Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@iamkate LF priemerne 12 dní niekedy aj menej.
@iamkate dakujem 🙂 zatial sa necitim vobec tehotne len sakra take mam brucho nafuknute aj take je tvrdie uz, tuk mi posunulo pod prsia :D a vyzeram ako v 5tom mesiaci uz teraz, pod satami vidno brusko pod trickom, niektori uz pokukuju po nom a to som len v 10tyzdni :D takto to dlho neschovam uz
@katkaholiova
@ivana757 dievčatá ako pokračujete? Ako ste na tom?
@iamkate no u mna 26.7 prebehla ovu a 1.8 som zacala krvacat 2a pol dna cize asi ms.takze u mna nic.samozrejme o tyzden skor az teraz 7.8 som mala dostat ms
@iamkate ahoj, stále čítam vaše príspevky, pozerám ako stojíte, ale sme mali veľa práce na dome tentokrát tak som len letmo preletela a nejak extra nereagovala. Tak akože keď ti poviem, že ja mala menštruačné bolesti, tlaky v podbrušku, boľavé bradavky a prsia na 27 DC? Tak som to už mávala, keď bola ovulka. Tak som skočila urobiť test a v sekunde mi skočila čiarka a silná . A teplota dnes trošku sa zdvihla. Tak asi to bolo včera a predvčerom. Neviem fajtz či je to normálne na 27 DC, i keď cykly sú kadejaké aj 40 dňové niekedy.
@iamkate
@katkaholiova a nemohlo to byť uhniezdenie ? Skúšala si testik?
@ivana757 uhniezdenie od 1 do doobeda 3.8 to sa my nejak nezda a keby aj dnes by som bola len 10dpo
@katkaholiova no mohlo tam byť zakrvacanie a teplota ako vyzerá?
@katkaholiova no fakt neviem ...
@ivana757 dnes len 36.54 takze urcite nie uhniezdenie dufam ze do dalsie ovu sa podari byt spolu ak nie uz sa prestavame snazit.
@ivana757 ved u teba to ide pekne hore
@katkaholiova viem presne ako ti je, veď ja doteraz ani ovuláciu nemala...ja som pozerala na ten test s vypleštenymi očami.Nas už poslali do CAR, ale nechcem tam ísť. Otehotnela som už 2x, musí to vyjsť aj tretí krát. Možno práve, keď si pvoies, že prestavaná ani nebudeš vedieť ako. Psychika je silná vec, viem podľa seba. A ide to hore áno, ale ja viem čo je to normalne mať ovuláciu na 27DC. Ja už radšej si nerobím ani nádeje.
@ivana757 no ved to je v tom snazime sa 9mesiacov.a rozpravali sme sa ze on uz ma 43rokov nie je najmladsi a ze nevie ci sa na to este citi.mojich berie ako svojich a ze dajme radsej im to co potrebuju.no povedala som si ze dam tomu este chvilu a ak nie tak nie neskor ani ja uz moc nechcem po 35rokov velmi rodit
@katkaholiova to čo my chcem alebo nechcem už nerozhodujeme, život sám prináša. 🙂 Mu sa snažíme 2 roky, z toho bol pred rokom v 11 tt MA, o to ťažšie to máme, že moje cykly sú kadejaké. Ale veríme stále... Ja som si vravela, veď dnes je normálne aj v 35 rodiť. Ale.kazdy ako sa cíti, možno neskôr zmením názor. Uvidíme o prinesie čas. Ale vždy poviem, že žiadna žena ktorá chce a sa dokáže postarať a poskytnúť tomu dieťaťu najväčšiu lásku si toto nezalsluzi zažívať. Neviem prečo sa to deje takým párom čo naozaj sú pripravení na to bábätko. Neviem...
@ivana757 je to tazke a tie co nechcu alebo nedokazu zapezpecit tak sup a zdrave.je to take vseliake clovek nevie co je potom lepsie

@iamkate