Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@rsimoneees toto vyzerá riadne sľubne 😊
@iamkate ale na teste zatiaľ nič 😄🤷🏼♀️
@rsimoneees veľmi pekne teploty! Kedy chceš zase testovať? ☺️
@luci601 zajtra 😏😁
@rsimoneees Držím palce a daj vedieť! ✊🏼
@luci601 ďakujem pekne☺️ . Dám ale neverim nejako že to vyšlo 😔
@rsimoneees uvidis! Možno to predsa vyjde! A ak nie tak další mesiac musí už ✊🏼
@zuzik5891 @luci601 ako ja mávam celkovo vyššie teploty ale s tým spojené aj reumatické bolesti.. ako keby mi nejak tie hormóny spôsobovali riadne bolesti... No teraz sa cítim úplne super hoci mi teploty išli hore ... Je pravda že takto super som sa cítila aj keď som bola tehu... Nemám grafov veľa lebo som menila appku a celkovo to nesledujem dlho ale ovu som mávala pravidelne a tie teploty spojené so strešnými bolesťami som mala veľa krát a v tedy to tehu nebolo... Za posledných 365 dni 3x tehu takže to viem zhodnotiť.. pri tehu nikdy neboli tie bolesti. Bohu žiaľ to nedopadlo nikdy dobré či už hneď na začiatku alebo kus neskôr. Teraz už viem prečo sa to dialo a pichám fraxik asi 2-3 mesiace tak by to už mohlo byť ok. Pridám vám na ukážku graf z minuleho cyklu, tam bol ale posun ovu kôli chorobe. Ja som to vlastne tak kustik vzdala a zamerala som sa na chudnutie a nie na snižilkovanie. Teda aj sexik bol cez ovu len tak aby sa nepovedalo. Že som mala ovu som zistila spätne keďže pred večerom poklesu som chlastala s kamoškou a teplota bola samozrejme hrozne vysoká.. neriešila som to a ďalšie dni už išli zrazu z dola hore.. a tak reku že skúsim umelo znížiť tu teplotu v grafe a hneď mi naskočilo že ovu bola aj kedy aaa tak reku aj som gi sexik zaznačila 🤣🤣🤣.. takže ak sa zadarilo tak bez pridaného vedomia, snaženia sa😁
@lenusa20 parádny graf.. Toto vyzerá veľmi dobre 😉
@luci601 aj by som skúsila zajtra spraviť test prvý...ale nemám doma a síce skočila by som kúpiť aleee... mám strach zo sklamania že niečo ukáže ale neudrží sa. Chcem vseliako počkať aspoň do pondelka a uvidím aká teplota bude. Ak OK tak spravím test. Ale v podstate sa plašiť veľmi nemusím vzhľadom na to že injekcie už pichám. Akurát neviem či nebude treba vyššiu dávku ak by náhodou... Hmmm
@lenusa20 neviem či to nie je skoro na implantacnu teplotu. Ale bohvie. Dnes mám zase 37.00 tak uvidím na test je ešte veľmi skoro. Ja tiež vždy čakám na ms lebo sa bojím sklamania, síce aj tak som sklamaná ale menej ako keby som testovala. Ja musím počkať až do ďalšieho pondelka.
Ty uvidis ako, snáď sa to bude držať hore a v pondelok skúsiš! Veľmi držím palce 🥰✊🏼
@rsimoneees trochu to kleslo. Test si asi neskusala že?
@luci601 nie nerobila som , čakám MS ale stále nikde Ach 😖vždy keď klesne dostanem v ten deň 🙄😏
@rsimoneees ach to ma mrzí 😏 ak ma prísť tak nech príde čím skôr aby si sa zase mohla snažiť.
Aj keď prsty držím stále! Nádej je vždy kým nepríde ms
@luci601 si zlata , aj tebe drzim palce ☺️ Myslím že toto bude dlhší boj ako 4 roky 😭
@rsimoneees ďakujem ☺️ 4 roky sa už snažíte? Ach, tak o to viac ti to želám! Aj Vám našli nejaký problém? Alebo ste boli na IUI ?
@luci601 ťaháme na 4 rok 😭Viesco zatiaľ že anovulacne cykly , ovuláciu už aj mavam a stále nič . Boli minuly mesiac na iui a nevyšlo . Tento mesiac ide asi opäť ale nedávam tomu šancu . Nejako nezistili prečo to nejde okrem tej ovu .😬tak ak to naše centrum nevyrieši pôjdeme určite do Brna
@rsimoneees Jasne chápem. Ale hlavne že je ovu uz! A držím palce snáď to tentokrát zaberie ☺️☺️🙋🏽♀️
@luci601 ďakujem ti ☺️A u vás je všetko v poriadku ?
@rsimoneees My sa snažíme zatiaľ pol roka takze ešte sme nikde ani neboli. Tak uvidíme, stále dúfam že sa to do toho roka podarí 🙏🏼

@lenusa20 Dole asi predpokladaný začiatok ms. Ale tak môže to ostať hore a nakoniec bude pozitívny test! Musíš pozitívne myslieť ☺️☺️