icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

katkaholiova
17. aug 2021

@mirus11
@luci601
@ivana757 no uvidime ako zajtra teplota lebo dnes nic moc.ale ako som pozerala min grafy tak na druhy den bol vzdy pokles a potom stupalo tak uvidime.hlien lmam biely ako po ovu tak prebehla

ivana757
17. aug 2021

@iamkate ďakujem moja krásne, jasné že budem písať čo a ako je s nami 🙂

luci601
17. aug 2021

@katkaholiova uvidis ako zajtra. Tieto teploty to je niekedy strašne, nevie človek vyčítať či prebehlo či nie 🙂 ale držím palce

katkaholiova
17. aug 2021

@luci601 no dufam ze ano nech zajtra nasadim aby som zas nedostala na 21dc ms.ale hlien sa den pred vyskocenim zmenil

luci601
17. aug 2021

@katkaholiova takze už nebol priesvitný ale biely?

katkaholiova
17. aug 2021

@luci601 ano uz 15.8 v nedelu vecer bol biely .ale v sobotu este priesvitny

luci601
17. aug 2021

@katkaholiova super tak další znak. Ja tento hlien neviem poriadne čítať ešte 🙈

katkaholiova
17. aug 2021

@luci601 to som si uz davnejsie vsimla ze to je tak a teplota len na druhy den stupla

dejna_
17. aug 2021

@minimie ďakujem pekne za info 🙈 ja to presne ako ty asi týždeň a pol nemám spinenie ani krv a potom to začne ..cyklus mám krátky 26 dnovy ..popravde po poslednom potrate hlien nič moc ...ja mám užívať aj anopyrin preventivne od ovulácie ... ja mám pocit že mi to spinenie robi anopyrin skúsim tento mesiac bez anopyrinu ..a fytosoja sa dáva 1 denne?

minimie
17. aug 2021

@dejna_ na podporu ovulácie sa to berie 5 dní na začiatku cyklu dosť veľké a zvyšujúce sa dávky. Ja som skúsila od 4. dňa postupne večer 4,4,5,5,6 tabletiek, ale ovulku mi to posunulo na podstatne skorší termín, tak rozmýšľam ako budúci mesiac. Takže asi budeš musieť sama vyhútať ako ich brať. Je to niečo ako také divokobabské kopírovanie podávania clostilu. Medicína strýčka Googla. 1 tableta denne je pre ženy v priechode. Je tu niekde k tomu celá diskusia s dosť veľa stranami, len neviem ako sa volala. Radšej si ju nájdi aj pozri aj to, prečo skončila. Nejakým babám to spôsobilo nejaké ťažkosti tak tie čo radili už radiť nechceli (alebo sa začali venovať bábätku a nestíhali, bolo ich viac, čo tam radili). Takže ani ja nemám odvahu v tomto nejako radiť, len popisujem vlastnú skúsenosť. Po čase dám vedieť, či to vyšlo alebo nevyšlo.

dejna_
17. aug 2021

@minimie hej presne som našla dávkovanie že 1 tabletka denne a všimla som si že ty máš iné ..ako ja ovulaciu mávam len to spinenie tam je ...tento mesiac skúsim vysadiť anopyrin a beriem progestanalle že čo sa niečo zmení

katkaholiova
18. aug 2021

ahojte a teraz som s toho jelen

luci601
18. aug 2021

@katkaholiova tak ja už tiež nechápem. Žeby ešte len prebehne? A čo hlien?

katkaholiova
18. aug 2021

@luci601 hlien uz nie je tak vyrazny ale prvy den bol riadne biely husty ako po ovu nechapem ani ja dufaston som dnes nasadila nech nedostanem ms zas o tyzden skor.a uvidime

luci601
18. aug 2021

@katkaholiova uvidis. Mne tiež teplota skáče ako besna

rosalie1411
18. aug 2021

@katkaholiova ovulka podľa grafu neprebehla.. Niekedy sa môže aj posunúť, nemusí byť okolo 14 DC..

