Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@bveronikab sup sup dnes sa snažiť aj zajtra ešte plus urobiť test ;) bt merias?
@bveronikab ešte mu trosku chyba, ale do obedu by mohol byť už pozitívny. Každopádne, môžte sa snažiť dnes, zajtra, ak je chuť 😊
ahojte tieto moje cykly hroza januar 21 potom 23,33,36 a teraz zas 23den co som vobec neratala.a mam pocit ze ani ovu uz druhy mesiac nebola
@katkaholiova no to nebude problém s hormonmi? Bola si na hp?
@milka1988 nebola som nikde ale teraz po ms idem k dr.a nech sa to riesi.ved ja neviem kedy co ocakavat
@katkaholiova no mas to podla mna dost rozhadzane :/ určite treba urobiť hp. Ako dlho to máš také divné? Berieš nejaké lieky bylinky? Vitamíny?
@milka1988 nic neberiem a od januara takto cca
@rosalie1411 dakujem dakujem dnes ideme na to bola som na sono bol tam folikul neprasknuty este 22.8 mm a uz teraz test negatívny čiže dnes zajtra ideme na to
prosim radu aky caj sa to odporuca pit?
@katkaholiova alchemilkovy máš asi na mysli.len je dobrý piť.
@mirus11 ten som myslela.chcem skusit a uvidime
@lienka_9 áno, už bola.. Aj teplota ti pekne stúpla 😊
@rosalie1411 len neviem kedy presne, ze ci sme sa trafili z mužom 🙁
@lienka_9 určite áno, máš to tam poistené dostatočne 😊😊 teraz už zabudni na teplomer a užívaj si slniečko 😊
@rosalie1411 ďakujem 🙂

@milka1988 teraz beriem inofolic uz mesiac,myslela som si ze bude skor ovulacia kedze bol predosli cyklus dlhy a uz nemam vobec bolesti od toho 9.6..tak uvidim ked pride po 14 dnoch kedy bola ovu..