Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@iamkate kiež by sme boli
@alison11 dakujem, ale ja inu antikoncepciu nemozem, takze vyuzivame tuto metodu, ako mi po porode prisla menstruacia.bprve dva cykly bolo v pohode. Mam podozrenie, ze som mala teraz biochemicke tehotenstvo, kratucko trvalo, ale mozno mi zdvihlo tu teplotu. No uvidim, este nikdy som cez menstruaciu nemala vysoku teplotu alebo skoky. Samozrejme, ratame s tym, ze mozem ostat tehotna pri takejto metode. Ale aspon orientacne viem, kedy cca dostanem menzes alebo nedostanem, kedze mam nepravidelne cykly. Je to naozaj velmi zlozite a telo nie je stroj.
@lienka_9
@majuska1996
@katkaholiova dievčatá, ako stojíte?
@ivana757 Ok tak potom neviem keď máš muža ok tak jemu netreba nič len tebe vitamíny ako je inofolik mne pri pco pomohol u mňa už pco nie je len mám menej estrogénov keďže žlté teliesko sa mi málo tvorí a tým pádom odumrie plod ☹.Nato mám Duphaston,ale tento krát ani to nepomohlo nebrala som totiž žiadne vitamíny a zrejme plod bol chorý.Ale stále Verím,že po braní vitamínov sa dočkáme ešte nášho tretieho dieťatka.
@ivana757 Ja takto takže asi nič z toho ale tak uvidíme
@majuska1996 aj aj som ráno poklesla, och bože. Ešte stále sa môže niečo zmeniť 🙂
@ivana757 no áno môže ale úprimne neverím že sa dačo zmení
@majuska1996 ako dlho sa snažíte
Baby pomohol Vam niektorej DUPHASTON na hormonálnu nerovnováhu?
@ivana757 rok a pol a chodíme už aj do centra
@majuska1996 my už 2 roky, ale do centra sa nam nechce...
Neviem stále veríme...

@alison11 koľkokrát nás nastavili, som na šupu ostala tehotná. Takže verím, že manžel je zdravý ... Ja mám PCOS.