icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

milka1988
15. jún 2021

@raja95 ano je to normalne pokial nesvrbi nestipe neboli nezapacha je to normalne. Treba si uvedomit ze zenske telo nefunguje ako hodinky, meni sa urcite veci ked sa sledujeme sa mozu vzdy menit cyklus od cyklusu. Vzdy to zalezi aj od hladiny hormonov, veku, co sme prezili, nejaky stres, problemy dokazu ovplynit cely nas cyklus. Pred 30tkou moze telo fungovat inak, ako po 30tke 🙂

edinka25
16. jún 2021

@milka1988 nechapem...ale idem dnes ku gyn lebo citim uz od toho 7ho taky diskomfort tam dole,obcas ma svrbi pri utierani..tak meviem ci je to nejaky hormonalny vykyv alebo co...ale nieco s tym isto suvisi aj ta teplota...takyto cas som mavala uz teplotu 36,68 ...som zvedava co povie lekar...

milka1988
16. jún 2021

@edinka25 no jedine ist k dr ak este nieco citis, mozes mat zacinajucu infekciu, mykozu alebo mozno nic to nebude

mirus11
16. jún 2021

@edinka25 no čo ti povedal lekár?

edinka25
16. jún 2021

@milka1988
@mirus11 zobral mi ster 😅 dostala som krem aj vaginalne tablety,velmi sa mepotesil ze som mu povedal ze si savam probiotika dole,lebo to ˇoze slreslit vysledok steru..ale dufam ze to je iba mykoza...a povedal mi kech sa prestanem sledovat lebo si navodim choroby...ale mam po ovu aspon to som zistila 😌🙂🙂

milka1988
16. jún 2021

@edinka25 dr ma pravdu je fajn sa sledovať ale s mierou 🙂

edinka25
16. jún 2021

@milka1988 ano ano,dnes som mala pocit te sa ani merozpravam s lekarom,dobre mi to padlo 😌

milka1988
17. jún 2021

Ja zatiaľ takto 🙂 zvláštne ako je to zakaždým inak. Zatiaľ som mala grafy cik cak po ovulacii teraz mam hadika 🙂

katkaholiova
18. jún 2021

ja uz neviem co to ma byt cyklusy si robia co chcu a moje ms zvykne byt cca 4dni 2x sa stalo ze 5dni a teraz uz 6den a nevyzera ze konci

mirus11
18. jún 2021

@katkaholiova keď ti skončí ms,tak určite zajdi k lekárovi,máš to veľmi rozhádzané.ja som tiež zvedavá u mňa,aký bude tento cyklus,lebo minulý som mala až 40dni.a tento som veruže aj ja zvedavá,čo to povie.ale ja idem aj tak 14.7ku svojmu doktorovi s výsledkami z Hematologii,tak ja zatiaľ neriešim.ved hádam sa to upravy u mňa.len minulý cyklus som začala brať aj inofolic combi premium,tak možno aj on urobil určitú šarapatu v mojom cykle,ale beriem ho samozrejme ďalej.

milka1988
18. jún 2021

@katkaholiova inak ja som to vtedy ani nevedela ale dĺžku krvácania určuje aj sliznica ako ti narastie. Ja som si vždy myslela že aké ja mám šťastie keď moja ms trvá 3 dni potom už iba pár dni spinenie. A.pritom som nevedela že mi nedorasta sliznica.

milka1988
18. jún 2021

@mirus11 dočítala som sa ze inofolic resp.ten inozitol v nom moze pri pravidelnom cykle spôsobiť zmeny na začiatku užívania že treba užívať ďalej a ustáli sa to.

zuzula91
18. jún 2021

@milka1988 ahoj. A ty si nebola nakoniec na IUI?

milka1988
18. jún 2021

@zuzula91 ano bola čakáme 🙂 dnes som 10dpo a v stredu krv 🙂

zuzula91
18. jún 2021

@milka1988 tak možno preto ten graf vyzerá aj ináč. Držím prsty. Testovať si neskúšala?

mirus11
18. jún 2021

@milka1988 ja ho užívam ďalej,ani som nerozmýšľala,že by som ho vysadila.

milka1988
18. jún 2021

@zuzula91 vies co ze si to aj myslím? Ale testovať som povedala ze nebudem a počkám na krv ☺️ my sa k nemu aj každý den od iui prihovarame, manzel rano pred odchodom tiež povie lubim vás 🙂 myslíme pozitívne

milka1988
18. jún 2021

@mirus11 ja som ho uzivala mesiac s cyklom mi to neurobilo nic ale mna akoby pobolievala maternica tak som ho vysadila a preslo to 🙂

zuzula91
18. jún 2021

@milka1988 áno to je doležité veľmi, myslieť pozitívne. Silno držím prsty aby sa to podarilo. Och ja by som určite nevydržala, netestovať. Ale človek sa tými testami len zbytočne niekedy znervózňuje, tak možno to je aj fajn takto to nechať a počkať.

milka1988
18. jún 2021

@zuzula91 presne ten test ma viac znervozni ako to čakanie. Už počkám toľko 🙂 test si urobím keď povedia že je krv pozitívna chcem ho mať na pamiatku ☺️
Ďakujeme silno veríme pozitívne a inú možnosť ani neprípustame 🙂
Inak dnes graf takto

zuzula91
18. jún 2021

@milka1988 vyzerá veľmi pekne, len tak ďalej. Klop klop nech nezarieknem.

milka1988
18. jún 2021

@zuzula91 ved to ze zatiaľ vyzerá pekne a udivuje ma ze mi to tak neskáče ako predošlé cykly hore hole prudsie to bolo a toto ide tak plynulo pekne ako hadik 🙂

iamkate
18. jún 2021

@milka1988 veľmi ti držím palceeee✊ to ani nevyzerá ako tvoj graf 😅 si pamätám aké tu vždy hadzes😅
Ja som 1DC a nerevem 1x, tak úspech😅👏

milka1988
18. jún 2021

@iamkate och moja to mi je ľúto , ale hlavne ze si v psychickej pohode ☺️Ja tiez tento cyklus nejako som v pohode neviem uz som rezignovala co sa tyka toho stresu okolo toho 😃

milka1988
19. jún 2021

@iamkate
@zuzula91
Baby tak dnes takto ☺️

hanka555
19. jún 2021

@milka1988 a test?😊

milka1988
19. jún 2021

@hanka555 nerobim som sa zaprisahala ze cakam na krv :D ktora bude bud pozitívna alebo pozitívna iná možnosť ani nie je :D

lienka_9
19. jún 2021

Mne ten ovitrelle a utrogestan tuším uškodil...neviem či vôbec ta ovulácia prebehla, 9.6 som mala ovitrelle

milka1988
19. jún 2021

@lienka_9 preco? ved sa ti to drzi pekne hore ;) otazne je kedy ti prebehla lebo ti tam chyba jeden udaj a to mohlo byt uplne hore z 36,3 a od vtedy sa to drzi hore pekne. alebo ti prebehla na ten 15dc

raja95
Odpoveď bola odstránená