icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

milka1988
16. júl 2021

@katkaholiova nejde o množstvo stačí hoc len zmrzlina ktorá už bola zlá a je problém s trávením. Každopádne ak ťa preháňa skús si dať čierne uhlie napríklad. Nemusí to byť vôbec bylinkami. Každé telo je iné. Ja som brala x byliniek vitaminov ako taký dôchodca, mame doma vitamíny za 400€ pomaly a nič nám nebolo z toho. Ale zjedla som fazulovu polievku bielu kde bola smotana a tak ma prehnalo ze som si vravela ze ked tak boli porod koniec mi je....

edinka25
16. júl 2021

@katkaholiova od gynexu to mas.aj moja znama to mala,treva znizit davku

katkaholiova
16. júl 2021

@edinka25 no berem 3x7kvapiek

81anina
16. júl 2021

@katkaholiova nekombinovala by som gynex z alchemilkovym čajom gynex už alchemilku obsahuje

iamkate
16. júl 2021

@ellie0510 áno je to bežné mne dakedy ešte aj tri dni sa drží hore až potom klesne 🙂

ellie0510
16. júl 2021

@iamkate ďakujem veľmi pekne… dúfam príde MS čím skôr 🙂

edinka25
16. júl 2021

@katkaholiova kludne daj 2x5 alebo 3x3...ja od energy s novymi pripravkami zacinam na 3 kvapkach..su to silne koncentraty.

katkaholiova
16. júl 2021

@edinka25 dakujem pekne

edinka25
16. júl 2021

@katkaholiova nemas zac,a po troch tyzdnoch pauza nezabudni

katkaholiova
16. júl 2021

@edinka25 viem jasne

majuska1996
16. júl 2021

Ahojte baby myslíte si, že by sa mohlo podariť alebo mám taký teplotu z utrogestanu ??

iamkate
16. júl 2021

@majuska1996 je dosť možné že z utrogestanu.. aj ja tak mávam...aj tento mesiac som mala ukážkovo a dnes MS... Ale bodaj by sa podarilo prajem ti 😊🙏

katkaholiova
18. júl 2021

ahojte nechapem som 9dc

domisi
18. júl 2021

@katkaholiova to nič neznamená. Musíš mať 3 vyššie teploty po 6 nižších 😉. Teplota môže skákať hore dole pred ovulaciou. Jedna vyššia teplota nič nehovorí 🙂

zuzik5891
18. júl 2021

@majuska1996ked sme sa snažili o bábo, brala som progestenalle každý cyklus a mne to teplotu neovplyvňovalo...dokázala mi skákať presne tak ako aj v cykle bez neho...ustálila sa mi až keď sa to podarilo...držím palce 🍀🍀🙏❤

katkaholiova
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
19. júl 2021

tak to predsa kleslo .gynex kvapky sa minaju ostava uz len alchemilkovy caj do ovu

domig1
19. júl 2021

Vie mi niekto poradiť? Na 12dc som mala folikul 16mm, lekar hovoril, že za dva dni bude ovulacia. Nemeriam tento mesiac BT, skúsila som to len dva dni. Dnes ma pobolieva podbrusko, tak som skúsila zmerať, hoci o hodinu skôr ako predošlé meranie a teplota je predovulacna. Myslite, ze tak neskoro by mohla byt ovulacia?

rosalie1411
19. júl 2021

@domig1 ahoj, podľa mňa áno.. Záleží ci máš od sledované, kedy ti praskajú folikuly.. Lebo kľudne do 24 môžu. Teda aspoň mne až také väčšie praskajú. Zmeraj zajtra teplotu a uvidíš..moze byť, že ti práve prebieha. Lekári niekedy berú všetko moc tabuľkovo. 😒

junyk
19. júl 2021

@katkaholiova to akože si minula celu fľaštičku gynex kvapiek na 10DC? Či brala si ich už aj pred tým?

katkaholiova
19. júl 2021

@junyk 3x7kvapiek denne tak bolo pisane a tri dni som uz davala len 2x3

junyk
19. júl 2021

@katkaholiova 9 kvapiek je za deň písané a to si môžeš podľa mna rozložiť či 3-3-3 budeš brat alebo si dáš len 1xdenne 9 kvapiek a pred tým 21x pretrepať. Ja som stále brala hneď ráno 9 kvapiek a takto som s jednými kvapkami plus niečo z druhéj fľaštičky 3x otehotnela (žiaľ mala som aj niekoľkokrát MA) ale vydržali mi tie kvapky a pomohli mi. Je to silný koncentrát podľa mna si užívala veľmi veľa kvapiek na deň.

katkaholiova
19. júl 2021

@junyk no je to mozne ale bolo tam tak pisane.co uz.kolko cyklou si uzivala kym sa podarilo

katkaholiova
19. júl 2021

moj ovu test o 19h

junyk
19. júl 2021

@katkaholiova mne sa hneď na prvý šup s gynexom zakaždým. Čiže 3x. Bolo obdobie kedy sme to nesilili ale nechránili sme sa a gynex som neužívala a vtedy to nebol prvý sup.

luci601
19. júl 2021

@katkaholiova krásny testik! Držím palce ☺️✊🏼

michaelka_
20. júl 2021

Ahojte, na vyskúšanie som kúpila digitálny ovu test Clear blue. No načítalo to akúsi ikonku otvorenej knihy namiesto 🙂
Máte niektorá podobnú skúsenosť ?

katkaholiova
20. júl 2021

test vcera skoro alebo pozitivny a teplota takto nechapem min mesiac krasna

katkaholiova
20. júl 2021

@luci601 no len teplotam nechapem

katkaholiova
20. júl 2021

len ak sa o par dni neustalia teploty nevien kedy nasadit dufaston ktory mam od lekara