icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lenusa20
5. sep 2021

@luci601 pokračujem ďalej. No nedalo mi a robila som si test dr. Max a nič, beloba. Takže ms príde si myslím.

luci601
5. sep 2021

@lenusa20 graf vyzerá super! Tak niekomu ukáže až po meškaní ms takze ešte to môže byt ono ☺️ Ja som dnes klesla akosi tak som tiež zvedavá ako to bude pokračovať 😏

rosalie1411
5. sep 2021

@lenusa20 už aj appka ti to vyhodnotila ako trojfazovy graf.. Zaujímavé, keď hovoríš, že na teste nič nie je. Nie je tam ani duch?

rsimoneees
5. sep 2021

@luci601 drzim palce aby to vyšlo čím skôr ☺️

michaelka_
5. sep 2021

@lenusa20 urob test na 29 DC.

luci601
5. sep 2021

@rsimoneees ďakujem!

lenusa20
5. sep 2021

Viete čo baby ja skúsim asi inú značku testu... Už kašľať na tie peniaze. A spravím buď zajtra a potom pozajtra alebo neviem..alebo možno ms príde. Ako je pravda že vždy mi testy slabo ukazovali tehu i keď tehu som bola... Za koľajnicami som vždy čakala jak teľa... Spomínam si ako pred rokmi pri dcére mi dr tvrdila že tehu nie som a ja že áno som.. bola som a sama hovorila že proste nerozumie že aj krv bola slabota a za dva dni už riadne hodnoty a aj sonom hneď vedela potvrdiť. A aj podľa sona všetko sedelo vlastne celé tehu. Malá už bude mať 6rokov.

lenusa20
5. sep 2021

@rosalie1411 a to kde akože vyznačuje ako trojfázový graf... Tomu trocha nerozumiem..to ako myslíš tie teploty že su v takých líniách??

rosalie1411
5. sep 2021

@lenusa20 to máš tam tu ďalšiu prerušovanu ciarku. Cca od 10 DC sa ti pekne zvýšila teplota.. Ak toto nebude tehu, tak by som bola dosť prekvapená 😊.. Skus zajtra mamatest. Držím palce.

lenusa20
5. sep 2021

@rosalie1411 joj to je toto čo ukazuje lutealnu...hej ta sa mi posunula oproti prvým dňom hore... Teraz som kukala predošlé foto a presúvala sa. Možno sa neskôr oplodnilo a neskôr uhniezdilo... Tak snáď ešte nieje nič stratené... Na MS sa necítim, som skôr len akoby oťapená, unavená...len hlavu kladiem, ani nie spať ale taká som jak mechom buchnútá. Budem sledovať ďalej a dám vedieť.

luci601
5. sep 2021

@lenusa20 Som zvedavá aj ja ako ti to dopadne. Graf je krásny tak snáď sa to bude držať hore a budú 2 čiarky na teste ✊🏼🍀 veľmi držím palce

lenusa20
5. sep 2021

@luci601 no musím sa teraz zaťať a vyčkať do utorka rána... Keď neklesne teplota a MS nepríde tak už mám nachystaný digi test. A basta. 🤣🤣🤣

luci601
5. sep 2021

@lenusa20 jasne určite otestuj ak nepríde ms a teplota sa bude držať. 🙂
Ja som aj na seba zvedavá či stupne teplota zase alebo čo

lenusa20
5. sep 2021

@luci601 držím ti prsty... Človek si povie že nebude sa stresovať ale ono to nejak ku koncu nejde..a čím viac to blíži k 14dpo tak tým je to horšie. že?!! 🤣🤣🤣

rosalie1411
5. sep 2021

@lenusa20 len digi je 20tka tuším, tak neviem ci ti to už ukáže, keď hovoríš, že aj v minulom tehu si mala až neskôr pozitívne testy. Ja by som najskôr testla s obyčajným.. Ale urob ako to budeš cítiť.. Držím palceee 😍

