Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova Ty ako berieš Duphaston ? Ja mám od 12dc 10dní a to mi predošlé cykly chodila ms na 20-23dc a ovulky boli 8-10dc
@alison11 tak co mam robit nebrat ci brat
@alison11 no mam po ovu a ovu som nejak nevedela ci prebehla ci nie lebo boli nejake teploty na ovu tak som nasadila na 18dc
@katkaholiova počkaj a sprav o 2dni test ak bude vidteľna viac druhá čiarka tak si nasaď potom.
@alison11 a neurobim s tym nic ak som prestala
@katkaholiova Ja som pri prvom synovi nebrala 2týždne kým som zistila že som tehotná a už má 10rokov 🙂 Proste ak to má ostať a je zdravé ostane,ak nie tak neostani aj keby si brala.moc držím palce. Ja som mala hnedý výtok pri prvom som normálne vložky tampóny nosila som si bola istá že to je slabá ms negatívne testy som mala až ma začali bradavky svrbieť často som v práci na wc chodila a kolegyňa mi povedala,sprav si test si tehotná a ja že už som robila a boli negatívne a ona už určite bud pozitívne nuž nedalo mi spravila som a boli tam //. A potom doktor,že kde som bola už som mala ďalej brať Duphaston a to som bola len 5týždňov a 4dni,ale nešpinila som a ni nič také všetko ok 🙂. Držím palce ak si tehu tak čiarky budú silnieť a nasaď si vtedy Duphaston. ja som medzi synmi 3x potratila aj z Duphastonom,Nuž mne to teraz riadne rozhádzalo celé,tak len dúfam,že zajtra mi už dorazí podľa bt,aby sme sa mohli začať po ms snažiť.
@alison11 tak skusim uvidime ak nie tak som z roboty nutena ist na ockovanie takze potom sa uz nesnazit
@katkaholiova My v piatok 3tieho ideme na druhú dávku tiež preto riešim kde mi ostala ms... je to nanervy fakt keď človek čaká na sm neprichádza a keď chce mať // tak príde :/ akoby schválne ešte som aj doma na dovolenke a už vo štvrtok idem do práce a pondelok rada by som ms mala už prvé dva dni za sebou než v práci stonať a behať na wc každú hodku.
@alison11 ved toto aj ja som do piatka doma
@katkaholiova skus spraviť z ranného moču testik.. Ak tam niečo bude, opäť by som nasadila duphaston. Ak nebude nič, nedávala by som si ho.. Bohvie ci je to reálna čiarka, keďže je trochu rozmoceny.. Ale ak máš možnosť, zbehni si kúpiť mamatest, ten má najviac farbiva a ráno ho skus použiť.. Uvidíš na com si.. Držím veľmi palce 😊🍀
@rosalie1411 toto bol tiez robeny hned rano len foteny neskor.mamatest bohuzial neviem zvykla som cez internet objednat teraz som kupila toptest
@katkaholiova Tak neostáva nám iné len čakať,ja si zajtra ešte zmeriam bt ak nepríde do rána ms či klesne alebo stúpne.
@alison11 presne merat a cakat na ms
@katkaholiova vidíš ono si to pýta ten test urobiť.drzim 🙏
@mirus11 nerobim skusim vydrzat 4dni po dobrati tak ny zvyklo prist ms
@katkaholiova Držím palce Katka ✊🏼 Vyzerá to nádejne
Mne tiež stúpla teplota tak uvidím zajtra možno predsa ta ovu prebehla ale neskôr
@rsimoneees Ahoj koľko dpo si? 11? Podľa mna ešte je šanca, teploty sa pekne držia hore ☺️ Ms (ne)ma byt kedy?
Ja by som pockala a testovala neskôr ešte
@luci601 Ahooj ☺️Dnes som 29 deň cyklu , MS mavam každý cyklus iný deň lebo som mávala nepravidelne cykly resp . Žiadna MS ale už sa mi to pomaly upravuje vďaka hormónom :/
@luci601 no u teba vyzera ze prebehla u mna vobec netusim len teraz tie teploty
@rsimoneees tak uvidis či príde nepríde. Ale zatiaľ teplota pekne hore! Držím palce nech aj hore ostane 🍀✊🏼
@katkaholiova U teba sa nevyznám ani ja, ale teraz sa ti posledné merania držala pekne hore. Tak uvidis ďalšie dni.
U mna asi prebehla uvidíme tiež zajtra,pozajtra. Bohvie či sa podarilo, sme spolu boli raz 😅 som už ani nečakala že bude ovu
@luci601 ďakujem pekne ☺️Aj tebe drzim palce 🤩
Toto čakanie je na porazenie , 3 roky a stále nič😔
@luci601 ved ja som teraz prichystana na ms nic viac a potom bohuzial ockovanie a potom uz asi bez snazenia
ahojte. BT meriam 4 cyklus a teraz ked sa tak ochladilo, ma napadlo, ze ci aj teplota v miestnosti nejako ovplyvnuje BT, napr. ked je v izbe 25 stupnov alebo 19 ci to ma nejaky vplyv. prosim neukamenujte ma, to ma len tak napadlo a vrta mi to v hlave 😀
@katkaholiova Uvidis, možno to predsa vystreli a budeš prekvapená. Nádej je vždy!
@rsimoneees Ďakujem ☺️ Držíme si palce navzájom! ✊🏼🍀 to verím že to čakanie je hrozne a stále nič. Ale verím že sa čoskoro podarí!

@katkaholiova počkaj radšej ja som si tak pokazila celý cyklus ☹ brala som Duphaston medzi dvomi testmi ráno a večer spustil sa i potrat 4.8. a už mám 27dc vysadené na 22dc a ms nikde preto si meriam psoledné dni bt aj ovu testy robím... a to som mala vidieľné dve čiarky.