Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova no ja len preto, ze niekedy na upokojenie pomoze (aspon mne) mat informacie, ci je vsetko ok, ak nahodou nieco nie je, da sa to cielene riesit, lebo pokusy naslepo s gynexom a podobne mozu nakoniec aj uskodit. Napriklad nejaka folikulometria, aspon by si vedela na com si ohladne ovulacie
@blabla22 minuly mesiac pekne bola na 12dc bola som v utorok na kontrole a stvrtok prebehla aj videl ze prebehne kazdu chvilu tak by to malo byt ok.a teraz bola posunuta mozno gynex pomiesal
@katkaholiova my sme skusali gynex, femigard, vitamíny za 400€ k aj nie viac, drahy pycnogenol, mame 2 poličky vitamínov, inozitol a bolp nam to prd platne keďže spermiogram bol zlý. A pomohlo nám až iui,dovtedy 10mesiacov merania sledovania, ocikavania ovu testov, plánovanie styku, hore nohy a nič....na tvojom mieste idem s mužom na spermiogram. Ty sa môžeš o 106 sledovať, pchať do seba všetko možné aj nemožné, môžeš mať dozreté vajíčko aj krásnu sliznicu aj tak to nevyjde, keď je hlavne problém na strane muža. Kľudne sa mohlo zmeniť u neho kvalita spermií, alebo ty môžeš mať problém ze zabijas manželove spermie i keď predtým s tým problém nebol...
@milka1988 vyzera ze uz nebude treba 😳😳😳 Keby mozem, dam si 3 poldeca urcite 🙈🙈
Fuu tak teda, toto ma dnes veru riadne prekvapilo.. cykly od savla do pavla, posledny cez 60 dni, teraz to vyzeralo tiez tak, vlastne ani neviem preco ma napadlo testovat dnes, o 23tej, ciarky tam nabehli za sekundu….
Je to tyzden potom, co som si nasadila kuru vitex gynex inositol a pripravovala sa na jesennu navstevu car ; lebo som si povedala ze po dovolenke sa tomu zacneme venovat, nechcelo sa mi teraz v horucavach behat do lekaroch a cakarniach…
@anne_mary2 gratulujem
@anne_mary2 wow tak to su riadnd koľajnice gratulujem ❤️ kedy ideš na prvú návštevu? 🙂
@milka1988 akurat som z nej prisla. Aj som myslela ze pockam ale kedze som nemohla spat, a rano aom bola od 5tej hore, hovorim si idem… podla doktorky 4- 5ty tyzden, mam prist o 3 tyzdne, myslela som ze nebude nic vidno, ale uz bola fazulka na sone 🤭
Ale este som z toho vyfackana priznam sa. Do toho cely jul sama oslava, svadba, chutilo mi 😳😃🙈…
Tak sa chystam vecer milo zaskocit aj manzela 🙂)
@anne_mary2 to vôbec nevadí plod ešte nie je napojený na tvoj krvný obeh čiže aj keby si alkohol pila nedostane sa k nemu 🙂 príroda to šikovne zariadila. To až od 12 tt sa napaja na matku 🙂
O 3 týždne už bude aj srdiečko ❤️ Ja som len v 9tt a vkuse som z toho vyflusnuta ešte. 😁
@anne_mary2 ked si das do profilu termín pôrodu hodí ta do skupiny len neviem či ešte ku Marcovkam či už k aprilovkam
@milka1988 tak velmi som na to cakala, az som to necakala. S manzelovou morfologiou 1% , s mojimi cyklami v style 33 dni, 67, 53… ja doma tonu ovu testov, teplomer v ustach cele mesiace, a moj mamzel ani folandrol ze naco, neries, neprezivaj.. uz vidim co mi dnes povie - “ hovoril som ti to “ 😂😂 sranda; ze aj napriem mojim cyklom presne viem kedy sa to stalo - dovolenka na konci juna - povefala som si letna pauza, nebudem tlacit na pilu, aj tak v jeseni sme v CARe. Aj implantacne spinenie bolo- ale to som si hovorila ze no konecne prisiel ten menzes ved uz je 42 den.. No a 🤷🏼♀️ Nie na darmo sa hovori ze polka uspechu je v hlave, ja som ukazkovy pripad podla mna 🙂
Tak drzim palce 🙂
@anne_mary2 my 0,8%morfologia 😁
@anne_mary2 blahoželám, len v zdraví 🙂 ja mám tiež takéto cykly, tak hádam vystrelí niekedy aj u nás 🙂
@michaelka_ to vyzera na uhniezdenie 😊🍀
@michaelka_ ahoi no ako pokracujes??😍 skusala si test??
Teplota 36.55 C, test negat. @evita2176
Dievčatá, mali ste už niekedy dvojitú ovulaciu??? Ja prvýkrát fakt neviem kedy bola ovu... 13 DC bol pozitívny ovu test a vrchol hlienu... 14 DC už hlien hustol a vtedy som si aj myslela ze ovu už prebehla asi v noci..
No len ma pomýlil ten teplotný pokles 15DC... Nečakala som to.. Ja tak neskoro ovu som ešte ani nemala, a už 2 dní bol hustý hlien..
Neviete čo to mohlo spôsobiť ten pokles? Je to bežné? Ja som skôr zvyknutá že keď sa niečo v tele deje tak vyskočí teplota..
Dievčatá, hlásim 1. deň cyklu.
@michaelka_ to mi je ľúto :( máš také kratšie cykly?
@michaelka_ jaaj skoda🥴🥴 ale tak snad uz coskoro sa podari🙂
@evita2176 ďakujem si milá.
@iamkate je to bezne lebo to sposobuje prve dni po ovulacii estrogen 🙂 viac krat sa mi to stalo ze som na 2DPO 3DPO alebo a 4DPO mala taky pokles a potom uz len hore vyssie teploty sa drzali. Hladala som po nete presne toto co to sposobuje a bolo to v anglictine vysvetlene cize si to nevsimaj ;)

@blabla22 8mesiacov sa snazime a on je tak ze ak bude bude ale pre chlapov je to asi ine.u nas je tak ze cakame ci pride ms ci nie