iamkate
5. sep 2021

Dievčatá a z môjho tehotenský graf nebude? Co myslíte? 😁 Srandujem, samozrejme, už sa dosť cítim na ms, ani prvý krát netestujem, toto je jeden z mojich najhorších grafov, od 4dpo som brala utrogestan tak trochu poskočili sem tam teploty, aspoň nech sa mi dačo ráta 🙈😁

lenusa20
5. sep 2021

@rosalie1411 neviem.. mám doma a aj aj.. ja viem že digi je 20 ale bežné čo sledujem tak dievčatá po 2-3 dňoch meškania robia a ukáže im. Hlavne počkám aké teploty budú. Zatiaľ stale MS necítim.. akurát že ma prehnalo a celkovo mi buble po bruchu čo býva u mňa predzvesťou MS... No veď nechám sa prekvapiť... Ešte že mám toľko práce v robote že nebudem mať čas nad tehu rozmýšľať 🤣 . Horšie až prídem podvečer a test v skrinke 🤣 to bude silné odolávanie. Ráno pridám nový graf.

luci601
5. sep 2021

@lenusa20 presne! Vydržať je najhoršie ale aj tak si myslím že si celkom dobrá že si doteraz vydržala, niektoré už na 9DPO skúšajú 😅 Ale držím veľmi palce aj ja 🥰

lenusa20
5. sep 2021

@luci601 joooj aj aj som kedysi tak sa nevedela dočkať a už od 9dpo som išla... Po potrate v 8tt som sa nejak skrotla..ako robila som aj potom tak od 12-13 dpo.. ale o to bolo horšie že bol aj duch aj meškanie ale nakoniec som brutálne silný MS dostala a bola som vytočená.. sklamaná.. hematologička sa vyjadrila že niečo tam byť muselo až čiarka tmavla.. gynekológ že nemám už ziadne testy robiť a prísť za ním až mešká MS hoci len 2-3 dni. Práve kôli tej krvi...no ja za ním nebežala lebo...lebo... Nakoniec mi moja obvodná lekarka predpisala flexik, a pichám už v kuse a teda nemusím sa plašiť a stresovať... Ale ako je to celé zle.. ťažké...🤣🤣🤣 Zato radšej chudnem 😁

luci601
5. sep 2021

@lenusa20 Chápem. Ten potrat ma mrzí 😔
Ale tak snáď už bude všetko v poriadku a konečne sa ďalšie dieťatko zadarí a nech už ms nepríde!

lenusa20
5. sep 2021

@luci601 jebto buď alebo... Tak to beriem no.

luci601
5. sep 2021

@lenusa20 Áno, tak sú dve možnosti. Ale treba veriť. A keby náhodou budeš sa tešiť na další cyklus a pekný graf 🥰

luci601
6. sep 2021

@lenusa20 Ahoj, tak ja som klesla úplne pod čiaru tak čakám ms už. 😔 bodaj by prišla dnes aj ked sa veľmi necítim na to
Ty ako?

lenusa20
6. sep 2021

@luci601 na prd... Tiež dole.... Štandard...

luci601
6. sep 2021

@lenusa20 jaaaaj tak to sme dopadli obe 😏aj keď tebe to až tak veľmi nekleslo, take poklesy sú vraj ok, ale nikdy nevie človek.
tak už len dúfať aby ms prišla čím skôr!

lenusa20
6. sep 2021

@luci601 tak zatiaľ nemám bolesti ani nič...rano sa mi trochu zdalo ale to prišlo asi skrz stresu...jak som začala behať po dome tak už ani zmienka o pocite na MS... Uvidiiimeee čo ďalej...ale šance ja si už nedávam no... Snáď raz sa to podarí

luci601
6. sep 2021

@lenusa20 chápem. Mna cely týždeň boli brucho ale dnes už nič tak neviem tiež

majuska1996
6. sep 2021

Baby čo myslíte ??

iamkate
6. sep 2021

@majuska1996 krásne stúpas 😊

luci601
6. sep 2021

@majuska1996 pekný graf. Snáď bude stúpať ďalej 🙂