Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@majuska1996 je to ešte skoro na úsudky, ale držím palce.
Ahojte bambulky moje tak za 3 tyzdne Nas čaká súd o osvojenie už nech je to za nami malý rastie ako z vody je to už veľký fešák každej z vás vám želám nech už akolkovek cestou sa dočkáte vytúženého uzlika
@ereska drahá držím palce nech všetko dobre dopadne a malinký je už vás navždy 👶
@baru2 ahoj no ešte poobede som si dávala nadej lebo teplota síce klesla ale nie úplne a udržala sa, viď graf. No okolo16 začalo jemné krvácanie a ešte som si dávala slabú šancu že nič hrozné... Len na pepieri pri utretí. No teraz k večeru som začala mať silné bolesti. Takže už len čakám kedy sa to rozbehne. Zapisujem teda 1DC
@butterfly333
@kakatulik ďakujem žienky 😘
@baru2 no asi takto... MS sa veľmi nespustila.. takže som skôr preznačila údaj na špinenie, lebo toto sa za MS nedá považovať, ako jasne červená krv ale strášne máličko, neviem no. Mávam slabé MS ake toto je až veľmi slabé aj na mňa. A keďže skoro nič tak som si aj teplotu merala bez problému. A neklesá to. Ja nechápem, neviem či so mnou je niečo v neporiadku. Necítim sa zle, ani bolesti nemám žiadne akurát keď som čosi sa namáhala v robote tak také pnutie citit v podbrušku. Vlastne už aj minulá MS bola blud a klesla mi v tedy teplota na 36,8 a držala sa tak až do ovu dalšej. Dievčatá máte skusenosti?
@ereska ako to beží.. Držím palce 🤍 a nech vám maličký robí len radosť 😉
@lenusa20 no to je fakt zvláštne.. Skúsila by som asi najskôr test a podla výsledku riešila ďalej asi cez gyn..
@baru2 ja som skušala test popravde pred par dňami a to asi 13a14 dpo.. a rozdiel tak bol ale to slabonký, ale na živo to je vidno lepšie, veď dám foto. Ale tým že som začala tak trošku krvácať tak som ďalej netestovala. Dnes už len ráno, asi z noci sa kus nazbieralo krvi, ale viac už nie. Bolesti nič. Počkám ešte asi a budem ďalej merať.

@majuska1996 pekne pekne... Len tak ďalej 🍀