Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@milka1988 nechapem...ale idem dnes ku gyn lebo citim uz od toho 7ho taky diskomfort tam dole,obcas ma svrbi pri utierani..tak meviem ci je to nejaky hormonalny vykyv alebo co...ale nieco s tym isto suvisi aj ta teplota...takyto cas som mavala uz teplotu 36,68 ...som zvedava co povie lekar...
@milka1988
@mirus11 zobral mi ster 😅 dostala som krem aj vaginalne tablety,velmi sa mepotesil ze som mu povedal ze si savam probiotika dole,lebo to ˇoze slreslit vysledok steru..ale dufam ze to je iba mykoza...a povedal mi kech sa prestanem sledovat lebo si navodim choroby...ale mam po ovu aspon to som zistila 😌🙂🙂
ja uz neviem co to ma byt cyklusy si robia co chcu a moje ms zvykne byt cca 4dni 2x sa stalo ze 5dni a teraz uz 6den a nevyzera ze konci
@katkaholiova keď ti skončí ms,tak určite zajdi k lekárovi,máš to veľmi rozhádzané.ja som tiež zvedavá u mňa,aký bude tento cyklus,lebo minulý som mala až 40dni.a tento som veruže aj ja zvedavá,čo to povie.ale ja idem aj tak 14.7ku svojmu doktorovi s výsledkami z Hematologii,tak ja zatiaľ neriešim.ved hádam sa to upravy u mňa.len minulý cyklus som začala brať aj inofolic combi premium,tak možno aj on urobil určitú šarapatu v mojom cykle,ale beriem ho samozrejme ďalej.
@katkaholiova inak ja som to vtedy ani nevedela ale dĺžku krvácania určuje aj sliznica ako ti narastie. Ja som si vždy myslela že aké ja mám šťastie keď moja ms trvá 3 dni potom už iba pár dni spinenie. A.pritom som nevedela že mi nedorasta sliznica.

@raja95 ano je to normalne pokial nesvrbi nestipe neboli nezapacha je to normalne. Treba si uvedomit ze zenske telo nefunguje ako hodinky, meni sa urcite veci ked sa sledujeme sa mozu vzdy menit cyklus od cyklusu. Vzdy to zalezi aj od hladiny hormonov, veku, co sme prezili, nejaky stres, problemy dokazu ovplynit cely nas cyklus. Pred 30tkou moze telo fungovat inak, ako po 30tke 🙂