icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

patusss
7. júl 2021

@junyk GRATULUJEM a držím palce, nech všetko dobre dopadne 🍀

katkaholiova
7. júl 2021

@junyk no tento mesiac to skusim a uvidime.dakujem zatial a drzim palce

junyk
7. júl 2021

@katkaholiova držím palce

junyk
7. júl 2021

@patusss ďakujem pekne 💕

milka1988
7. júl 2021

@iamkate ak meras s Daysy v iny cas do tabuľky si zapisuj stale rovnaky radšej. Aj frag budes mat viac zmätený. Lebo sice meras s Daysy v inom čase ale tam funguje inak algoritmus nez v klasickom digitálnom bazalnom teplomeri

milka1988
7. júl 2021

@katkaholiova vieš možno že sa aj oplodnilo preto tie teploty boli také krásne len sa neuhniezdilo a test to ešte ani nestihol zachytiť :( raz to vyjde proste musí ❤️

katkaholiova
7. júl 2021

@milka1988 co uz raz to pride ak nie budu len dvojky s byvalim co uz

edinka25
7. júl 2021

@iamkate to neurobi velky rozdiel.sipky si nevsimaj 😊

katkaholiova
7. júl 2021

jevmozne ze by som ovu mala a 26.6 a prebehla aj napriek tomu ze som rano zobrala dufaston.

rosalie1411
7. júl 2021

@katkaholiova podľa mňa je super, ze ti dufik takto upravil po ovulacne teploty.. Teraz sa dat už len do kľudu ako píše junyk a ono to príde.. 😊

katkaholiova
7. júl 2021

@rosalie1411 dakujem.

kaculda2
7. júl 2021

Ahojte viete mi povedať čo mám vyčítať z tohto môjho grafu? Už som čakala na ms keď teplota klesla a znovu vystúpila hore. Meriam len 2 mesiac. Prvý bol anovulak a druhy takýto. Dalujem za vysvetlenie.

milka1988
7. júl 2021

@kaculda2 ze si 18dpo a mala by si si urobiť test. Lutealna faza je 16dni max

kaculda2
7. júl 2021

@milka1988 dakujem,dnes ráno som si robila s bol tam len veľmi slabý duch. 18dpo určite nie som. Preto tomu grafu nerozumiem.

iamkate
7. júl 2021

@kaculda2 mne sa to tiež vidí že by to mohlo byt tehotenstvo už sa ti dlho drží hore

milka1988
7. júl 2021

@kaculda2 od 8dpo ti to skocilo hore a este vyssie a v tom case byva aj uhniezdenie uz. A ked si mala uz aj ducha tak.pravdepodobne ti to sedí na 18 dpo aj graf. Mas tam velky pokles na 22dc a veľký skok hore na 23dc čo znamená že ovulácia prebehla zrejme a ďalšie dni boli teploty len hore čo ovuláciu potvrdzuje
Zájdi na hcg ku svojmu dr a budeš istejšia 🙂

eduvalia
8. júl 2021

Ahojte dievcata, raz som bola jednou z vas. Snazili sme sa niekolko rokov a prislo to same od seba. Predstavujem vam Oliverka 🐣 Narodil sa 24.6.2021 s vahou 3710g a mierami 49cm.

majka_3
8. júl 2021

@eduvalia ahoooj...no raz za čas sem zavítam a pozriem ako sa kocky majú,no toto je úžasná správa ❤️
Moc gratulujem a veľa veľa zdravíčka 🙃❤️
Nádherné bábätko ❤️
@aleskandra čo to čítam,úžasné správy... gratulujem ❤️ verím že do úspešného konca 🙂🍀

luci601
8. júl 2021

@eduvalia krásny chlapček! Veľa zdravicka prajem ☺️

luckynko44
8. júl 2021

@eduvalia včera som na teba myslela, neuveritelne! Úžasný dokonalý malý zázrak 😍😍 nech ste zdraví a lubeni draha ♥️ mám obrovskú radosť 🌷

katkaholiova
8. júl 2021

@eduvalia krasny gratulujem

iamkate
8. júl 2021

@eduvalia blahozelaaaam 🥰🤗

iamkate
8. júl 2021

U mňa konečne úspech za posledné 3m že mi ta teplota aspoň stúpa pomaly a nekruti sa mi kadejako tesne nad ciarov.. 1x mam takýto plynulo stúpajúci graf🙏 možno materská kasicka co užívam dava trochu hormóny do laty 😁🐝 len nech si nezarieknem 🙉

@milka1988 ty kedy más kontrolu????

ivana757
8. júl 2021

@eduvalia blahoželám🙂 nech ste zdravi
@iamkate len tak dalej, akú materskú kášičku užívas?

iamkate
8. júl 2021

@ivana757 túto 🙂 1g ráno a 1g večer 😉

eduvalia
8. júl 2021

@luckynko44 dakujem 🥰 ten najkrajsi zazrak. Pomalicky sa to krati aj tebe 😍

luckynko44
8. júl 2021

@eduvalia ale no ešte si počkám 😍 hoc neviem čo ma čaká teším sa veľmi 😘 každý deň ďakujem za môj zázrak a vždy sa teším ako sa tu spozitivnieva 🙏🌞 no a dnes ráno bola moja radosť trojnásobná ♥️ úsmev na tvári a kopance v brušku 🥰

eduvalia
8. júl 2021

@luckynko44 to najkrajsie ta este len caka. Uzivaj si to. Mne normalne chyba brusko, kopanceky 🥰 ach, rychlo to uletelo a uz je tu.

luckynko44
8. júl 2021

@eduvalia užívam 🙂 našťastie mám krásne takmer bezproblémové tehu tak sa vytesujem z brusenka môjho...ale máš pravdu keď vidím kalendár a ako to uteka zachvilku mám moju malú pri sebe 🥰 ...zatiaľ idem len snívať o pocite ktorý teraz prezivas ty s Oliverkom 🧸

bona69
8. júl 2021

@eduvalia blahoželám 😍aj my máme Olivera a všetko najlepšie k včerajším meninám 😘