icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

paskolinka
28. okt 2014

@adamnela no vsak doktori hadam na to pridu... drzim palce, nech to nie je nic vaznejsie.

adamnela
28. okt 2014

@rybkaa no netusim kedy budú výsledky, ale dufam, ze co najskôr..No dúfam, ze to bude uz dobre..No veď to, ono to môže byť naozaj čokoľvek..

adamnela
28. okt 2014

@paskolinka ďakujem, si zlata 🙂

rybkaa
autor
28. okt 2014

@adamnela ostali ste v nemocnici či ste boli len na vyšetrenie na otočku?

adamnela
28. okt 2014

@rybkaa ostali sme tu v BB v nemocke..Bože, dlho nám tu je..

senta_sofia
28. okt 2014

@adamnela ahoj, mrzi ma, ze ste v nemocke, dufam, ze coskoro pridu na to, co vlastne Adamkovi je a budete moct ist domov... Hlavne nech ho poriadne povysetruju, to nie je sranda, ono ta angina mohlo byt kludne daco vaznejsie, ale zakuklene, myslim na Vas

senta_sofia
28. okt 2014

@rybkaa no snad ani nezaspim, ocakavame skore hlasenie vysledkov, ja dufam, ze ti to tiez chce len povysvetlovat a ze ziadne katastroficke scenare sa nebudu konat a aj keby sa nahodou konali, pamataj, ze my si ta len tak lahko nedame 😉)

adamnela
28. okt 2014

@senta_sofia ďakujem..no dufam, ze bude všetko dobré..
Zajtra rano nemeriam, lebo od 2:00 musím byt s Adamom hore, lebo okolo 7:00 mu zasa budú robiť EEG a potrebuju, aby pri tom spal. A potom musi byť nalacno a doobeda by mala byť ta rezonancia. Držte nam palce, nech je čím skôr potom..

rybkaa
autor
28. okt 2014

Ale už aj sa priznajte,ktorá mi poslala srdco 🙂

jaja9891
28. okt 2014

@adamnela ahoj,prave citam co sa vam deje....drzim palce,nech je chlapca cim skor fit a nie je to nic vazne

@rybkaa ziadne zle vysledky uz nebudu...myslim zajtra rano na teba,nech je to ok 😉

Aj ostatne koceny ako sa mate?co nove?

mawiya
28. okt 2014

@adamnela ješkove cica mica, prídem ťa kuknúť. nepotrebuješ niečo?

mawiya
28. okt 2014

@rybkaa zlato moje drž sa a hneď píš, nebude nič zlé, šak sme si to tu už odkakali všetky. či?

adamnela
29. okt 2014

Ahojte koceny moje.
Tak mi sa od 2:00 trápime a chce sa nám spať, ale musime to vydržať..Dufam, ze nas na to EEG zoberú čo najskôr.
@mawiya dakujem, ozvem sa 😉
@jaja9891 diky..no dufam, ze bude vsetko v uplnom poriadku 😉

paskolinka
29. okt 2014

@adamnela drzim palce 😉 daj potom vedieť ako ste dopadli.

adamnela
29. okt 2014

@paskolinka jasné, ked budem vediet niečo nové, dám vediet 🙂

senta_sofia
29. okt 2014

@rybkaa uz kusem aj nechty na nohach 🙂

vejula
29. okt 2014

@rybkaa tak dnes držíjm palce nech je všetko dobre. LEn ťa chcem povzbudiť, že kamaratka mala tiež zlý ten vyter z krčka maternice, ale odmietla konizaciu.... Asi vyše roka ju stale sledoval a robil jej opakované vytery a asi pred týždnom mi oznamila, že posledný odber bol uplne negatívny 🙂

