Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@domisi ahoj 😊 mne sa zdá ten test rozmoceny.. Radšej správ zajtra ráno alebo ideálne v utorok. 12 DPO už by mohlo niečo byť vidieť. Držím palce 😊
@rosalie1411 ahoj, on nebol ešte úplne suchý, ale môže byť, že som ho držala dlho v poháriku 😀. Uvidím, či odolal až do utorka netestovat 🙈 možno fakt spravím zajtra ráno.
@milka1988 veď jasné, každý to má inak 🙂 aj podľa toho, kde sa merias máš vyššie alebo nižšie teploty. Uvidím ako ďalej teplota. Mávam 11 dní LF, ale na 11 už klesá na predovulacnu, tak som sama zvedavá 🙈
@domisi wooow, tak gratulujem 😊😊 len nech pekne silnie..
@rosalie1411
@milka1988
Pozerám, že mi vymazalo text, 🙈 ja len že teplota neklesla, čo teda v tento deň ide väčšinou na predovulacnu..tak som testla. Nevydržala som to 😆
@zuzula91 áno, je to omnoho lepšie vidieť ako včera. Teším sa! ❤️
@strangerthing ak nevies kedy bola ovulacia ako vies kedy ti ma prist ms?
@milka1988 protože vždy spinim 4 az 5 dni pred MS.
@strangerthing aha tak ved novy mesiac nova sanca ;)
@milka1988 po roce a pul... nevim
@strangerthing a v car ste neboli na vysetrenia ze kde by teoreticky mohol byt problem? my sme isli po 5tich mesiacoch a hned sme na spermiograme zistili zle vysledky.
@milka1988 jeste nas tam doktor neposlal. Ale manzel ma spermio v poradku
@strangerthing ani nas neposlal nikto isli sme sami ;) ale spermiogram nie je jedine vystrenie, len najcajstejsie byva u muza problem. Speriomgram ste mali kedy robeny? idealne je mat najcerstvejsi, a potom ty by si mala ist na vysetrenia. Niektore ti spravia v CAR ostatok ti daju sprievodny listok aj oni. My sme boli prv na speriogram ( povedali sme ze sa snazime uz rok), Tam spravili aj manzelovi na pohlavne choroby testy, mne hormonalny profil, potom stery z krcka ci nezabijam manzelove spermie. Potom sme si opytali listok sprievodny na Hematologiu ktoru som si vo svojom okoli nasla, dalej endokrinologia tam nepytali sprievodny. Teraz som bola na hematologii z toho cakam vysledky a objednadny sme v auguste na repro imunulogiu na ktoru uz pevne verim ze nepojdeme lebo mi v stredu vyjde pozitivna krv
@raja95 jaj tak to neviem. Myslím si, že skôr toho 8 resp. 9 júna. Snáď poradí aj niekto iný napríklad @milka1988. Čo myslíš ty?
To cakanie po ovulacii je des 😅 preco sa to tak vlečie? Do ovulacie raz dva prejdú 2 týždne a po... zajtra idem na krv keby som mohla idem už aj dnes 😁

@domisi ved ja som to nemyslela tak ze hadik ci Tatry to každý má inak
Narazala som len na to ze u väčšiny uztieto teploty môžu znamenať tehotenstvo. Ale videla som uz kde mala 36,10 a to mala akoze najvyššie. Zatiaľ ťažko z grafu povedať ale ten test sa zda byť pozitívny. Držím palce