Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lenusa20 na tom druhom niečo vidím.. Skus spraviť ráno test, ak by bola čiarka silnejšia, možno treba len nasadiť progesteron a trosku tomu dopomôcť.. 😊
@rosalie1411 no aj mne by sa vidí a nazivo viac že ten z 14dpo je niečo vidieť. Dám vám každopádne vedieť.
No klesla som z 36.9 na 36.8. krvácanie už nič. Odpadnen sama zo seba. To nechápem čo sa so mnou moje telo zahráva. Asi budem musieť navštíviť dr. A poradiť sa prečo alebo čo sa deje. Neviem kedy, z robity teraz bez šance niekam sa dostať. Ach jaj. Ale tehu to nebude zrejme.
@majuska1996 drzim palce, vyzera ukazkovo ✊✊✊
@ladysmurf Ďakujem
No takže volala som so sestričkou od gyn. Ten mendzes akože, že to nevadí že to ženy takto mávajú aj jeden deň. Že hlavne že ovu prebieha. A každopádne ak by to bolo tehu tak už by som musela mať na teste všeliako riadne čiarky. Takže hurá na ďalšiu ovu sa snažiť. Držím vám všetkým pršteky.
@lenusa20 no ta teplota to by mohlo ist aj o uhniezdovanie nie? Aj ta krv... ved na teste je cosi vidiet... a kedy si mala dostat ten menzes? Vraj je dobre az tyzden od prvego dna testovat a uvidis. Ale ja ai myalim zwby to vyjst mohlo :/ nechcem davat zbytocnu nadej ale mne sa ten test jemnw pozitivny zda :/ a kedze ti ms neprisla v takej sile akoby mala tak by to mohlo byt ono.... no strasne drzim palce ;)
@alison11 príliš Ti to skáče. Myslím, že ovu nebola.
@alison11 ovulacia ešte nebola.. Táto appka podľa mňa vôbec nevyhodnocuje viaceré parametre, pre mňa osobne je chaoticka.. Skus fertility friend, za mňa super.. A test vyzerá, že by mal byť pozitívny, ale môže byť aj chybný.. Skus ešte zajtra doobeda. A tiež treba prihliadať aj na hlien a pripadne bolesti.. Každopádne snažiť sa môžte. 😊 Ak bude ovu, tak super a ak nie, nevadí... Nie? 🙂
@majuska1996 nie, nevidím na teste 2 čiarky.. Ale ešte máš skoro 😊
@rosalie1411 tak dnes takto aj sme sa snažili včera a hlien je priesvitný ťahavý bolesti som včera mala na oboch stranách vaječníkov tak snáď aspoň jedno vajíčko by sa malo uvolniť dúfam,že nie viac.
@majuska1996 Super to vyzerá ,držím palce aby sa držala bt hore.
@majuska1996 nie, nevidím, keď to bude pozitívne, nebude sa treba ani pýtať...
Bola som na gynekológii kvôli liekom na oddialenie menštruácie. Bola som posledná pacientka, tak sme sa trocha rozprávali. Ak snúbenec nepôjde k urológovi, dieťa mať nebudeme, povedala doktorka. On sľúbil, že si po svadbe pôjde pre odporúčanie k urológovi. Dúfam, že dodrží svoj sľub. Lebo sa milujeme čoraz zriedkavejšie a aj tak sa "neurobí! Myslela som, zo začiatku, že si dávame pozor, potom, že potrebuje čas, kým sa uvoľni. Až keď sme začali spolu bývať, som si uvedomila, že má s tým problém...Čo si myslel, že na to neprídem? Už sa neviem ani vzrušiť, keď viem, že to nebude nič moc a že sa neurobí...Poviem na rovinu v posteli nám to neklape a to máme pred svadbou! Plakala som včera večer a potláčala vzlyky do vankúša....Dlho som bola sama, túžila som po veciach, ktoré sú medzi mužom a ženou a nikdy som si nemyslela, že pohlavný život môže byť tak frustrujúci. On je môj jediný a v iných oblastiach je to krásny vzťah.
Tak rada by som dala bábätku šancu..., ale partner pre to nič nerobí...zbytočne si vediem grafy a keď miniem ovulačné a tehotenské testy, už ich nebudem kupovať...kým sa situácia nezmení...
@michaelka_ ahoj Miška, mrzí ma, že musíš riešiť takéto veci pred svadbou alebo teda, že vôbec musíš takéto niečo riešiť.. Z tvojich slov mi to príde, že ty to riešiť chceš, aj ta to veľmi trápi.. Ale čo partner?? Rozprávali ste sa o tomto narovinu? Prečo už dávno nebol u lekára? Ja by som trvala na tom, že to chceš riešiť ešte pred svadbou a nech sa hneď objedná. Však toto je dosť vážny problém a aj keď vzťah nie je len o sexe, ale je to dôležitá súčasť vzťahu. O to viac, keď plánujete bábätko. (alebo jemu to je jedno?)
Neviem ci mate civilný alebo cirkevný sobáš.. Ak cirkevný, tam viem, že partner v žiadosti musí prehlásiť, že je schopný pohlavného života (neviem ako presne to tam je napísané, ale je to v tomto zmysle).
Každopádne si myslím, že sa musíš otvorene so snúbencom porozprávať. A uvidíš aj aká bude jeho reakcia. Lebo toto ta neprejde ani za mesiac, ani za dva a bude ta to trápiť stále..
Drz sa 🌺
@michaelka_ Je mi hrozne ľúto,čo sa týka vášho problému ☹.Ja som mala z manželom iný problém roky sa nám nedarilo otehtonieť z prvým dieťatkom zmenila som lekára po 2rokoch a ten hneď poslal muža na spermiogram čo bolo dosť ťažké ho nato vziať až som mu pohrozila rozvodom,tak sa nato dal a vyriešilo sa to a takisto z vitamínmi .Proste sa nenechaj odbiť a radšej to pred svadbou pohroz mu že si ho nevezmeš ak nepôjde hneď bud. týždeň.
@michaelka_ ahoj @rosalie1411 má pravdu. Pritlačila by som na neho. Z vlastnej skúsenosti viem, že pred svadbou sa všeličo naslubuje. Drž sa.
@majuska1996 Ak zajtra nebude klesať ale stúpať tak tam môže byť,ale ak bude klesať tak nič.
@michaelka_ Miška,ja ti poviem takto,určite by som takúto chúlostivu vec riešila ešte pred vstupom do manželstva,lebo pokiaľ si to nevyriešite ešte pred svadbou,budeš veľmi nešťastná,pokiaľ tvoj nastávajúci manžel sľub po svadbe nesplní,a to budes veľmi potom ľutovať,a budeš si to sama sebe vyčítať,že ste to mali poriešiť ešte skôr,ako ste sa zobrali,darmo si rozumiete vo všetkom,pokiaľ táto stránka zostane nevyriešená,je to veľmi dôležitá vec vo vzťahu,a ešte o to viac,pokiaľ plánujete bábätko.ak bude neaky problém mať,tak treba sa porozprávať určite ešte pred svadbou,či si vôbec ochotná ísť do manželstva,pokiaľ by ste to bábätko ani nemali alebo nemohli mať.hovorim ti to s vlastnej skúsenosti.nam sa nedarilo,a môj už manžel sám povedal,že on sa dá aj ja vyšetriť,aby sme si niečo potom nevyčítali,ak by bol neaky problém v manželstve.
@kakatulik @rosalie1411 @alison11 @mirus11 Dievčatá ďakujem za konštruktívnu spätnú väzbu. Sme fajn skupina.

@baru2 tu je ten z 14 sám