Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@eduvalia gratulujem a veľmi sa teším. Oliverko je krásny chlapček 💙
@majka_3 @luckynko44, baby a vy ako pokračujete? Kedy mate termíny?
@rosalie1411 u nás maximálne skvelo! Mala je úžasná keď sa mrvka 😍 rodíme v polke októbra ...to bude stres a panika ale zvládneme 😉 nás malý zázrak hlavne nech v zdraví príde už medzi nás...každej jednej z vás posielam tehu bacilky a každej jednej zo srdca prajem tieto krásne chvíľky pocity emócie! Nevzdávať a myslieť pozitívne 🌷🌷🌷
@eduvalia krasny je gratulujem a veeela zdravicka prajem 🍀🍀🍀❤️
@majuska1996 veľmi dobre zatiaľ 😊
@milka1988 áno ved práveže že tento rok je pre mňa úplne iný ohľadom cyklu.. Ešte aj prsia ma začali bolievat pred MS co som nikdy nepoznala.. Ani vaječníky ma niky nebolievali a teraz hocikedy... 🤷♂️
Ja už sa tých dobrých znamení popravde bojím 😅 ale ak aj nebudem tehu z toho grafu mám fakt radosť 😊
No prajem ti nech ta všetky nepríjemnosti obchádzajú.. A hlavne nevoľnosti 😁ale čo by človek nevydržal pre tu radosť potom 😊
@katkaholiova Kati no ako pokračujes?
@iamkate no vravím, že niesom presvedčená takže stále to odsúvam, môj partner by najradsej chcel do centra no ja niesom na to pripravená, zas na tie stimulácie a všetko proste... či em.tak prirodzenejšie a tiež mám pocity, že pred ms bolia prsia, vajecniky, predtým som to nemala proste to prišlo a s tym gynexom mám pocit že sa to možno dáva do poriadku .... a konečne 1DC tak uvidíme čo prinesie tento mesiac.

@iamkate a ty máš nepravidelnú cyklus? Alebo čo máš s hormonmi, ja mám PCOS. Momentálne už 46 DC a nič 😵