icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

baru2
24. sep 2021
domisi
24. sep 2021

@katkaholiova Kati, ovulku si podľa teploty potvrdis tak, že 3. teplota MUSI byť o 0.2 stupňa nad líniou. Línia sa určuje tam, kde je najvyšsia teplota zo 6. nižších teplôt. Ak nie je, existujú 2 výnimky..a to, že 4. Teplota MUSI byť kdekoľvek nad líniou, ak 3 teplota nedosiahla vzostup o 0,2. Druhá je taká, že ak 3. teplota je pod líniou, 4. musí byť o 0,2 nad líniou. Ináč ovulacia sa podľa teploty nepotvrdila a čakáš ďalej 🙂. Tak držím prsty, nech to vyjde...🤞

katkaholiova
24. sep 2021

@domisi takze ak zajtra stupne nad 36,7 tak ovu bola

domisi
24. sep 2021

@katkaholiova tak čo som pozerala graf.. ak by si zaokruhlovala teploty, tak by si mala asi líniu na 36,6. Čiže ti musí stúpnuť nad 36,8, čiže o 0,2 stupňa. Vtedy ovulka bola. Ak nestupne, máš možnosť ešte tu výnimku, že v 4. deň bude teplota nad líniou 36,6 a teda ovu sa potvrdzuje v rámci výnimky. Snáď chápeš ako to myslím 😉

katkaholiova
24. sep 2021

@domisi asi ano dakujem

domisi
24. sep 2021

@katkaholiova ok. Super. Tak uvidíme zajtra 😉

katkaholiova
24. sep 2021

@domisi presne zajtra sa uvidi

katkaholiova
24. sep 2021

@domisi dakujem

katkaholiova
25. sep 2021

ja dnes takto

lenusa20
25. sep 2021

No ja idem zasa s teplotami ako cez kopirák z minulého cyklu po ovu. Tá tmavo modrá je aktuálna a svetlo modrá z minulého cyklu. Ešte keby mi aj na 13DC z neznámeho dovodu tak teplota nevybehla tak úplne to isté. Som zvedavá čo z toho bude tentokrát. Ešte je samozrejme ďaleko do MS.

baru2
25. sep 2021

Graf na porovnanie z minuleho mesiaca a terajsi.... snad uz ani neklesnem... ms mozem ocakavat od utorka. A dufam ze nepride a mala bublinka sa udrzi. Testik stale tmavne...

mirus11
25. sep 2021

@baru2 potichučky gratulujem

baru2
25. sep 2021

@mirus11 dakujem.... u sa len modlim aby to tak aj ostalo

ilovepizza
25. sep 2021

@baru2 krasne ☺️ drzim palce

baru2
25. sep 2021

@ilovepizza dakujem.. 🙂 strasne moc si to prajem. Snad to nezakriknem

katkaholiova
26. sep 2021

ja takto takze ovu nebola bud uz nebude alebo neskor

alison11
26. sep 2021

@baru2 Ďakujem mám negatívne tehu testy a pocitkaždú chvíľu na ms ešte mám len 27dc tak snáď dorazí čím skôr,momentálne sme sa prestli snažiť kvôli plánom a zrejme sa už ani nebudeme sme radi že chalani sú samostatnejší a e mamu treba knim len keď mám poobedné kvôli úlohám.Držím každej palce aby sa vám vydarili babulky a tehotestvo ste mali bez ťažkostí.

alison11
26. sep 2021

@luci601 Ďakujem už nemeriam hcg testy negatívne tak čakám na ms mám 27dc tak už za pár dní možnouž zajtra príde. Držím palce aby sa Ti čím skôr zadarilo a bolo všetko ok,my sa už nesńažíme.

rsimoneees
Autor odpoveď zmazal
baru2
26. sep 2021

@alison11 mozno sa to prave teraz podari... ved uvidite 🙂 casom mozno si to zas premyslite... 🙂 drzim palceky aby si mala menej stresu a zivot bol lahsi ;)

evita2176
26. sep 2021

@alison11 ahoj prepac mozem sa spytať.. videla si ze si mala zaml potrat..je mi to velmi luto :( viem cim si si presla..ja to zazivam teraz.. minuly tyzden akcia srdiecka tento uz nic...:( môžem sa spytať kedy sa ti spustilo cistenie alebo ta cistili?? Moja dr chce aby som tyzden cakala na samocistenie, ale mne sa to zda dlho :(
Dufam ze mi odpovies , aj ked viem ze to je tazke sa k tomu zas vracat ;(

luci601
26. sep 2021

@alison11 No uvidis ako bude. Možno to necháte tak a vtedy to príde a prekvapí vás to 🙂
Ďakujem veľmi pekne!

rosalie1411
26. sep 2021

@evita2176 mrzí ma tvoja strata.. Prajem veľa síl 🤍.

Ja som si tým tiež prešla a nie raz.. Ver svojej Dr a aj svojmu telu.. Pre telo je vždy lepšie, ak sa vyčistí samo ako keď ideš na zákrok. Samozrejme, nie vždy sa to samo spustí.. Ale.. Skus piť alchemilkovy čaj - sťahuje maternicu. Daj si horúcu vanu, aj to by malo pomôcť.. A neboj, týždeň nie je tak dlho. Niekto čaká aj dva. Ale Dr vie, čo robí.. Drz sa 🤍

katkaholiova
27. sep 2021

a ja ze uz pride ms a dnes takto

evita2176
27. sep 2021

@rosalie1411
Ahoj. Dakujem velmi pekne za odpoved. No ale prave ze ja mojej dr ale vobec neverim :( chcem toto dotiahnut do konca a menim ju..ona totiz vobec nereagovala ked som jej vravela ze robim 10-13 hod v stoji alebo lepsie povedane v "behu" ako casnicka denne, ze stale spinim, mam bolesti,zavraty,6hod spanok,stres, tlak 150/100, ze som po IVF a to ze sa pokusame uz 5 rokov o babo a uz boli 3nepodarene razy kedy to vzdy odislo okolo 4-6 tyz. A to mam vysledky krvi a vsetko myslim v poriadku :(
Prepac ale teraz mozno pochopis preco jej neverim 😔
Ale dakujem za odpoved. Skusim este ten caj dnes, vana nepomaha ..

ereska
27. sep 2021

@evita2176 co ta nenechá PN na rizikovomto je truba

lenusa20
27. sep 2021

@baru2 ❤️ ja si myslím že si na veľmi dobrej ceste

rosalie1411
27. sep 2021

@evita2176 tak to tiež nechápem, prečo ta nenechala doma na PN.. Máš všetky vyšetrenia? Hematologia vrátane lepivych dosticiek, reprodukčná imunológia, endokrinológia, genetika? Partner rozšírený spermiogram so zameraním na DNA fragmentaciu spermii? Ak si po Ivf, základné vyšetrenia ti robili V CAR, ale ak máš potraty v skorom štádiu, môže to byť hocičo.. A isto by som išlo k odborníkom na jednotlivé oblasti.

baru2
27. sep 2021

@lenusa20 myslim aj ja a budem dufat ze bude rast ako ma.... 🙂 uz nemeriam ani netestujem od zajtra

mirus11
27. sep 2021

@baru2 gratulujem