Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@iamkate jasne dam vediet ;) keby aspon nejake priznaky som mala ale nic, prsia uz pomaly ani nebolia, brusko nic, vcera jedine co som postrehla prvy krat take jemne spinenie hnedé, na velkosť asi nechtu na malicku fakt malicke to bolo tak neviem co to bolo len som myslela ze to pride ms uz dnes tym padom
@iamkate pocuj ked si nahodou odmerias s Daysy skor ako si bezne merias poznacis presne tu teplotu? lebo dnes som merala o 7:45 ale vzdy meriam o 9:00 a teplota je 36,84 neviem ci to mam teraz toto mat poznacene aby to bolo relevatne. Lebo pri klasickych bazalnych teplomeroch viem ze tam si treba pripocitat 0,1°C ak meraju skor o hodinu.
dnes som bola koli cyklom u dr dal my dufaston na upravenie a povedal ze cca o 3dni ovulacia a ze mam vajicko vo vajicku.ak by praskli obidve a podarilo sa mozu byt dvojicky.no a jedny uz mam 11rocne
@katkaholiova vajíčko vo vajíčku? Veď oni do folikulu dnu nevidia. Preto ani nevedia povedať či je dnu vajíčko zrelé, či tam vôbec vajíčko je. Vedia pozrieť iba veľkosť folikulu nemyslel tým niečo iné?
@milka1988 nie presne toto my povedal
@katkaholiova tak to bude fakt zazracny dr lebo to uz mi aj v car povedali ze do folikulu nevidi nikto ci tam je vajicko alebo nie. To iste ked sa robi stimulacia na IVF- odoberu napriklad 30 vajicok ale nevedia ci v kazdom z nich je vajicko a nie to este vajicko vo vajicku. To zistia az po odobrati. Boh vie preco ti nieco take povedal kazdopadne drzim palce ak teda chces dalsie dvojky :D
@milka1988 nechcem staci jedno 🤣
Ahojte, tie ktorým vyšli pozitívne testíky, mali ste veľký rozdiel v grafoch negatívnych a grafoch pozitívnych po ovulácii?
Ahoj dievčatá, sledujem túto skupinu už istý čas. Tým, ktoré ste si našli //, zo srdca blahoželám. Minulý rok som mala MA v 11 tt., diagnostikovaný syndróm PCO. Stimulácie boli 2 krát do roka s clostybegit, neúspešné. Tak sa 2 roky už trápime, menstruacia nepravidelna, do CAR sme mali ísť, ale stále to odkladám s nádejou, že čo akk to pôjde prirdozene. Momentálne sa snažím, vyčistiť si telo od všetkých tých injekcií, hormónov pomocou gynex a kyselinu listova. Jedno dievčatko už máme. Je nejaká nadej, že ste s PCO otehotneli prirodzene ?Bazalnu teplotu meriam druhy cyklus, ale absolútne sa v tom nevyznám. Ďakujem
@zuzula91 sa ma pyta sestricka, robila ste si test? ja ze nie ona sa zacala smiat, pytam sa jej ze preco :D tak lebo ze vacsinou si robia testy zeny hned tyzden po IUI tak sa cuduje ze som nerobila. Hovorim jej ze a na co budem plytvat testom ked idem na krv :D test by mohol vyjst negativne a krv pozitivne ne skoda penazi? :D
Dievčatá ste tu aj niektoré take ktoré ste z kresťanského hľadiska odmietali niektoré vyšetrenia (napr. Spermiogram) a formu umelého oplodnenia a išli ste cestou Napro Technology? Strašne málo info som o tom nasla

@zuzula91 laka ma to samozrejme, ale mam doma iba ten digi Clearblue a nechcem si ho na to vypotrebovat radsej 🙂 dnes mam 36,85 a som 14DPO zajtra 15 lebo mi robili IUI akoby presne v ten den ked ovulacia prebehla, lebo som aj citala lavu stranu vajecnik dost ma tahalo a bolelo tam. inak by som isla uz na krv dnes ale ked povedali 2tyzdne tak 2 tyzdne :D