icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rosalie1411
9. júl 2021

@kaculda2 predtým si písala, že si mala slabého ducha na teste, takže asi išlo o biochemické tehotenstvo, takže nemôžeš to brat, že toto je tvoja štandardná dĺžka lutealnej fázy.. Ďalší test si nerobila?

kaculda2
9. júl 2021

@rosalie1411 robila som dva dni po sebe a na oboch boli veľmi slabé čiarky. Tak áno môže byť že to bolo nakoniec biochemické..lebo mam aj silné bolesti co ja nikdy nemávam.

milka1988
9. júl 2021

@rosalie1411 no nakoniec nemusim nic pichat vraj, ze vysledky mam lepsie ako som mala predtym, krvne dosticky su v poriadku
len sa obavam tych mutacii ci to nebude m at nejaky vplyv a bez liecby...

katkaholiova
10. júl 2021

bohuzial 1dc ale cakala som to

rosalie1411
10. júl 2021

@milka1988 neboj, dôveruj lekárom.. 😊

ivana757
10. júl 2021

@katkaholiova nevadiii ja 2DC, ideme v tom spolu, vs3tko bude dobre raz sa to podariť musí🙂

katkaholiova
10. júl 2021

@ivana757 ja zacinam.gynex kvapky 3xdenne 21 dni a aj alchemilku do ovulky.a po ovulke dufaston a potom sa zas uvidi

luci601
10. júl 2021

@katkaholiova Kati aj ja 1dc rovnako ako ty 🥺 tento mesiac to vyjde!

iamkate
11. júl 2021

Mne sa už babre graf 😑 a test dnes negatívny..

katkaholiova
11. júl 2021

@luci601 no dufajme .po 8mesiacoch by uz mohlo

ivana757
11. júl 2021

@katkaholiova moja my už 2 roky, stále dúfame, akurát dnes som sa bola očkovať na covid, tak asi počkáme...este potrebujeme druhú dávku... Ja tiež pijem gynex, kyselinu listova a alchemilka. Skús, verím že tebe to pomôže🙂 ja mám pocit, že mi kúsok upravila cyklus až na ten terajší, ten bol 49 DC. Ale tak podľa dievčat, asi anovulsčny.
@iamkate pozri nič nieje strátene, neboj žeby si nebola prekvapená ako vyskočí🙂

katkaholiova
11. júl 2021

@ivana757 no alchemilka my aspon spustila ovulka 2mesiace som nemala.tak uvidime co gynex kvapky

luci601
11. júl 2021

@katkaholiova určite sa zadarí verím tomu! My sa snažíme 5 mesiacov. Same vitamíny nakupujem 😅 ale verím že sa podarí, musí sa

katkaholiova
11. júl 2021

@luci601 presne musi 😀 no ja som chvilu brala vsetko mozne ale zacala som velmi priberat tak som vynechala,min mesiac zacala s alchemikou a teraz pridavam gynex dnes som aj zacala

aleskandra
11. júl 2021

dnes posledný test 😍😍😍 teplomer uz odložený, snad ho uz potrebovať nebudem 🙏
Dakujem dievčatá za podporu! Kazdej jednej prajem v co najkratšej dobe takyto test 💗💪

milka1988
11. júl 2021

@iamkate preco babre? Veď môže to byt uhniezdenie uvids rano ci vyskoci hore zase a uorav si tam v tych dnoch radšej rovnaký čas napr 8:00 aj ked merias kusok skor neskor nech graf nie je taký zmätený 🙂

iamkate
11. júl 2021

@ivana757
@milka1988 ja už som po tých mesiacoch taka pesimistka že keď 10dpo není pozit. test ja už to uzatváram hneď.. 😑
Ale už vyzerá kúsok lepšie graf naozaj 😅

iamkate
11. júl 2021

@aleskandra ďakujeme 🤗 a prajem ti nech je všetko v poriadku ❤️

luci601
11. júl 2021

@katkaholiova to chápem, tiež je pravda že všetko miešať nie je asi vhodne. Ja tiež užívam gynex a alchemilku tak uvidím 🙂 ale isto sa zadarí! Letné mesiace su vraj najplodnejšie lebo je aj dostatok vitamínu D 😅✌🏼 Takze ideme na to!

luci601
11. júl 2021

@aleskandra gratulujem! 🥰✌🏼 Drz sa aj s bábätkom! Dúfam že sa nám každej zadarí čoskoro 🥰

katkaholiova
11. júl 2021

@luci601 no ide sa veru na to 😉

milka1988
11. júl 2021

@iamkate na akom za to už testy nerobila. Sústredila akom sa len na graf a svoje telo či sa niečo iné neobjaví. A veru zilky mi vybehli. Netestuj 🙂 počkaj na zajtra ráno ako vyletí hore 🙂

luckynko44
11. júl 2021

@aleskandra veľmi ti držím prsty ♥️ krásna správa 🙏

michaelka_
11. júl 2021

Ahojte, ja rátam i s možnosťou, že bábätko nemusí prísť. Toho pravého som našla na prahu 40 tky. Na jeseň plánujeme svadbu. Povedala som si, že budem pracovať na sebe, začali sme spolu chodiť do fitka.

luci601
11. júl 2021

@michaelka_ držím palce aby vytúžene bábätko prišlo! 40 je v pohode, aj orla staršie ženy majú dieťa ešte 🙂 hlavu hore!

ivana757
11. júl 2021

@iamkate myslí pozitívne, ja verim že bude dobre🙂 hádam si to všetky raz povieme

iamkate
13. júl 2021

@ivana757
@milka1988 dievčatá tak ja graf ukážkový ale test biely.. takže vysádza utrogestan nech ms príde v normálnom čase :(

katkaholiova
13. júl 2021

ahojte prosim radu.v sobotu cca o 19h som dostala ms mam to ratat ako 1dc?

ivana757
13. júl 2021

@iamkate oj moja, tak nevadí ideme ďalej... bude dobre, ja verim v to...

@katkaholiova ja si myslím, že to môžeš rátať ako 1DC.

katkaholiova
13. júl 2021

@ivana757 aj ked len vecer ze na druhy den ratat.preto som chcela zistit dakujem