Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova určite počkať ešte.
@mirus11 mam pocit ze my to gynex riadne rozhadzal
@katkaholiova preto už ja osobne si neordinujem nič,čo by doktor neodporučil.niekedy je menej viac.ja beriem len inofolic combi premium,a nič viac už 3cyklus,a ďalší cyklus by som mala mať aj clostilbegyt,uvidím,ako mi to bude vychádzať,keďže budem sledovaná aj folikulometriou..možno si to necháme až koncom roka.kedze som ešte není mesiac po druhom očkovaní.
@mirus11 no ja uz ostavam len pri alchemilkovom caje ten bol minuly mesiac fajn.a potom dufaston co my odporucil.a ak do utorka nic mozno odbehnem k dr. nech pozrie kedy asi prebehne a ci prebehne
@katkaholiova si 15DC možno zajtra vystreli hore teplota. Daj tomu šancu ešte. Mne nikdy nepasovali dokopy testy+BT+hlien. Najlepšie je na všetko sa vykašľať a užívať si s mužom len sex. Duphostan si kľudne nasad keď aj 10-13 dni pred očakávanou MS. Vidím že konkrétne teba to veľmi stresuje a možno preto to žiaľ neide a nesedí.
Presne ako písala @mirus11 niekedy je menej viac.
@junyk no len problem ze vcera sme mali sex a teraz dobry par dni to nebude mozne
@natally1998 ahoj, vidím, že ti nikto neodpísal, tak skúsim ja. Áno, teplotu ti môže ovplyvniť aj choroba, preto sa odporúča kombinovať viac metód - napr. ovulačné testy a sledovať hlien. Vidím, že ovul.test máš zaznačený, takže už len vyčkať 👌 vyzerá to dobre
@patusss ďakujem za odpoveď 🙂 dúfam že tento mesiac nám to už výjde a teplota je zvýšená aj vďaka tomu nie len kvôli chorobe 🙈
@junyk @katkaholiova. Súhlasím s junik, tiež mám pocit Katka, že si pod tlakom...
@michaelka_ mne ide len o ovulku potom sa ani nechcem sledovat.len chcem vediet kedy nasadit dufaston
@katkaholiova rob tak ako ti povedal doktor. Doktor ti iste nepovedal že nasad si ho len čo ti bazálna teplota vystreli hore… lebo podľa BT je spoľahlivosť na ovulku az keď sa udrží cca v rovnakej rovine 6 po sebe idúcich dni. Čo ti vravel dr. Kedy si máš nasadiť duphostan?
@junyk no min mesiac videl ze ochvilu prebehne tak kazal o 4dni a potom ze v polovici cyklu.tak ale ak nasadim tak ju zastavim nie?
@katkaholiova keby si ju mala zastaviť tak by ti toto doktor nepovedal. Doktor študoval niekolko rokov odbor gynekologia a určite ma aj niekoľko ročnú prax. Tak vie čo hovorí. Ak nemáš pravidelný cyklus tak začni užívať cca 13 až 10 dni pred očakávanou MS nič tým nepokazis ked začneš neskôr. Keď je ovulacia tak tvoje telo dokáže aj samé produkovať progesteron. Duphostan je na to aby pomohol ten progesteron udržať a doplniť najmä v obdobi očakávanej MS.
@katkaholiova samozrejme máte šancu
@junyk aj ked sme boli len piatok spolu
@katkaholiova aj pokial ma partner zdravé spermie je šanca ja som tiež už tak otehotnela
@junyk no tak uvidime
@junyk zatial sa nepodarilo ani dva dni ani den v ovu.tak neviem neviem ci je sanca
@katkaholiova stále ti píšem Katka. Netreba sa toľko sledovať a bude šanca . Ty si až príliš zameraná na to. V dobrom ti píšem 😊
@junyk ja viem.len sme neni najmladsi a chcem len vediet kedy prebehne ovu a ostatne neriesim uz.do ovu alechmilku budem brat kedze jej mam doma dost a po ovu uz len pri ms spravim test
@katkaholiova Ahoj. Chcem apelovať na Gynex. Gynex treba používať aj 3-4 mesiace aby dobre bolo. Gynex by mal upravovať problémy a teda ak je nejaký skrytý problém, tak žena môže na sebe pozorovať rozhádzanie organizmu. Každopádne je to na báze čínskej medicíny - silný detox a treba striktne dodržiavať užívanie. Čítala som, že ste 3x denne užívali 7kvapiek a to je najsilnejšia dávka. Na gynex treba opatrne. Napr.: ráno 5kvapiek, poobede 6kvapiek a večer 4kvapky. Ideálne dávkovanie aby nešokovalo telo. Gynex čistí nie len ženské partie ale aj prsné kanáliky a orgány. Pri detoxe aký je gynex, sa nemá užívať nič iné, napr. lieky od gynekológa napr. na tvorbu hormónov. Môže sa k nemu nasadiť maximálne kyselina listová a vitamíny (C, D, Béčka) a mineráli, čiže nejaké komplexné výživové doplnky. Pri gynexe je zbytočné dokonca piť alchemilku, pretože gynex ju obsahuje v dostatočne silnek koncentrácii.
@millky no momentalne neberem a radsej nebudem budem uz len alchimilku ovu prebehla z pondelka na utorok ale styk bol naposledy v piatok takze nebude stoho nic .takze uvidime o mesiac
@katkaholiova toto je asi najhoršie nonstop sa sledovať a myslieť na svoju ovulku. Ja si myslím, že telo sa bráni. Ja som si metala teplotu ako šibnutá, dva dni pred pravdepodobnou ovulkou som naliehala na styk, dufala a že z toho niečo bude a nikdy nič a veľakrát ani ten styk nebol lebo znasilňovať muža po 11ke v robote mi bolo priečne. Tak som sa na to vykašľala úplne. Odvtedy sme sa opäť s mužom začali milovať v pravom zmysle, hocikedy, či sú plodné dni alebo nie...užívame si nenásilne tie chvíle. Dá sa to, dá sa na to prestať myslieť. Psychika je zdravšia. Podľa profilu vidím, že máte len 34, to vôbec nie je kritický vek keďže v tom veku sa mnohé stanú prvorodičkou. Bábo príde keď samé bude chcieť.
@millky len mam noveho partnera a on este deti nema a ma 43 rokov
@katkaholiova ako dlho sa snazite? podla mna by ti psychicky pomohlo, ist na podrobnejsie vysetrenia, aby si vedela na com ste- aj ty, aj partner- mozno potom by si to tak krcovito nebrala

Ahojte dievcata nemala by niektora zaujem? Cwna 10e 21ks plus nejake ovulacne testy co mi ostali. Exp. 5/2022