Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lenusa20 už aj appka ti to vyhodnotila ako trojfazovy graf.. Zaujímavé, keď hovoríš, že na teste nič nie je. Nie je tam ani duch?
@luci601 drzim palce aby to vyšlo čím skôr ☺️
@lenusa20 urob test na 29 DC.
@rsimoneees ďakujem!
Viete čo baby ja skúsim asi inú značku testu... Už kašľať na tie peniaze. A spravím buď zajtra a potom pozajtra alebo neviem..alebo možno ms príde. Ako je pravda že vždy mi testy slabo ukazovali tehu i keď tehu som bola... Za koľajnicami som vždy čakala jak teľa... Spomínam si ako pred rokmi pri dcére mi dr tvrdila že tehu nie som a ja že áno som.. bola som a sama hovorila že proste nerozumie že aj krv bola slabota a za dva dni už riadne hodnoty a aj sonom hneď vedela potvrdiť. A aj podľa sona všetko sedelo vlastne celé tehu. Malá už bude mať 6rokov.
@rosalie1411 a to kde akože vyznačuje ako trojfázový graf... Tomu trocha nerozumiem..to ako myslíš tie teploty že su v takých líniách??
@lenusa20 to máš tam tu ďalšiu prerušovanu ciarku. Cca od 10 DC sa ti pekne zvýšila teplota.. Ak toto nebude tehu, tak by som bola dosť prekvapená 😊.. Skus zajtra mamatest. Držím palce.
@rosalie1411 joj to je toto čo ukazuje lutealnu...hej ta sa mi posunula oproti prvým dňom hore... Teraz som kukala predošlé foto a presúvala sa. Možno sa neskôr oplodnilo a neskôr uhniezdilo... Tak snáď ešte nieje nič stratené... Na MS sa necítim, som skôr len akoby oťapená, unavená...len hlavu kladiem, ani nie spať ale taká som jak mechom buchnútá. Budem sledovať ďalej a dám vedieť.
@lenusa20 len digi je 20tka tuším, tak neviem ci ti to už ukáže, keď hovoríš, že aj v minulom tehu si mala až neskôr pozitívne testy. Ja by som najskôr testla s obyčajným.. Ale urob ako to budeš cítiť.. Držím palceee 😍
@rosalie1411 neviem.. mám doma a aj aj.. ja viem že digi je 20 ale bežné čo sledujem tak dievčatá po 2-3 dňoch meškania robia a ukáže im. Hlavne počkám aké teploty budú. Zatiaľ stale MS necítim.. akurát že ma prehnalo a celkovo mi buble po bruchu čo býva u mňa predzvesťou MS... No veď nechám sa prekvapiť... Ešte že mám toľko práce v robote že nebudem mať čas nad tehu rozmýšľať 🤣 . Horšie až prídem podvečer a test v skrinke 🤣 to bude silné odolávanie. Ráno pridám nový graf.
@luci601 joooj aj aj som kedysi tak sa nevedela dočkať a už od 9dpo som išla... Po potrate v 8tt som sa nejak skrotla..ako robila som aj potom tak od 12-13 dpo.. ale o to bolo horšie že bol aj duch aj meškanie ale nakoniec som brutálne silný MS dostala a bola som vytočená.. sklamaná.. hematologička sa vyjadrila že niečo tam byť muselo až čiarka tmavla.. gynekológ že nemám už ziadne testy robiť a prísť za ním až mešká MS hoci len 2-3 dni. Práve kôli tej krvi...no ja za ním nebežala lebo...lebo... Nakoniec mi moja obvodná lekarka predpisala flexik, a pichám už v kuse a teda nemusím sa plašiť a stresovať... Ale ako je to celé zle.. ťažké...🤣🤣🤣 Zato radšej chudnem 😁
@majuska1996 krásne stúpas 😊
@majuska1996 pekný graf. Snáď bude stúpať ďalej 🙂

@luci601 pokračujem ďalej. No nedalo mi a robila som si test dr. Max a nič, beloba. Takže ms príde si myslím.