icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ivana757
8. júl 2021

@iamkate a ty máš nepravidelnú cyklus? Alebo čo máš s hormonmi, ja mám PCOS. Momentálne už 46 DC a nič 😵

rosalie1411
8. júl 2021

@eduvalia gratulujem a veľmi sa teším. Oliverko je krásny chlapček 💙

rosalie1411
8. júl 2021

@majka_3 @luckynko44, baby a vy ako pokračujete? Kedy mate termíny?

iamkate
8. júl 2021

@ivana757 ja mam cyklus pravidelný len málo progesteronu co viem zatiaľ.. Ja somesre v procese vyšetrení 🤷‍♂️

kakatulik
8. júl 2021

@eduvalia krásavcek ❤️

iamkate
8. júl 2021

@ivana757 to máš hrozne 😲 to co potom chodíš na vyvolavacky ci?

luckynko44
8. júl 2021

@rosalie1411 u nás maximálne skvelo! Mala je úžasná keď sa mrvka 😍 rodíme v polke októbra ...to bude stres a panika ale zvládneme 😉 nás malý zázrak hlavne nech v zdraví príde už medzi nás...každej jednej z vás posielam tehu bacilky a každej jednej zo srdca prajem tieto krásne chvíľky pocity emócie! Nevzdávať a myslieť pozitívne 🌷🌷🌷

butterfly333
8. júl 2021
zuzik5891
8. júl 2021

@eduvalia bože môj❤...je prekrásny ako si sladko spinká chrobáčik...prajem mu v živote všetko len to najlepšie...veľmi sa teším že si sa zaradila medzi tieto naše zázraky ❤❤❤a verím že táto skupinka bude mať takých zázrakov omnoho viac🙏🍀❤

evi38
8. júl 2021

@eduvalia gratulujem, je krásny 🙂

ivana757
8. júl 2021

@iamkate no mala by som ísť, ale nesla som ešte.... teraz posledny polrok to bolo celkom v pohode, máme ist do centra ale ja neviem či chcem ísť do toho 😰 viac menej, stále som v procese rozhodovania sa a odsúvam to.

kika123kika
8. júl 2021

@eduvalia krasny je gratulujem a veeela zdravicka prajem 🍀🍀🍀❤️

luckynko44
8. júl 2021
milka1988
8. júl 2021

@iamkate a mozno mas.stupajuci ako ja ;)
Včera som bola všetko je kde má byť a už bolo aj srdiečko 🙂

iamkate
8. júl 2021

@milka1988 teším sa s tebou 😊

milka1988
8. júl 2021

@iamkate ale tebe to tiez tak vynimocne stupa? Ci uz si taký graf mala?

majuska1996
8. júl 2021

Čo myslíte baby ako to vyzerá ??

raja95
Odpoveď bola odstránená
iamkate
8. júl 2021

@ivana757 ja by som nešla ak by som nebola 100% presvedčená 🙈je to už veľký krok

iamkate
8. júl 2021

@milka1988 práveže nikdy 🙈 1x mam takto pekne stupajuci... Ale odvcera ma strašne intenzivne bolia vaječníky a maternica a to sa mi moc nevidí 😑 to som mala pri biochem. 2x..tak dúfam ze to je len vedľajší účinok utrogestanu

iamkate
8. júl 2021

@majuska1996 veľmi dobre zatiaľ 😊

iamkate
8. júl 2021

@raja95 môže jasne aj ja mam hocikedy 2 dni skôr 🙂

milka1988
8. júl 2021

@iamkate tak bolesti sa ti mozu meniť nemusi byt vsetko zarucene rovnake každý mesiac 🙂 u mna nebola ziadna zmena doteraz necitim ziadne pobolievanie bruska ako maju ine pred ms. Telo sa meni stale aj vekom 🙂 hlavne ze mas zrazu iné teploty to by mohlo byt dobre znamenie 🙂

ereska
8. júl 2021

@eduvalia gratulujeeeeeeeeeeem je nadhernyyyyy

iamkate
8. júl 2021

@milka1988 áno ved práveže že tento rok je pre mňa úplne iný ohľadom cyklu.. Ešte aj prsia ma začali bolievat pred MS co som nikdy nepoznala.. Ani vaječníky ma niky nebolievali a teraz hocikedy... 🤷‍♂️
Ja už sa tých dobrých znamení popravde bojím 😅 ale ak aj nebudem tehu z toho grafu mám fakt radosť 😊
No prajem ti nech ta všetky nepríjemnosti obchádzajú.. A hlavne nevoľnosti 😁ale čo by človek nevydržal pre tu radosť potom 😊

mirus11
8. júl 2021

@katkaholiova Kati no ako pokračujes?

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
9. júl 2021

teplotou takto.bolest ako ms kazde rano ale zatial nikde

kaculda2
9. júl 2021

Ahojte dnes prišla ms. Môj graf vyzerá takto. Poovulacnu fázu mam 19dnovu, je to ôk? Dobre mi označilo ovu? Ďakujem

ivana757
9. júl 2021

@iamkate no vravím, že niesom presvedčená takže stále to odsúvam, môj partner by najradsej chcel do centra no ja niesom na to pripravená, zas na tie stimulácie a všetko proste... či em.tak prirodzenejšie a tiež mám pocity, že pred ms bolia prsia, vajecniky, predtým som to nemala proste to prišlo a s tym gynexom mám pocit že sa to možno dáva do poriadku .... a konečne 1DC tak uvidíme čo prinesie tento mesiac.