Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova Možno sa tam zahniezduje,ja teplota nízka,ale už chcem aby rýchlo prišla ms,lebo potom mi to nebude vychádzať aby som šla k doktorovi
@mirus11 nechce sa pustit? navjacked som mala 1x anavulak tak cyklus 36dni
@katkaholiova a keď si mala anovulak,tak ti vyšli aj normálne ovu testy pozitívne?lebo ja som mala mega pozitívne 2dni po sebe,potom ďalej som už ani nerobila,pozri na ten môj zázračný graf,ale vôbec neverím tomu,že ovu bola ako je vyznačená.ten jednodňový výskok myslím že urobilo to,že som bola 23.6 na očkovaní.lebo potom teploty klesli opäť dolu.ale na teba som veľmi zvedavá.
@mirus11 ale ved mas vyssiu teplotu kedy boli pozitivne.ano mala som vtedy pozitivne aj ja a potom nic
Dievčatá ako je to s tým progesteronom ja som už z toho mimo🤔 ak mám málo progesteronu je možné že vôbec dôjde k oplodnení vajíčka? Som čítala ze progesteron je dôležitý už pred ovulaciou že pripravuje vystelku maternice..
Beriem utrogestan po ovu ale ešte aj s nim mam nižšie teploty a tento mesiac to 6as vyzerá ze budem na tom biedne...
Ovu podľa mňa prebehla 14ty deň malá som bolesti aj vyvrcholenie hlienu..na druhý deň hlien klasický začal vysychat..
Ja rozmýšľam ze ôk ten utrogestan mi možno po ovu pomáha... Ale pred ovu ho ako mam zvýšiť aby som vôbec otehotnela?
@iamkate ahooj 😊 podľa mňa tvoj graf vyzerá ok 😊 nepotrebuješ brat progesterón pred ovu nakoľko on pripraví výstrelku maternice kým vajíčko dorazí 😊 to znamená že keď ty pekne odovulujes vajíčko sa oplodnii a zhruba 6 deň dorazí v štádiu blastocyty do dutiny kde sa začína uhniezdovat a dovtedy ak dopĺňas progesterón ktorého máš možno menej tak ten sa o všetko postará 😊 neboj všetko je ok len treba pozitívne myslieť 🌞
@iamkate na vystelku do dobra alchemilka aspon mne zabrala dovtedy som mala vždy nízku aj na 20dc, no a s progesteronom po ovulácii tiez som ma´a hranicne hodnoty a nasadila mi gyn Duphaston.
Graf nie je problém ze su nízke teploty videla som nejeden taky graf na fertility a boli tohotenske. Ty vobec nemusis mat napr 37,00 aby sa to mohlo považovať zd si tehu, staci nech sa proste tie teploty drzia vyssie nez preduvolacne 🙂
@katkaholiova vidím tieň ale asi je este fakt skoro 🙂 sleduj ďalej o 2 dni správ znovu
@milka1988 no uvidime teplota ako sa bude drzat
@iamkate v súvislosti s tvojimi teplotami.. Štítnu žľazu si si dávala vyšetrovať? Niekedy vie byť tá nízka teplota práve kvôli tomu, ale aj nemusí a môže to byť tvoj normálny stav.
@katkaholiova teploty máš veľmi pekne, ale ja na testiku ešte nič nevidím. Ale 9dpo je ešte veľmi skoro. Skus najskôr o 2 dni. 😊
@milka1988 ako pokračuješ? inak ja nechápem, prečo ti nenasadili clexane alebo fraxiparine, keď si už po potratoch a zistili ti mutáciu 🙈 kedy máš mať výsledky z ďalších testov?
@rosalie1411 skusim v pondelok budem 11dpo
@rosalie1411 ja este nie som po potratoch lebo toto je moje prve tehu 🙂 nieco v sprave bolo napísané ale ked som povedala ze som v 5tt ze to vraj mení situáciu a nemam to brať, prísť o týždeň na krv, aby to potom výsledky neskreslovalo
@0507 krasne
dakujem, dievcence, snad to uz tentoraz dopadne dobre
@milka1988 aha, tak som si to s niekym pomýlila.. Tak držím palce, nech je to ôk 😊😊
@rosalie1411 v pohode 🙂 a ďakujem

rano som sa budila na bolest ako keby mala prist ms kazdu chvilu a to len o tyzden cakam a beriem dufaston.teplota takto