icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

milka1988
18. máj 2021

@xxemma ja to do ms ani nechcem uz vidiet :D ziadny graf a mam klud

katkaholiova
18. máj 2021

@milka1988 netusim tento mesiac som sa nemerala a este som ani bolestivo necitila ovu.bola som v tom ze ani neprebehla takze neviem.ale som 34dc

iamkate
18. máj 2021

@xxemma toto som mala minulý mesiac a samozrejme ze hneď nádej že tehotná 🙈🙈 a zas len o to väčšie sklamanie 🙈

iamkate
18. máj 2021

@milka1988 si dobra že si to fakt vydržala a merias a nekuknes do apky 🙈 ja som zas nevydržalaaaaa 😑😑😑

xxemma
18. máj 2021

@iamkate no ved ja to nejak neprehanam s tym dufanim, aj keby potesilio 😁😁😁.
Dr mi tento cyklus totiz hovoril ze pre velku hormonalne aktivnu cystu bude anovulacny. Co sa aj na druhom kontrolnom sone potvrdilo, ked vsetky vajka zmizli a ostala len ta blba cista...
Takze pre mna je uz prekvapenie to, ze nejaka ovu vobec tento cyklus bola.

milka1988
18. máj 2021

@iamkate nekuknem alebo ju ani nesparujem 🙂 takze kym to nesparujem nic neuvidim ;)

mirus11
19. máj 2021

Žienky ja dnes 27dc,beriem inofolic combi premium,co mi odporučil doktor,doteraz ovulka neprebehla,už som kola zmierená,že to bude anovulak ako vyšitý,a teraz bolesti 2dni,hlien tak som urobila ovu testy,a ono to vyzerá,že ovulka bude tesne pred ms.ale keďže sa teraz nesnažíme,tak si to sledujem len podľa testov a BT.

edinka25
19. máj 2021

@mirus11 hurrraa hurrrraaa 😊😊 a myslis ze teraz nebude lf 14 dnova alebo kolko dnovu ju mavas?

raja95
Odpoveď bola odstránená
rosalie1411
19. máj 2021

@mirus11 super, vyzerá, že bude 😊😊
Sranda, ze ti to tak posunulo tu ovulku.. Ja ho tiež chcem začať uzivat

rosalie1411
19. máj 2021

@raja95 pokiaľ nemáš bolesti, nesvrbi ta nič a vytok nezapacha, ešte by som počkala.. V tele sa dejú počas cyklu rôzne hormonálne zmeny. Počkaj ešte pár dní, uvidíš ci nie si tehotná a ak nie, možno tto po MS prejde. Držím palce 😊

raja95
Odpoveď bola odstránená
mirus11
Autor odpoveď zmazal
mirus11
19. máj 2021

@rosalie1411 no ja to mám asi ešte rozhádzané po MA,ale nevadí,hlavne je,že telo funguje.

mirus11
20. máj 2021

@edinka25 mávam LF cca 10-12dni.ale tak ja si myslím,že keď bude ešte len teraz ovulácia,tak ms sa posunie na aspom 10dni,a tým pádom nebude ms ani keď pôjdem na hematologiu.

tufik07
20. máj 2021

Ahojte, viete mi povedať za kolko dní vyprchá ovitrelle?

raja95
Odpoveď bola odstránená
rosalie1411
20. máj 2021

@raja95 nasad antibiotika, daj sa do poriadku a vôbec nad tým takto nepremyslaj. Pozri, niektoré sme tu také, čo sa aj podarilo, ale potratili sme niekoľkokrát, iným sa zasa nedarí x rokov ani otehotnieť, ale nevzdávame sa.. 💙 Mysli pozitívne a hlavne sa na to neupinaj, nepremyslaj nad tým. Viem, že sa to ľahko hovorí a horšie realizuje, ale naozaj.. Vôbec sa nestresuj tým, že máš ATB.. To nevadí, aj keby si zrovna počas užívania otehotnela.. 🍀

mirus11
20. máj 2021

Žienky tieto sú už určite pozitívne,však?aj poobede boli pozitívne,krásne obe čiarky tmavé,už dávno som ich takto nemala,že by pekne ukázali,len som zvedavá,za aký čas mám očakávať ovulqciu,či prebehne zajtra,alebo až sobotu.

raja95
Odpoveď bola odstránená
aleskandra
20. máj 2021

@mirus11 to je velmi individuálne. Mne napr. po pozitívnom ovu teste prišla ovulka do šiestich hodín ;)

lienka_9
21. máj 2021

To by bolo ešte skoro na uhniezdenie..na 4DPO či?

lienka_9
21. máj 2021

A myslite ze je ten graf zly? Lebo uz som sa stretla aj s takou reakciou ze je zly a graf zblbol...ale mne naozaj nameralo take teploty

milka1988
21. máj 2021

@tufik07 aspon 10dni ale nie je to u každej rovnako

milka1988
21. máj 2021

@lienka_9 hm na 4dpo je to nereálne to skôr až teraz na 9dpo vychádza kvôli tomu prepadu

lienka_9
21. máj 2021

@milka1988 je to možné...vraj mam zly graf... že červená vodorovná riska je príliš vysoko

milka1988
21. máj 2021

@lienka_9 ako dlho merias? Lebo ja mám vždy hranicu 36,3-36,4

raja95
Odpoveď bola odstránená
lienka_9
21. máj 2021

@raja95 tým pádom by mala byť o trošku nižšie

raja95
Odpoveď bola odstránená