icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ivana757
14. aug 2021

Dobré ráno, ja uz idem dole...bolesti v podbrušku mám druhý deň, pichanie ťahanie aj menštruačné. Takže tento mesiac nič podľa mňa

aleskandra
14. aug 2021

@ivana757 uhniezdnenie určite nieee 🙂

lienka_9
14. aug 2021

Baby v stredu večer som si dala prvý krát Duphaston. Je možné že tak rýchlo zareagoval a potom aj zmenil risku ovulacie, hoci viem ze ovulacia bola cca ten 13-14DC? Lebo hneď potom aj teploty vyskočili ako zom si ho dala, to tak rychlo ovplyvňuje telo?

ivana757
14. aug 2021

@aleskandra ja sama mám problémy so svojím grafom 🤦😂čo ja tu vôbec chcem radiť

katkaholiova
14. aug 2021

@ivana757
@lienka_9
@aleskandra na moj vysoky skok co poviete?

ivana757
14. aug 2021

@katkaholiova neviem Kati, ja sa do tých grafov nevyznám... Aj ja som mala taky výskok ale môže na teba aj niečo liezť. Ja som napríklad teraz nachladena, take počasie nijaké je...

aleskandra
14. aug 2021

@katkaholiova kludne to moze byt ovplyvnené Tym, ze ti nebolo včera dobre...
Uvidis zajtra, aka bude teplota

katkaholiova
14. aug 2021

@aleskandra
@ivana757 dakujem no uvidime zajtra

luci601
14. aug 2021

@katkaholiova Ahoj Kati, vyskocilo ti to pekne. Ak nebudeš nachladnutá tak podľa mna isto ovu 🙂
Cítiš aj podbrusko alebo nie?

katkaholiova
14. aug 2021

@luci601 vcera som trosicku citila.ale dnes som ok

all29
14. aug 2021

@lienka_9 je to asi individuálne, u niekoho zvýši teplotu, u iných nie... Poznac si k tomu 13dc hlien aby ti spätne prehodilo ovu

luci601
14. aug 2021

@katkaholiova tak za mna kľudne aj ovu už mohla prebehnúť 🙂 keď to tak vyskočilo! Tam zajtra daj vedieť či znova bude hore

katkaholiova
14. aug 2021

@luci601
@ivana757
@aleskandra no mna zas boli podbrusko tak neviem v pravo

katkaholiova
15. aug 2021

vcerajsok som radsej vymazala lebo dnes takto

ivana757
15. aug 2021

@katkaholiova tak vidíš kati, išlo asi len o zvýšenú telesnú teplotu.nieco na teba liezlo...mňa boli podbrusko a už vidím ako tento mesiac dopadne

katkaholiova
15. aug 2021

@ivana757 dufala som ze prebehla.zas citim pravy vajecnik.no u teba to klesa no uvidime

iamkate
15. aug 2021

@ivana757 joooj to ma mrzí 😔 pozitívum je ze si mala aspoň ovu ale aj tak.. 😔 isto si sklamaná že to klesá...

ivana757
15. aug 2021

@iamkate vieš čo, ockovana som takže neriešim 🙂 asi lepšie tak

majuska1996
15. aug 2021

Baby čo myslíte? Graf sa mi prehodil.... Mám 3 dní do ms a nemám žiadne bolesti v podbrušku len ma bolia prsia a nič iné....

luci601
15. aug 2021

@katkaholiova uvidis ako to pôjde je to zaujímavé ako ti to skáče. Ja som 8DC a tiež ma boli podbrusko dnes, ovu býva až 13,14DC tak tiež neviem že čo. A graf je tiež akýsi divný zatiaľ

katkaholiova
16. aug 2021

ahojte.taj uz vcera podla hlienu som vedela ze ovu prebehla teplota stupla aj ked moc nie tak

mirus11
16. aug 2021

@katkaholiova Kati držím palce,aby ti to teraz vyšlo,ja veru že nemeriam ani sa nijako nesledujem,ja som si už povedala,ak to má byť,tak to bude,ak nie,tak nič.toto dennodenné meranie mi už hrozne zle robilo.a vôbec neriešim,že kedy bude ovu.

luci601
16. aug 2021

@katkaholiova tak snáď prebehla. Aj keď veľmi nestúpla ale tak uvidis
Držím palce, pekne ste sa snažili ☺️✊🏼

katkaholiova
16. aug 2021

@mirus11
@luci601 dakujem este dva dni pomeriam potom skusim skoncit a nasadzujem dufaston koli cyklu a uvidime no som si povedala dam sancu do vianoc a potom asi koncim

katkaholiova
16. aug 2021

@luci601 kukam si grafy a prvy krat tak slabo stupla iba vzdy stupla o 0.3 a teraz len o 0.2 no uvidime

luci601
16. aug 2021

@katkaholiova jasne každá sme iná každej inak stúpa. Takze mohla už prebehnúť, uvidis sama ešte skús pomeriat a veľmi držím palce! ☺️

ivana757
16. aug 2021

Ahojte baby, viem, že som vravela že testovať budem v čase MS, ale neviem mám také blbé pocity už tretí deň. Takže včera bol 👻, nedal sa ani len zachytiť ja som ho ale videla. Tak som to zopakovala dnes. Čiarka bola ružová, ovulacny pozitívny. teplota stúpla. Bože ja už neviem z strašne sa bojím. Boli ma podbrusko. Nikdy tieto testy ani len neduchovali, tak ja neviem.

katkaholiova
16. aug 2021

@ivana757 noo vyzera to nadejne

ivana757
16. aug 2021

@katkaholiova no len ma podbrusko boli tak, že každú chvíľu pozerám, že či to nepríde.

adka3321
16. aug 2021

@ivana757 ja som pri prvej dcerke tiez behala aj uprostred noci na zachod, ze mrcha uz urcite dorazila, a ked sa toto opakovalo asi 3 dni spravila som si test a tam kolajnice ako svet. aj doktor na kontrole sa ma pytal, ci ma brucho bolelo ako na menstruaciu. ono sa maternica roztahuje, je to normalne. vtedy som sa vobec nesledovala. teraz sa uz sledujem, horsie jak FBI 😂😂 a cakam ci MS dojde alebo nie a teda nemam vobec ziadne priznaky, ani len prsia ma nebolia co mna vzdy pred menstruaciou bolia aj tyzden a teraz nic, ale testovat budem ked tak az vo stvrtok-piatok. a drzim palce, nech uz MS nedojde