Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@baru2 Ani by sme sa nesnažili mám poobednú a muž bez tak už drichme keď prídem domov,takže ani nehrozí a možno aj Duphaston robí svoje ešte mám na 5dní a dnes večer.Veľa vplyvov to má si myslím čo sa týka bt aj to že robím v +6 stupňoch max. keď jašterkári behajú tak aj mraznička je otvorená a keď je vonku
teplo aj ventilátori idú čiže som aj podchladená.
@alison11 berieš duphaston?
@baru2 Držím palce ja Verím,že vám prežila aspoň jedna a dobije sa 🙂
@rosalie1411 Áno od začiatku ako som dostala ms som mala PCo a ťažkosti cykly na 68dc k synom dopomohol Dupaston po pôrodoch chodila ms na 32-38dc bez neho a na jar mi chodila už na 20-23dc tak som zašla ku gy. a nasadil znovu Duphaston beriemho už 5mesiac ešte ďalších 4 mám brať a uvidí sa či mi upraví ms.Momentálne kôli fin. sme si to zas rozmysleli to snaženie odkladáme.
@alison11 ja berem dufaston ale len po ovu ktoru este stale tiez nemam a to je dnes 16dc.takze uvidime.aj ked som po ockovani takze sa moc nesnazime
@katkaholiova Ja som k snaženiu brávala od 16dc pred rokmi a teraz mám na úpravu od 12dc. Ja sa teraz nesnažím momentálne niečo chcem ešteporiešiť veci a možno pozdejšie uvidíme u mňa od 11rokoch je problém z nepravidelnou ms Pco mi bolo diagnostizované v 23rokoch keď som prestúpila od gyn. ktorí ma napchával clostilbegytom a druhý mi dal vyšetriť muža a zistené 40% životaschopných spermií následne mne nasadil na úpravu cyklov Duphaston na 10 mesiac sa podarilo naše prvorodené dieťa následne som mala 3 potraty a pomohol k Duphastonu Inofolic u muža E vitamín ABC zinok od Walmark pred 3rokmi mi v 10tt zistili že nebije srdiečko následne kyret a pred 6týždňami som potratila v 6tt :-/.
@alison11 to my je luto
@katkaholiova Ďakujem,užje to za mnou.U nás je to aj o tej kvalite vajíčok a spermií a aj o ovulácii apri strese sa zvykne aj ovu posunúť,nejako sa to utrasie dúfam,brali sme aj vitamíny od potratu.Držím Vám palce.
@alison11 ja neviem, ale ten duphaston sa dava až po ovulacii. Ak si ho dáš pred ňou, stopne ti ju, lebo telo dostane umelý progesteron, ktorý sa tvorí až po prasknuti folikul. Chápem, že ste teraz odložili snaženie, ale ak by si to opäť začala riešiť, asi by som to skonzultovala s Dr. Držím palce.
Ahojte baby. Asi sa pridam do tejto skupinky, ak teda mozem 😇. Sem tam som vas sledovala, najma minuly rok, ked som sa ucila vyznat sa v grafoch. Potom som prestala merat, lebo ma to viac stresovalo, ale teraz by som asi znova chcela zistit, aky mam cyklus a taak. My sa snazime o babatko uz viac ako rok a pol a zacinam byt z toho dost v smutku. uz ani neverim, ze sa nam to niekedy prirodzene podari 😞. Takze vlastne uvazujem, ci ma zmysel merat, ale asi este chcem mat pocit, ze nieco pre to robim. Takze tento mesiac opat zacinam merat a skusim k tomu pouzit aj digitalne ovu testy, snad nieco ukazu, tie obycajne tycinkove mi ovu nikdy neukazali 🙈
@ilovepizza ahoj. Ja len k tým testom a meraniu. Testy vôbec nie sú dôležité, aby ukázali ovu. Dôležité je, aby prebehla. A to si potvrdia tým, že budeš meriat teplotu a sledovať ešte nejaký ďalší príznak. Najčastejšie je to hlien, ktorý sa mení v závislosti od hormónov, ktoré prevažujú v tele. Čiže...nestresuj sa, zbytočne neminaj peniažky na digitálne ovulacne testy 😉. Ale snaž sa pochopiť svoje telo a sleduj príznaky. 😉
Ak ti môžem odporučiť, tak na IG sa tomu venujú dva profily. @silaplodnosti - to je Janka, ktorá je lektorka v STM a @ownyourcycle je Miska, ktorá pomohla preložiť skvelú aplikáciu na zaznamenávanie si teplôt a iných príznakov v STM a tiež bude lektorkou k tejto metóde 🙂
Držím prsty, nech to čím skôr vyjde a aj sledovanie cyklov a porozumenie tvojho tela tomu pomôže 🙂.
@ilovepizza pozri, ak máte ok sexuálny život 😉. Tak tie testy môžu byť fakt len na také uistenie, ale rovnako ti môže, alebo nemusí ukázať normálny test. Hlien ti môže pomôcť určiť plodné dni, ale nikdy ti to ovu nepotvrdí. Musia byť aspoň 2 príznaky, ktoré to potvrdia. Vysychanie hlienu a vzostup bazalnej teploty 3po6 najmenej o 0,2 stupňa hore. Vtedy uvidíš, či si naozaj mala ovu. My sme sa o prvé bábätko snažili takmer 2 roky. O druhé tiež takmer 2 roky. Nestracaj nádej. Pozitívna myseľ, oddych, pohyb, zdravá strava a radosť zo sexu 😉. To ti dávam odporúčania. Ako...aj ja som mala častokrát hlavu v smútku, ale manžel ma objal a uistil, že bude všetko dobre, že sme v tom spolu!! ❤️ Drž sa!
@domisi Ďakujem ❤️
@baru2 drzim palce 🤗
@alison11
@luci601
@ilovepizza naozaj si myslite ze tam je sanca? :/ boze. Som z toh onervozna. Snazim sa na to nemysliet :D zda sa mi to nemozne. Ale dufam ze sa udrzi. TakE keby nastal pokles ide o uhniezdenie? A cca kolko to moze ist nizsie? Stale mam v tej bazalke troska chaos :D

@luci601 aj ja drzim palce ;)