Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@iamkate o napro technológií som zatiaľ nepočula, no tiež som kresťanka a mam niektoré výhrady voči Ivf, ale v tom smere, že sa nevlozia všetky oplodnene embrya. Co sa týka spermiogramu, beriem to ako štandardné vyšetrenie, aj keď chápem, čo ti na tom vadí (mne tiež, ale povedala som si, že proste niektoré vyšetrenia sú potrebné).
@raja95 u mňa je MS na druhý deň poklesu.. Ale to je individuálne u každej.. 😊
A moj graf ktorý vždy bol cik cak je tehu hadík. Necítim sa nijako zvláštne, mám kúsok výraznejšie žilky na prsiach. Bolesť podbruška nemám, včera a pred večerom som mala malinké spinenie hnedé v car povedala sestrička že to bolo najskôr implementacne spinenie.
Čiže nám vyšlo prvé IUI s morfologiou 0,8% ❤️
@edinka25 asi ano tiez som sa pytala, ale vraj hnede to je stara krv, a ja vseobecne mam aj malo hlienu pocas ovulacie cize sa mi to asi vyplavilo az na 13 a 14 den 🙂 fakt to bolo malilinko az som vahala ze co to je vobec :D
@iamkate dakujem veru ten graf je uplne iny ako predosle 🙂
@zuzula91 tesim sa na dalsie vysetrenie a zase cakat 2tyzdne hruza to cakanie je des v kazdom pripade 🙂
@zuzula91 prave pocit sucha, mavam pred ms biely hlien uplne,malo, ale teraz nic a to nosim aj intimku keby som mala znovu spinenie. ako u mna sa nic nedeje este take vyrazne uvidime o tyzden :D vzdy som mala toho hlienu malicko, pocas ovu skor vodnaty ako keby som sa pocikala podla toho jedine som vedela ze mam ovulaciu. Niekedy som si aj nebola ista ci to som sa len zle utrela alebo co :D
@milka1988 ďakujem za odpovede. Ja som dnes 9dpo a snažím sa nájsť v hocičom nejaký znak, alebo niečo čo by mi dalo nádej. Lebo príznaky žiadne, prsia nič, podbrusko nič, hlien žiaden teplota je vyššia 37.1, ale to mávam vždy takéto teploty takže žiadna zmena. Akurát má hlava pobolieva už druhý deň, ale myslím si, že je to z tých teplôt.
@zuzula91 vies co podla mna tazko niekedy nieco najst zmenu, lebo si vsimni ze mne isiel graf hadik uz od zaciatku (ako to telo vedelo netusim) ale uz to bolo ine. Pokles som ani nemala ako byva u niektorych. Ja som si velmi vela pozerala denno denne grafy na Fertility a nikdy som neprisla na nic. Niektore vyzerali strasne a bolo to tehu niektore vyzerali velmi tehotensky a nic. Uz iba jedine sledovat ci nebudes mat nejake spinenie ( mohlo by to byt to implementacne) ruzove, prsia ma boleli prve dni potom preslo a teraz bolia slabucko iba.
Teplota no jedine toto bolo este ine- nikdy som nedosiahla ani 36,9 max 36,8 -36,85 a potom to padlo zase dole a 4-5 dni pred ms to uz zacalo pomaly aj klesat do ms. A tu sa to drzalo kvazy stale hore.
Hlava aj mna boli ale to z tepla to by som ako znak nebrala urcite si prave v case uhniezdovania pripadne zajtra cize cakaj este na teplotku ci nepadne nizko a zase nevystreli 🙂
Drzim ti palce a rob to co ja - ja som sa kazdy den prihovarala k nemu, ze viem ze je tam, nech sa tam pekne ulozi a zabyva, ze sa tesime na neho, aj manzel mi kazde rano povedal lubim vas. Je to smiesne ze sme to robili ale tak sme si to silno nahovarali, tvarila som sa ako tehotna, brusko som si hladkala vecer pri filme, a to hned od prveho dna co nam urobili IUI 🙂 skus to
@milka1988 z celého srdca blahoželám, krásny hadik, nie neskúšal som fytosoju viac menej som okrem gynex ešte neskúšal nič, inofolic a to som aj otehotnela vtedy čo bolo MA v 11.tt. Mám pocit, že gynex pomaha....zatial došla ms s meškaním máš 10 dni a to už je čo povedať u mňa. Myslia, že to môžeš spolu užívať?
@milka1988 krásne to je od teba čo všetko ste pre to robili.... Neviem prečo, ale úplne na začiatku som mala normálne pocit, že tento mesiac to vyšlo. Aj som sa tak ináč cítila. A ako vravíš aj som si hladkala bruško, aj sem tam mu niečo povedala Alee dnes má chytil akýsi zármutok a úplne som až znechutená z toho no ty si mi vyčarila úsmev, že sa vám to pekne podarilo a bude nás o jednu menej. A presne tá teplota je u teba fakt zaujímavá, že telo o tom ani nevie, ešte není ani zahniezdené a hneď taký rozdiel od začiatku. Veď uvidime ako sa to bude vyvíjať. Dnes zrejme na mňa doľahla taká slabšia chvíľka, ale snáď sa z toho vyspím a zajtra bude lepšie a budem mať síl pokračovať ďalej v dobrej nálade a s pozitívnou mysľou.

@milka1988 chodím stále kukať ci už si písala 😅