Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ivana757 uhniezdnenie určite nieee 🙂
@aleskandra ja sama mám problémy so svojím grafom 🤦😂čo ja tu vôbec chcem radiť
@ivana757
@lienka_9
@aleskandra na moj vysoky skok co poviete?
@katkaholiova neviem Kati, ja sa do tých grafov nevyznám... Aj ja som mala taky výskok ale môže na teba aj niečo liezť. Ja som napríklad teraz nachladena, take počasie nijaké je...
@katkaholiova kludne to moze byt ovplyvnené Tym, ze ti nebolo včera dobre...
Uvidis zajtra, aka bude teplota
@aleskandra
@ivana757 dakujem no uvidime zajtra
@katkaholiova Ahoj Kati, vyskocilo ti to pekne. Ak nebudeš nachladnutá tak podľa mna isto ovu 🙂
Cítiš aj podbrusko alebo nie?
@luci601 vcera som trosicku citila.ale dnes som ok
@katkaholiova tak za mna kľudne aj ovu už mohla prebehnúť 🙂 keď to tak vyskočilo! Tam zajtra daj vedieť či znova bude hore
@luci601
@ivana757
@aleskandra no mna zas boli podbrusko tak neviem v pravo
@katkaholiova tak vidíš kati, išlo asi len o zvýšenú telesnú teplotu.nieco na teba liezlo...mňa boli podbrusko a už vidím ako tento mesiac dopadne
@ivana757 dufala som ze prebehla.zas citim pravy vajecnik.no u teba to klesa no uvidime
@katkaholiova uvidis ako to pôjde je to zaujímavé ako ti to skáče. Ja som 8DC a tiež ma boli podbrusko dnes, ovu býva až 13,14DC tak tiež neviem že čo. A graf je tiež akýsi divný zatiaľ
@katkaholiova Kati držím palce,aby ti to teraz vyšlo,ja veru že nemeriam ani sa nijako nesledujem,ja som si už povedala,ak to má byť,tak to bude,ak nie,tak nič.toto dennodenné meranie mi už hrozne zle robilo.a vôbec neriešim,že kedy bude ovu.
@katkaholiova tak snáď prebehla. Aj keď veľmi nestúpla ale tak uvidis
Držím palce, pekne ste sa snažili ☺️✊🏼
@luci601 kukam si grafy a prvy krat tak slabo stupla iba vzdy stupla o 0.3 a teraz len o 0.2 no uvidime
@katkaholiova jasne každá sme iná každej inak stúpa. Takze mohla už prebehnúť, uvidis sama ešte skús pomeriat a veľmi držím palce! ☺️
Ahojte baby, viem, že som vravela že testovať budem v čase MS, ale neviem mám také blbé pocity už tretí deň. Takže včera bol 👻, nedal sa ani len zachytiť ja som ho ale videla. Tak som to zopakovala dnes. Čiarka bola ružová, ovulacny pozitívny. teplota stúpla. Bože ja už neviem z strašne sa bojím. Boli ma podbrusko. Nikdy tieto testy ani len neduchovali, tak ja neviem.
@ivana757 noo vyzera to nadejne
@katkaholiova no len ma podbrusko boli tak, že každú chvíľu pozerám, že či to nepríde.
@ivana757 ja som pri prvej dcerke tiez behala aj uprostred noci na zachod, ze mrcha uz urcite dorazila, a ked sa toto opakovalo asi 3 dni spravila som si test a tam kolajnice ako svet. aj doktor na kontrole sa ma pytal, ci ma brucho bolelo ako na menstruaciu. ono sa maternica roztahuje, je to normalne. vtedy som sa vobec nesledovala. teraz sa uz sledujem, horsie jak FBI 😂😂 a cakam ci MS dojde alebo nie a teda nemam vobec ziadne priznaky, ani len prsia ma nebolia co mna vzdy pred menstruaciou bolia aj tyzden a teraz nic, ale testovat budem ked tak az vo stvrtok-piatok. a drzim palce, nech uz MS nedojde

Dobré ráno, ja uz idem dole...bolesti v podbrušku mám druhý deň, pichanie ťahanie aj menštruačné. Takže tento mesiac nič podľa mňa