Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lienka_9 ja uz meriam od augusta a kazdy mesiac inak :D len nervy z toho mam, ako super ze viem ked ymam presne ovulaciu lebo robim aj testy vsetko super, len tie stresy po ovulacii su najhorsie. Ra mi na 16DPO klesla teplota a 17DPO vyletela hore. Ja rano infarktove stavy som mala. A pritom test negativny a v ten den aj dosla ms. Povedala som koncim so sledovanim po ovulacii. Nechcem vediet tie teploty nic. Pockam na ms, alebo kym mi Daysy nebude hlasit tehotenstvo. Fakt ma to dost stresovalo prilis som sa sledovala kazde pichnutie a to je dost na hlavu potom...
@katkaholiova urcite to neuskodi trocha od toho vsetkeho merat aj hlava si musi odpocinut hlavne ak to trva uz dlho. Ja som tento mesiac po ovulacii sa zaprisahala ze nebudem sledovat teploty. Odmeram ale nepozriem nezapisem ani ciarku. A fakt mi je lepsie
@katkaholiova tak ti poviem co citam kona dlhsie uz, zenske telo je zvlastne. Nefunguje ako hodinky, a kazdy cyklus moze byt niecim iny ako ten predosli. Najhosie je ked si zacneme namyslat kvoli tomu ze sme v tom. A pritom nie sme :/ raz ma bolia prsia raz nie, raz ma boli cela maternica pred ms raz absolutne ani ked to pride, raz mam teploty po ovulacii nizske a raz vyskakuju vysoko, raz mam pokles na 6-7dpo a ms normalne pride a niekedy vobec. To je tak cele neiste ze to iba stresuje potom kazdu jednu z nas :(
@xxemma skus sledovat ci ti to vyskoci nejako extra vyysie nez obvykle ale u mna to nemalo ziadny ucinok ci som ho brala ci nie. Ako logicky je to umely progesteron, a progesteron je ten co dvihne teplotu po ovulacii. Ale osobne za seba mozem povedat ziadny vplyv to nemalo. Minuly mesiac som ho nebrala a mala som vyssie nez obvykle. V lete ked su horucavy tiez som mala teploty vyssie ako pocas zimy.
@milka1988 ja tiež meriam s Daysy od januára, mňa uklidnilo to ze viem ze mám ovu, aj keď pri meraní v ústach tie hodnoty nie sú až tak presne. Doteraz som si každý deň daysy párovala s mobilom a dávala tie údaje do FF ale plánujem s tým na nejakú dobu seknut, počas lf ma tie poklesy riadne stresovali 🤔
@edinka25 šípky znamenajú že si v ten deň nastavila čas merania ako skorší /neskorší ako zvyčajne. Prerušovana čiara znamená predpokladanú ovu, nejaké dáta však spolu úplne nekorešpondujú ( napríklad plodný hlien bol zaznamenaný v iné dni ako ti vyskočila teplota) a preto si appka nie je na 100% istá
no u mna to vcera vyzeralo ze ms. a nakoniec na papiery trocha hnedeho rano o 7h potom cely den nic a dnes zatial na papieri velmi bledulinko hnede .tak cakam ci sa spusti.tak som este nemala vzdy sa hned spustilo.a bez ms bolesti este stale.skor citim bolest na prvom vajecniku.
@katkaholiova testik neskusis?
@xxemma môže to byť aj uhniezdovanie, môže to byť ms ťažko povedať keď tie naše hormóny sú s nami robia co chcú :/ a my si potom len namyslame. Minulý cyklus som mala tiež pokles až dva dni. Všetko možné som čítala, že to bude uhniezdenir ze môže byť aj dvojdňové .... Aj tak ms prišla normálne. Bol to len nejaký výkyv hormónov proste. A tak som si povedala že toto ma tak stresovalo že ja už po ovu nebudem sledovať teplotu. Čo má prísť príde či to budem sledovať alebo nie 🙂
@katkaholiova Škoda že hnedé a nie ružové aspoň to by bolo lepšie znamenie. Raz som mala taký cyklus. Mala prísť ms , hnedé spinenie, myslela som že už to príde dnes. Nič prešlo to. Potom až na druhý deň zase hnedé spinenie a až večer sa spustila. Hnedé spinenie je vlastne stará krv z vnutra... Ale za skusku testu nic nedas 🙂 maximálne jeden test hore dole už 😅
@katkaholiova kolko dpo si?

@milka1988 zaujimave zatial bez bolesti co inokedy tak viem ze pride ze obrovske bolesti