icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ivana757
8. aug 2021

@alison11 koľkokrát nás nastavili, som na šupu ostala tehotná. Takže verím, že manžel je zdravý ... Ja mám PCOS.

michaelka_
8. aug 2021

@iamkate kiež by sme boli

nevenka
8. aug 2021

@alison11 dakujem, ale ja inu antikoncepciu nemozem, takze vyuzivame tuto metodu, ako mi po porode prisla menstruacia.bprve dva cykly bolo v pohode. Mam podozrenie, ze som mala teraz biochemicke tehotenstvo, kratucko trvalo, ale mozno mi zdvihlo tu teplotu. No uvidim, este nikdy som cez menstruaciu nemala vysoku teplotu alebo skoky. Samozrejme, ratame s tym, ze mozem ostat tehotna pri takejto metode. Ale aspon orientacne viem, kedy cca dostanem menzes alebo nedostanem, kedze mam nepravidelne cykly. Je to naozaj velmi zlozite a telo nie je stroj.

ivana757
9. aug 2021

@lienka_9
@majuska1996
@katkaholiova dievčatá, ako stojíte?

lienka_9
9. aug 2021

@ivana757 ja stále meriam ale zisťujem ze ma to iba stresuje...ale asi mi zistili príčinu prečo sa mi nedarí otehotnieť

ivana757
9. aug 2021

@lienka_9 no ono je to stresujúce... A kde si bola na vyšetrenie?

lienka_9
9. aug 2021

@ivana757 na hematologii, genetike a reprodukcnej imunologii, na genetike všetko ok, na hematologii nejaku mutaciu ale na imunologii zistili vysoký pomer NK buniek

ivana757
9. aug 2021

@lienka_9 och jemine, veď tomu ani nerozumiem. A kto Vás poslal tam? Gynekológ?

lienka_9
9. aug 2021

@ivana757 áno gynekológ

ivana757
9. aug 2021

@lienka_9 mne vravel, že keby sa zopakoval potrat, tak potom pôjdem... Tak ale odvtedy rok prešiel...a stále skúšame, ale tak...človek má nádej stále

alison11
9. aug 2021

@ivana757 Ok tak potom neviem keď máš muža ok tak jemu netreba nič len tebe vitamíny ako je inofolik mne pri pco pomohol u mňa už pco nie je len mám menej estrogénov keďže žlté teliesko sa mi málo tvorí a tým pádom odumrie plod ☹.Nato mám Duphaston,ale tento krát ani to nepomohlo nebrala som totiž žiadne vitamíny a zrejme plod bol chorý.Ale stále Verím,že po braní vitamínov sa dočkáme ešte nášho tretieho dieťatka.

lienka_9
10. aug 2021

Ahojte, je podľa vás v poriadku ako sa mi vyznačila ovulácia?

ivana757
10. aug 2021

@alison11 jasneeeeee musíme tento rok bude prelomový ja verím v to ... A pozri radšej tak, ako by malo byt choré. Moje tiež odumrelo v 11 tt.

ivana757
10. aug 2021

Dobre ránko, ja dnes takto... Nejak som zišla dole ..

iamkate
10. aug 2021

@lienka_9 ahoj, ja by som ju asi tiež tak vyznacila

iamkate
10. aug 2021

@ivana757 škoda pekného grafu ti to tak pekne vystrelilo hore.. ale ešte z toho môže dačo byť 😊 hlavne ze si mala ovu 🙏.. Ja tento mesiac hrozný graf dúfam ze už zajtra dostanem MS lebo som aj rozhodena psychicky riadne 😑

ivana757
10. aug 2021

@iamkate och tak tebe to kadejako poskakuje, verím ti, človek je len ako na ihlách. No mňa teší, že bola ovulácia...to jedine mi robí radosť, lebo môj gynekológ tvrdil že ovulácia bez liekov nebude..

majuska1996
10. aug 2021

@ivana757 Ja takto takže asi nič z toho ale tak uvidíme

ivana757
10. aug 2021

@majuska1996 aj aj som ráno poklesla, och bože. Ešte stále sa môže niečo zmeniť 🙂

majuska1996
10. aug 2021

@ivana757 no áno môže ale úprimne neverím že sa dačo zmení

ivana757
10. aug 2021

@majuska1996 ako dlho sa snažíte

lienka_9
10. aug 2021

Baby pomohol Vam niektorej DUPHASTON na hormonálnu nerovnováhu?

majuska1996
10. aug 2021

@ivana757 rok a pol a chodíme už aj do centra

ivana757
10. aug 2021

@majuska1996 my už 2 roky, ale do centra sa nam nechce...
Neviem stále veríme...

atr29
10. aug 2021

@lienka_9 Ahoj, ja som zacala minulý cyklus brať kvôli špineniu po ovu a verím, že pomôže, kamoška je gyn a vravela, že určite neuškodí. Poznám zopár žienok ktoré ho brali pri dlhšom snažení a pomohol

alison11
10. aug 2021

@ivana757 Áno to aj sa mi to ľahšie spracúva keď som si vedomá,že lepšie že odišlo hneď na začiatku ako sa sním trápiť celý zvyšok života 🙂.A Verím,že časom bude ešte bábo a hlavne zdravučké 🙂.

atr29
10. aug 2021

@iamkate podľa mňa to ešte nie je stratené, koľkokrát tie grafy na ff vyzerajú oveľa horšie a je to tam. stále je nádej 🙏 pri dcérke si tiež merala bt?

alison11
10. aug 2021

@lienka_9 Áno mne veľa krát pomohol na úpravu ms aj na udržanie tehu.

alison11
10. aug 2021

@ivana757 Super ak teraz Ti pojde už len hore tak si tehu 🙂 od ovu na 5deň po ovulke keď klesne je to z uhniezďovania sa oplodneného vajíčka 🙂.

atr29
10. aug 2021

@alison11 držím palce 🙏 určite sa to podarí zas 🙂ty ovuluješ tak skôr keď ho začínaš brať už na 12dc?