Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@michaelka_ Áno to sme každá držíme palce každej a dúfame v // a rastúce brušká 🙂
Ja dnes takto čo myslíte žienky kedy bude ovulka či bola? testovať budem poobede.
@majuska1996 Je ľúto ☹ a držím palc do ďalšieho cyklu.
@majuska1996 Mrzí ma to 🥲 ale držím palce! Sme v tom všetky spolu ✊🏼🥰
Dievcata tak ja neviem co mi to tento cyklus tak skace pred tou ovulkou... :/ a jeden graf mi pise ovu na 17, jeden na 13 a dnes som si zo srandy stiahla apku co ste tu odporucali a tam mi to zas ukazuje na 14. Len tie teploty nechapem :/ moze za to maca, alchemika? Alebo ze si s muzikom dame pohar vina vecer? Tento mesiac sme sa viac psychicky uvolnili . Aj ked stale v hlave dufam ze to uz priiiide :/
@baru2 merias dole? Lebo fakt ti to moc skáče.. Ak merias v ústach, preto sú tam také rozdiely. Rovnako aj alkohol zdvíha teplotu, takže určite aj ten tam hra rolu.. FF ti ešte nevyzná íl ovu, lebo máš malo teplôt na začiatku, ale ja by som pokojne povedala, že ovu mohla byť okolo 8-9dc..mala si aj hlien? Alebo teraz ho máš aký? Ten ti vie tiež pekne napovedat.. 😊
@rosalie1411 meriam dole... asi to bude aj tym vinom.... minuly mesiac som mala par krat ale tento sme si oslavovali tak mozno to bude aj tym..... :/ no hlien od toho 6 septembra ci jak ked mi skoncila ms tak sa mi zdal taky ten lepkavy natahujuci ale inak strasne mokro. Odvtedy. Inak ziadny iny. Dost vlhko. A aj na sex mame vacsiu chut teraz asi 3 -4dni. A krcok obcas kontrolujem. A 3dni uz vysoko a otvoreny. Tak ja neviem :D ale poovulacne teploty mavam nad 36,7 vacsinou 36,8 a 36,9 ... tak snad ak to bolo skoro tak smw to vystihli a ak este len pride tak snad nam to neujde 🙂 len som v soku z tych teplot. Ci to mozu byt aj tie vitaminy alebo alchemika
@rosalie1411 presiel mi ten hlien z totalnej vlhkosti na vajecny bielok.. alebo teda je to natahovatelne priesvitne. A je toho dost :D ja neviem,,, ked sme sa vecer milovali.... a dnes to zrejme nepojde staci aj zajtra?
@baru2 tak to bude ten správny hlien.. Jasne, stačí aj zajtra.. On môže trvať aj viac dni.. Ja ho mam napríklad teraz už vyše týždňa 🙈. Ešte som to tak dlho nikdy nemala. Držím palce 🍀
@rosalie1411 dakujem. No mozno stacilo to vcera a mozbo az teraz zacinaju tie plodne dni. No zajtra skusime snad nam to vyjde :D
@alison11 áno dnes je krásne pozitívny! Tak držím palce ☺️🙋🏽♀️ Daj vedieť čo a ako aj teplota
@baru2 Ak si dáš večer viac ako dva poháre vina tak isto ovplyvní teplota. Ale každé 2-3dni sa snažiť treba a isto sa trafíte keďže spermie prežijú 3 dni isto. A ešte keď máš aj hlien tak to bude ono ☺️🙏🏼 Držím palce veľmi
@kakatulik Nie ja som merala 1dc tesne pred menzesom ráno a tu ma jedna ma tu v snažilkovskej skupinke upozornila či nei tá teplota mi to tak vyznačila ovulku veď som tam ešte nemerala bt a tak som ju zmazala toho 1dc 36,05 som mala tak mi to takto preznačilo čo aj sedí podľa ovulačných pozitívnych testov aj bt 🙂

Tak nič no čakám na ms zas a znova :'(