icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

petra212
29. okt 2014

@rybkaa
sa teším z takýchto dobrých správ

zarzisia
29. okt 2014

@rybkaa Skvela sprava 🙂

Tak ja dufam teda, ze anovulat to nebude :D Tento mesiac som bez akejkolvek tabletkovej zasoby-ani duphaston, ani clostyl...tak som zvedava, ci sa ta MS vobec dostavi. A potom uz konecne zajdem k tomu Dr.nech ma posle na tu operaciu. a tu graf http://www.fertilityfriend.com/home/4a8aef

paskolinka
29. okt 2014

@zarzisia na anovulak to zatial nevyzera 😉

katkatonkova
29. okt 2014

Ahojte baby...tak ja dneska takto....@rybkaa...super vysledky...tak sup potom do snazenia nech uz to ma pozitivny vysledok....@adamnela drzim palce nech je maly ok....

rybkaa
autor
29. okt 2014

@katkatonkova povedala by som, že ovu bola 12 dc, pekne ideš hore 🙂

adamnela
29. okt 2014

@rybkaa @mawiya @paskolinka @senta_sofia no kočky tak MR bude až zajtra rano o 7:20 , takže zatiaľ nič nové :-/

adamnela
29. okt 2014

A zabudla som, ze EEG ráno robili a pekne tam zaspal, to sme potrebovali. A vysledky zatiaľ neviem, asi cakaju, kým to dajú celé dokopy aj s tou MR a potom sa asi vyjadria.

senta_sofia
29. okt 2014

@adamnela su kompletni?

adamnela
29. okt 2014

@senta_sofia vieš co škoda reči veru..nemám slov..zvláštny prístup tu maju celkovo, viaceré mamičky su tu nespokojne..

rybkaa
autor
29. okt 2014

@adamnela prečo ste vlastne šli do BB keď ste z Oravy?

jaja9891
29. okt 2014

@rybkaa jeeej to su dobre spravy...tesim sa s tebou,takze coskoro bude aj snazenie 😉

@adamnela ach jaj,vas ale trapia...drzte sa...

luminuska
29. okt 2014

baby, čo si prosím myslíte o mojom grafe? PM 21.7., takže dnes som 101 DC, ale BT si meriam iba týždeň. Beriem 4.týždeň inofolic. vidíte z toho mála niečo kam sa uberám? ďakujem

adamnela
30. okt 2014

Dobré ranko kočky..
@rybkaa sme tu vlastne kvôli tej MR, aby sme ho mali čím skôr. No o hodinku uz bude mat Adamko potom. No všade sa na MR čaká veľmi dlho, takto to bolo najrýchlejšie riesenie..
@jaja9891 ďakujeme..

rybkaa
autor
30. okt 2014

@adamnela aha už chápem...tak držím palce nech to má rýchlo za sebou a nech je všetko ok! myslím na teba....

rybkaa
autor
30. okt 2014

@luminuska zatiaľ nie...Treba merať dlhšie aby bola krivka jasná. Tuším si spominala, že máš PCO, tak vtedy je veľmi ťažké sa k ovulácii aj dopracovať....prepáč,ak sa pýtam viackrát to isté ale dr. sa ti nijako nesnažil vyvolať spustenie MS? Laparoskopiu ti nenavrhol? Lebo pri takýchto cykloch je viac nemožné ako možné otehotnieť 😒

petra212
30. okt 2014

Ja to mám posledné dni nejaké vyrovnané.
A to tam bola medzitým aj tá zmena času. 😎

http://www.fertilityfriend.com/home/53d637

Uvidíme čo bude ďalej.

mawiya
30. okt 2014

@adamnela cicuš dúfam, že ste už tam a Adamko zvláda.

adamnela
30. okt 2014

@mawiya
@rybkaa koceny ja mam neskutočne odvazneho synatora. Zvládol to uplne uzasne, ani sa nepohol. Povedal mi, že sa mu to celkom páčilo 🙂 Takže teraz uz len cakat na dobre výsledky..Som rada, ze ma tak podporujete..
A Matka hoď prosim Ťa môj grafik, diky 😉

paskolinka
30. okt 2014

@adamnela tak super, ze to mate za sebou. vysledky budu kedy? a stale ma tie divne stavy?

