale nepozerám si už výsledok lebo ma to stresovalo... Povedala som si že to už nechcem vedieť. Dnes mi zasvietilo zelené svetielko takže to znamená že som už po ovulacii určite a že je to bezpecna zona na sex 😃

katkaholiova
17. máj 2021

@milka1988 ja sav tom uz fakt prestavam vyznat odlozim teplomer a asi kaslem na to chvilu idem si uzit leto ak uz konecne pride

xxemma
17. máj 2021

@milka1988 dakujem za info, ja som rano nasadila duphadton, tak som chcela vediet co zajtra rano ocakavat😁