zuzulienocka77
29. okt 2014

@rybkaa no ako? Veď ma tu porazí, nechty už nemám, ani dolnú peru 😅

paskolinka
29. okt 2014

@adamnela
@rybkaa dievky zlate informujte, bo sa neviem na nic sustredit 😉

senta_sofia
29. okt 2014

@paskolinka @zuzulienocka77 rybca isla ciknut a pisne 🙂

rybkaa
autor
29. okt 2014

ahojte kočeny, prepáčte, že vás naťahujem, ale išla som od dr. hneď do práce a tu hneď plnka od rána...
dr. ma privítala s tým, že má pre mňa dve správy, dobrú a zlú, oblial ma pot, dala som si dole šál....potom mi to názorne vysvetlila tak, že mi na papier nakreslila krčok so zlými bunkami. Zlou správou je, že podľa sterov mi vyšlo H-SIL, teda ťažká displázia a podľa rozboru z histológie vyšiel o stupeň horší výsledok Ca in situ - to znamená také jednotlivé bunky na krčku, teda ma bude volať primár do nemocnice na konzultáciu a budem vedená v dispenzári podozrivých onkopacientov... 😔 To mi už behal po chrbte mráz....ale potom na rad prišli dobré správy, povedala, že konizáciou sa vybrali všetky zlé bunky, aj tie karcinómne, okraje boli dostatočné, takže nie je potrebná rekonizácia, žiadna liečba a mám akoby nový krčok, kde b už nemal byť ani vírus HPV, ster mi urobí vo februári 🙂 Baby, mne vtedy taký kameň zletel zo srdca, že som sa cítila o 20 kg ľahšia!
Strašne sa teším, tak ako som sa bála, tak som teraz rada, že som nezanedbala preventívku, šla tam a zistilo sa to hneď, nestihlo to prejsť do lézií a ďalšieho šírenia rakovinových buniek. Rovnako neľutujem, že som sa rozhodla pre konizáciu, dr. mi z krčka odfikla len málinko, tú hlavnú čas, ktorá drží plod mám nedotknutú....povedala, že sa aj bála, že či to bude stačiť, ten kúsok, čo odfikne, ale našťastie stačilo, že to bolo len niekde v záhyboch schované, kde to driemalo a teraz to prepuklo, no našťastie aj ten kúsoček stačil a mala by som byť celkom ok 🙂 Pochválila ma, že beriem ten Wobenzym, že to môže výrazne pomôcť hojeniu aj celkovej imunite organizmu, tak som sa rozhodla, že ho budem brať preventívne až do tehotenstva, tie prachy mi za to stoja 🙂
Pýtala som sa aj na snaženie - tak v polke novembra po prvej MS mám prísť, že ma kukne zo spodu, ako sa to hojí a ak bude všetko ok, tak sa môžeme kľudne začať snažiť, práve mi to aj odporúča, lebo tehotenstvom sa telo zblázni, zosilnie a bojuje proti týmto všetkým zradám v tele, takže by sa ochorenie malo celkom potlačiť a nevidí žiadny problém v otehotnení a donosení bábätka, takže ešte pred vianocami môžeme ísť na vec 🙂
Strašne sa teším, som pokojná a konečne viem, na čom som a dúfam, že teraz sa už podarí otehu a donosiť dieťatko do šťastného konca 🙂 ďakujem vám všetkým za podporu, ste úžasné a dodávate mi silu, vďaka vám som tam dnes šla úplne v kľude a bez strachu a som rada, že vám môžem oznámoť tieto dobré správy 🙂
Trochu sa v kútiku samozrejme bojím, že sa to vráti....ale nepripúšťam si to a žijem pre dnešok 😎
Zabudla som sa opýtať, či treba aj manžela nejako preliečiť, to sa opýtam potom keď pôjdem na kontrolu, dovtedy aj tak sex zákaz 😝

zuzulienocka77
29. okt 2014

@rybkaa tesim sa velmi velmi rybicka 😵 😵 😵 😵

senta_sofia
29. okt 2014

@rybkaa no a este keby sa ozvala @adamenela s dobrymi spravami, bol by to aj celkom pekny den 🙂))

mawiya
29. okt 2014

@rybkaa srdienko taká som šťastná, normál mi je do revu, asi mi už zadrbáva 🙂.

rybkaa
autor
29. okt 2014

@senta_sofia veru, čakáme na správy od @adamnela hádam dopadne tiež dobre a bude malý ok....

paskolinka
29. okt 2014

@rybkaa no vsak nakoniec je to ako celok jedna dobra sprava... 🙂 tak super, koniec dobry, vsetko dobre 😉

adamnela
29. okt 2014

@rybkaa no super, ze mas pre nás dobré spravy. Velmi sa s Tebou teším 😉
My este stale cakame na tu MR..Chuda dieťa hladné..porazí ma z toho čakania ☹

senta_sofia
29. okt 2014

@adamnela ☹ to nemyslia vazne... A to EKG robili?

paskolinka
29. okt 2014

@adamnela jejda este cakate 😨 ? co je tam tolko pacientov? pre lekari presli z ranajok plynule do obeda?

rybkaa
autor
29. okt 2014

@adamnela preboha, šak už je obed! čo spia? EEG už spravili aspoň? ako to malý znášal? ja som to nenávidela, dýchať ako debil....