Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova keď dostaneš poobede, ráta sa to až od ďalšieho dňa.. Plus sa za 1dc ráta až krvácanie, nie spinenie 😉
@iamkate ešte si neskúšala toho Plodara? 😊
@rosalie1411 takze mam ratat 1dc v nedelu?
@iamkate akurát 5DC, ale som po očkovaní na covid, takže asi počkáme... Ale u nás také náhody neexistujú, žeby vystrelilo takže to ani veľmi neriešim🙂 vieš čo, už z toho tlaku naokolo, z3 kedy druhé, a ešte niesu tehotná a neviem čo som.vo fáze, že normálne som znechute na po 2 rokoch.
@katkaholiova ja by som tak urobila, ale je to na tebe 😊
@rosalie1411 sama neviem 😉
@rosalie1411 no mam sa teraz po MS ešte ukázať u svojho Dr. lebo mi chce skontrolovať sliznicu, zdá sa mu nizko a už rovno mu aj poviem ze chcem hneď riešiť Plodar.. Ale neteším sa nato 😁🙈
@iamkate u nas svokrovci neustale od svadby pomaly kazdy den, uz som im musela zakazat za na to pytat, ked to bude povieme im to. Dodnes sa vypytuju, este sme im to nehovorili ale chytaju sa kazdeho slova hned, staci ze sa spomenie nafuknute brucho a hned ze si tehotna? je to fakt neprijemne v kazdom smere. a necitlive
@milka1988 no svokrovci nie, ale tak čo máme rodinu a keď na ňu hodí trenký tak he tehotná, samozrejme že oznámila, že aj je...tak každý šak aj Vám sa podarili, nemôžete myslieť, netreba tlačiť... ako keby som teraz potrenivalanpocut taký ľútosť z ich strany. Akože samozrejme, nieje to v zlom myslelene šak jasné, že sa tešia... Len je to nepríjemné naozaj...po 2 rokoch už mám toho akurát tak dosť...
ahojte.teraz neviem ci dufaston alebo co ale skratilo mi to zas ms ako zvyklo. v sobotu vecer zacalo ms a vcera poobede aj skoncilo
@katkaholiova dlzku ms urcuje vyska sliznice. Ja som o tom roky nevedela vytesovala som sa, ze jak fajne mam 3 dni iba a chudak ine zeny co aj týždeň. A az ked sme sa zacali snazit a začala som sa viac okolo toho zaujímať, tak som zistila ze preto ze mam malu sliznicu, nedorastala, a to mi potvrdil aj dr na sone viac krát. Az ked mi konecne dorastla, vtedy som ms mala dlhšie a silnejšiu
@milka1988 a to je problem.?
@katkaholiova no nizka sliznica znamená že sa ti prípadne oplodnené vajíčko nemá kam zavrtat. Ideálne je tuším od 6mm do 12mm skus si nájsť o tom temy
@milka1988 no este dnes som spinila cize 3cele dni plus 2 kratke dni
@katkaholiova ano aj ja to tak mam.ms považujem len krv vsetko spinenie hnede po ms je spinenie nie.krvacanie
@milka1988 spinenie bolo krvave len slabe
Ahojte baby. Prvý mesiac mám Utrogestan- doteraz som mala Duphaston.
V stredu večer som mala posledný utrogestan. Dnes ráno vyskočila teplota ešte vyššie. Myslela som si, že klesne ako vždy pri duphastone. Testy mám biele. Je to bežne pri Utrogestane, neviete mi poradiť?
ahojte 6den berem 9d zaciatku ms gynex kvapky a alchemilkovy caj 3x denne.ale od vcera my to kruti creva stalo sa to niekomu.viackrat aj ked malinko akoby ma prehnalo
@katkaholiova moze byt ze ti to dokopy nerobi dobre gynex su bylinky aj alchemilkovy caj su bylinky. Ale v tom teple to kludne moze byt aj pokazene jedlo. Nasad si probiotiká
@milka1988 aha.no vela toho nejem

@ivana757 raz to musí vyjsť... Len ci dovtedy nezosaliem 😁 ty si v akej fáze teraz?
@katkaholiova ja by som si to tiez rátala ako 1Dc 🙂