icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

milka1988
20. jún 2021

@domisi ved ja som to nemyslela tak ze hadik ci Tatry to každý má inak
Narazala som len na to ze u väčšiny uztieto teploty môžu znamenať tehotenstvo. Ale videla som uz kde mala 36,10 a to mala akoze najvyššie. Zatiaľ ťažko z grafu povedať ale ten test sa zda byť pozitívny. Držím palce

rosalie1411
20. jún 2021

@domisi ahoj 😊 mne sa zdá ten test rozmoceny.. Radšej správ zajtra ráno alebo ideálne v utorok. 12 DPO už by mohlo niečo byť vidieť. Držím palce 😊

domisi
20. jún 2021

@rosalie1411 ahoj, on nebol ešte úplne suchý, ale môže byť, že som ho držala dlho v poháriku 😀. Uvidím, či odolal až do utorka netestovat 🙈 možno fakt spravím zajtra ráno.
@milka1988 veď jasné, každý to má inak 🙂 aj podľa toho, kde sa merias máš vyššie alebo nižšie teploty. Uvidím ako ďalej teplota. Mávam 11 dní LF, ale na 11 už klesá na predovulacnu, tak som sama zvedavá 🙈

milka1988
20. jún 2021

@domisi a ty kde merias? Ja v ústach cize tam je nižšia?

domisi
20. jún 2021

@milka1988 ja dole, tam je vyššia. Kedysi som merala v ústach, ale to mi neprišlo až tak hodnoverné 🙈 a ešte teraz, ked v noci niečo rozprávam dcére (20 mesačnej) tak by to bolo úplne skreslené. Vtedy som mala tak o 0,2 stupňa menej.

domisi
21. jún 2021
zuzula91
21. jún 2021

@domisi no krásne tam niečo vidno.

rosalie1411
21. jún 2021

@domisi wooow, tak gratulujem 😊😊 len nech pekne silnie..

domisi
21. jún 2021

@rosalie1411
@milka1988
Pozerám, že mi vymazalo text, 🙈 ja len že teplota neklesla, čo teda v tento deň ide väčšinou na predovulacnu..tak som testla. Nevydržala som to 😆
@zuzula91 áno, je to omnoho lepšie vidieť ako včera. Teším sa! ❤️

milka1988
21. jún 2021

@domisi aj ja ju vidím ❤️ gratulujem ☺️

strangerthing
21. jún 2021

Ahoj ženy. Tak po roce a pul zase nic.. :( Mam za sebou první cyklus s Clostibelgytem a uz spinim. :( MS čekám za 5 dni. Měřit jsem zacala až pozdě po ovu, takže ani nevim kdy byla :(

iamkate
21. jún 2021

@milka1988 no co drží sa teplota hore? 🤗

milka1988
21. jún 2021

@iamkate zatiaľ áno i keď kúsok klesla ale to je bežné pri tehu ze to skace 🙂 čiže čakám na stredu na krv nech to mám potvrdené. Test nerobím ani nemám doma. Jedine clearblue digitálny ale ten si nechávam až po stredr neskôr 😁

milka1988
21. jún 2021

@strangerthing ak nevies kedy bola ovulacia ako vies kedy ti ma prist ms?

strangerthing
21. jún 2021

@milka1988 protože vždy spinim 4 az 5 dni pred MS.

milka1988
21. jún 2021

@strangerthing aha tak ved novy mesiac nova sanca ;)

strangerthing
21. jún 2021

@milka1988 po roce a pul... nevim

milka1988
21. jún 2021

@strangerthing a v car ste neboli na vysetrenia ze kde by teoreticky mohol byt problem? my sme isli po 5tich mesiacoch a hned sme na spermiograme zistili zle vysledky.

strangerthing
21. jún 2021

@milka1988 jeste nas tam doktor neposlal. Ale manzel ma spermio v poradku

milka1988
21. jún 2021

@strangerthing ani nas neposlal nikto isli sme sami ;) ale spermiogram nie je jedine vystrenie, len najcajstejsie byva u muza problem. Speriomgram ste mali kedy robeny? idealne je mat najcerstvejsi, a potom ty by si mala ist na vysetrenia. Niektore ti spravia v CAR ostatok ti daju sprievodny listok aj oni. My sme boli prv na speriogram ( povedali sme ze sa snazime uz rok), Tam spravili aj manzelovi na pohlavne choroby testy, mne hormonalny profil, potom stery z krcka ci nezabijam manzelove spermie. Potom sme si opytali listok sprievodny na Hematologiu ktoru som si vo svojom okoli nasla, dalej endokrinologia tam nepytali sprievodny. Teraz som bola na hematologii z toho cakam vysledky a objednadny sme v auguste na repro imunulogiu na ktoru uz pevne verim ze nepojdeme lebo mi v stredu vyjde pozitivna krv

raja95
Odpoveď bola odstránená
zuzula91
22. jún 2021

@raja95 Ahoj. Tak podľa mňa 8.júna. Dnes si 13 DPO. Kľudne si mohla mať posunutú OVU a MS eštelen príde.

raja95
Odpoveď bola odstránená
zuzula91
22. jún 2021

@raja95 jaj tak to neviem. Myslím si, že skôr toho 8 resp. 9 júna. Snáď poradí aj niekto iný napríklad @milka1988. Čo myslíš ty?

edinka25
22. jún 2021

@raja95 jeeej mame skoro rovnaky graf.ovulaciu si mala 8.6...a odporucam ti spravit test 😍

raja95
Odpoveď bola odstránená
edinka25
22. jún 2021

@raja95 jaaaaaaj 😂😂😂 pritom vyzera to tak dobre 😅

milka1988
22. jún 2021

@raja95 ako podla mna to vyzera zatial nadejne ale ked ste ani sex nemali :D tak to potom klesne pred ms ale keby ste sa snazili aj by som prisahala ze to vyzera velmi nadejne :D

milka1988
22. jún 2021

To cakanie po ovulacii je des 😅 preco sa to tak vlečie? Do ovulacie raz dva prejdú 2 týždne a po... zajtra idem na krv keby som mohla idem už aj dnes 😁

zuzula91
22. jún 2021

@milka1988 Presne. Strašne dlhá je ta doba čakania... Som zvedavá na tvoje zajtrajšie výsledky. Verím, že budú pozitívne. Stále si neskúšala testovať?