No ale už asi nič nespravíš, keď si si nasadila duphaston. Ten blokne ovulku úplne, ak by aj chcela prísť. Ja by som na tvojom mieste radšej zavolala Dr, nech ti povie, čo máš robiť. Lebo takéto samotné ordinovanie liekov môže narobiť len väčšiu sarapatu.. 😒

katkaholiova
18. aug 2021

@rosalie1411 no mne dufaston kazal nasadit pred dvoma mesiacmi na 15dc a teraz som.ho zacala brat neskor na 18dc.takze tento mesiac nic

blabla22
18. aug 2021

@katkaholiova lekari toto hovoria pausalne- ze na 15.den cyklu zacat, pretoze podla knihy je ovulacia na 14dc. - co ale moze byt u kazdej zeny ine, podla mna vela zien ma az okolo 20dc ovulaciu, napriklad..-a v takom pripade je 15dc na duphaston este velmi skoro, radsej si to odsleduj v dalsom cykle a nasad az ked ovulacia prebehne

katkaholiova
18. aug 2021

@blabla22 no ale podla hlienu ak sa nemylim prebehla aj stupla a potom klesla tak sama neviem kedy co ako.

katkaholiova
18. aug 2021

@blabla22
@rosalie1411
@luci601 budem musiet pockat dalsi mesiac ak to uz nevyjde dam sancu max do vianoc a potom ostavame s mojimi dvojkami a moj partner bude bez vlastnych deti ☹️ uz aj tak teraz je tak ze je uz stary a to ma 43 😀

mirus11
18. aug 2021

@katkaholiova Katka ja ti poradím,neber žiadny alchemilkovy čaj a sleduj si ovulku kedy nastane,a až potom nasad duphaston.ja som už všetko vysadila,áno clostylbegyt som nedala,uvidím či ďalší mesiac sa NATO dám,ale možno ani nie.tento mesiac je manžel akuratne v čase ovulácii mimo Slovenska,tak to ani neriešim.a ja už ani nemeriam,čo má byť,to bude.ani netestujem ovu testami.a uvidíme čo nám prinesie čas.myslim si,že u teba je to už dosť aj o psychike,keďže každý deň merias,sleduješ ovu či prebehla,a toto u mňa nerobilo moc dobre na psychyiku.a toto nerobí dobre ani jednej z nás v tejto skupinke,určite dievky zo skupinky so mnou budú súhlasiť.skus jeden ,dva mesiace úplne nechať všetko na prírodu,bez merania,testovania,bez liekov.

katkaholiova
18. aug 2021

@mirus11 no je problem ze potom neviem kedy nasadit dufaston lebo ak nenasadim uz som 2x mala 21dnovy cyklus.rada by som uz nic nerobila

blabla22
18. aug 2021

@katkaholiova mozno by bolo fajn skocit na folikulometriu v jednom cykle a az po takto potvrdenej ovulacii zacat s duphastonom? aspon by si mala istotu

katkaholiova
18. aug 2021

@blabla22 to je co a ku komu len gynekologovi?

ivana757
18. aug 2021

@blabla22
@katkaholiova
Tiež si myslím kati, nechápem prečo ti neodaledoval ovuláciu ultrazvukovým vyšetrením. Mne to robil doktor behom jedného cyklu aj 4 krát, aby videl či dorastajú folikuly.

katkaholiova
18. aug 2021

@ivana757 pred dvoma mesiacmi tak bolo ze videl ze pekne je ze kazdu chvilu prebehne len odvtedy dovolenkuje tak som nebola

iamkate
18. aug 2021

@ivana757 ako? Testovala si? 😊

ivana757
18. aug 2021

@katkaholiova ahaaaa tak super no neviem možno naozaj majú dievčatá pravdu, že kašli na to.

ivana757
18. aug 2021

@iamkate ahoooj, no nie netestovala lebo od rána mám synovca a svoju, takže okolo nich. Ale idem kúpiť test, k večeru skúsim 🙂

katkaholiova
18. aug 2021

@ivana757 asi to bude najlepsie od dalsieho mesiaca kaslat na vsetko