paskolinka
30. okt 2014

dievcata, nemate pocit, ze ta zmena casu nejako zdvihla teplotu? lebo ja som dnes prvy den po ms zmerala a nejako bola vyssie ako obycajne... mavam tak okolo 36,2-36,3 a teraz ze 36,43 😕

paskolinka
30. okt 2014

@luminuska hm, z tohto tazko nieco vycitat. meraj dalej 😉 uz si velmi dlho bez ms. aj predtym si mala az take dlhe cykly?

luminuska
30. okt 2014

@rybkaa áno, mám PCO. u doktora som bola zatial iba raz, povedal že potrebuje vidieť čo sa u mňa deje -mám si merať BT a ukázať sa až cca za 2-3 týždne (čo bude 6týždňov užívania inofolicu). Takže až potom uvidí čo ďalej. O vyvolaní nič nevravel, ale keď stále nebudem mať ani keď tam pôjdem, tak už niečo budem chcieť.

@paskolinka predtým som mala HAK :-/ asi 10 rokov :-// takže naoko bolo všetko v poriadku
ďakujem obom za odpovede

petra212
30. okt 2014

@paskolinka
aj mne sa zdá, že mám o cca tú jednu desatinku vyššie hodnoty ako min. mesiac.
🙂

senta_sofia
30. okt 2014

@adamnela som rada, ze to Adamko zvladol, ma od nas jednu velku jednicku za magneticku 😉) a uz len aby boli vysledky na jednicku a mozete ist vikendovat domov 🙂

rybkaa
autor
30. okt 2014

@petra212 u mňa sa tiež nejako zmena času neprejavila 🙂 tak už začínaš testovať? zacvhíľu to buchne, tak držím palce, nech to výjde 🙂

rybkaa
autor
30. okt 2014

@adamnela los grafos adamnelos 😀 http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela neviem či to zmenou prostredia alebo stresom, no každopádne ideš pekne hore 🙂 aj ste sa stihli ešte pred týmito nemocničnými trampotami posnažiť?
Som rada, že adamko to zvládol ako veľkáč a že to už má za sebou, držím palce na výsledky, nech sú ok....dnes už idete domov či ešte ostávate?

rybkaa
autor
30. okt 2014

@paskolinka neviem či to je zmenou času alebo čím, ale tiež som nejako vysoko....keby sme sa snažili, už si robím nádeje, lebo som mega vysoko, hlavne s ohľadom na to, že meriam v hube 😕 http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa

petra212
30. okt 2014

@rybkaa
hej, už som včera začala a čiarka bola celkom silná, ale pozitívny ešte nebol, ak by som mohla hádať, tak prvý pozitívny bude možno dnes, keď nie dnes, tak na zajtra by som to odhadovala skoro určite 🙂
hádam podľa augustového grafu ....
mno veď uvidím
a díky

rybkaa
autor
30. okt 2014

@luminuska tiež som brala HAK niečo cez 10 rokov a cyklus ako hodinky a bála som sa, že po vysadení sa rozhádže, ale čuduj sa svet, len prvý cyklus po vysadení sa pretiahol o 4 dni, druhý bol zase v norme a tretí už neprišiel, lebo som otehu 🙂 začínam mať pocit, toho čo tu na koni čítam, že po vysadení HAK baby buď otehotnejú veľmi rýchlo alebo sa im mega natiahne cyklus a diagnostiku PCO. Nič medzitým akoby nebolo....no po tých 2 týždňoch sa už z grafu bude dať niečo určiť, no keď pôjdeš k dr. trvaj na tom, nech ti ms vyvolá alebo čo, lebo toto je o ničom takéto čakanie a tiež inofolic treba chlípať aspoň 3 mesiace, aby sa prejavili nejaké výsledky....

paskolinka
30. okt 2014

@rybkaa no uvidime, mozno to bude tou zmenou, lebo vsak vstavam v podstate o hodinu neskor... a kym sa telo uplne preorientuje, asi to chce cas 😉 ja uz som si davnejsie vsimla, ze po tychto zmenach casu som nejaku dobu taka vyflusnuta a je jedno, ktorym smerom sa to posuva... ty sa inak dobre splhas a kukam, ze ciary si prekreslila zase po rybkovsky 😀 ze ovulujes uz nad ciarou 😉