Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ilovepizza tak podľa mňa to absolútne riešiť nemusíš. Ovu určite prebehla, ak nie v sobotu tak v nedeľu.
@zuzula91 oki dakujem za nazor 🙂
@baru2 keby som bola na tvojom mieste, asi robim to iste. len potom je clovek v strese z toho zbytocne
@ilovepizza a to som si minuly mesiac vravela ako tie baby mozu testovat stale po pozitivnom teste :D aaa uz viem 😂😂😂 no nechcela som testovat ale kedze dr ma dovolenku tento tyzden a bojim sa ci je to ok. Tak kukam ci silnie :D no a zosilnela :D vecer kolajnice ze az :D
Ahojte, poradite mi? Ide o anovulacby cyklus? Bezne mavam perfektne rozdiely medzi predovulacnymi a poovulacnymi teplotami, po pozitivnom ovu teste mi ovu pride max na druhy den a na treti teplota vystupi a udrzi sa tam 14-15 dni. Cykly mavam 35-36 dni. Ovu cca okolo 20.dna. Jedna appka mi oznacila ovu na 21.den, aj som si to myslela, ale teploty mi hned na dalsi den klesli. Neviem, co to ma byt. Bolesti mavam take ako pred menzesom, ale nic vyrazne. No na ten si este isto pockam...🙄🤔. Mali ste to niektora takto?
Vcera som nemerala, stale kojim 9 mesacneho drobca a zle mi spava. Ale aj napriek tomu, teploty mi vzdy ukazovali dobre, od cca 4. mesiaca po porode meriam, ako mi prisiel menzes...Dakujem.
@lenusa20 ahoj, mas asi obycajny teplomer, ze? ten ti zaokruhli na 36,9 aj teplotu 36,92, aj teplotu 36,87.. zrejme s bazalnym teplomerom by tam mierne vykyvy boli..
@nevenka hm.. vyzera ako anovulacny..vcera som citala, ze pri anovulacnych cykloch moze aj niekolkokrat do mesiaca vyjst pozit ovu test, lebo telo sa snazi o ovulaciu, ale nemusi sa to podarit..
@katkaholiova tak predsa ovulacia bola 🤗. ides nasadit duphason?
@ilovepizza no neviem uvidim ako teploty.aj ked teraz vacsi problem ockovanie 7.10 ako vyriesit kedze nas ockuju v robote
@ilovepizza hej presne toto som si hovorila že ono to zaokruhluje a teda na celé a jedno desatínne číslo. Ako pre mňa je hlavne že ovu bola a či klesne úplne pred MS alebo??? Hmm... Ale tie moje grafi su teda zaujímavé 😂
@ilovepizza no aj ja cakam co bude zajtra
@baru2 joj ešte nie... Trhá ma samozrejme.. hlavne pre to že mi jeden z minula ostal v šuflatke a každé ráno ho vidím 😁... Asi ho dám dcére, aby ho niekam zašila😂. Ale nieee.. to ja len zo srandy. Nechám si ten test tak na 13DPO? Snáď to vydržím... Mne dosť neskoro pred MS klesá teplota. V podstate až v ráno keď už krvácam... O to je ťažšie vydržať, keďže neklesá neklesá a zrazu krv. Vždy si poviem že si nesmiem robiť test skôr lebo zaduchuje a potom... Chápeš.
@lenusa20 presne aj ja som tak ze klesne az v den ms alebo az na druhy den ked uz krvacam
@katkaholiova no presne.. a to už vytočí... O to ešte horšie že ja mám napríklad MS extremne slabú.. zanedbateľnú priam. Ale vraj sa to ráta a že nie z každého tečie ako z krhle. Je to potom celé také stresujúce. Lebo teplota klesne spabučko, krvácanie nič moc a začne sa prebúdzať chrobáčik v hlave, že čo ak predsa. To asi pozná každá 🙄
@lenusa20 no ako vidim nie som sama opysujes presne mna.vlozku menim z hygienickych dovodou aj to len intimku.teplota ledva klesa
@lenusa20
@katkaholiova baby ja som na tom rovnako. Ms býva slabá a tiež si stále hovorím ze čo ak sa zadarilo náhodou a je to len trochu krvácanie.
Ale test som robila len raz a odvtedy som si povedala ze testujem len keď bude meškať 2dni minimálne. Zatiaľ chodí ms ako hodinky 😅
@katkaholiova ako chces riesit ockovanie, nechapem 🤔
@ilovepizza no mala by som mat 7.10 a ak by to vyslo tak sa nedac ockovat
@katkaholiova aha chapem. tak to, ci to vyslo, do 7.10 urcite zistis 😉. uz by si bola 12 dpo, takze test by nieco ukazal.. hlavne nestresuj kvoli tomu 🙂

@ilovepizza Áno ovu kľudne mohla prebehnúť ešte aj ten večer. 🙂 veď alkohol podporuje sexepíl a keď okrem toho popíjania aj niečo bolo tak to je len do plusu. Ale tak ak si meriaš aj bazálnu teplotu tak dnes už je utorok, zvýšenú už ju musíš mať tretí deň. Skús hodiť aj graf. Inak je tam dosť faktorov čo ovplyvnilo tú teplotu, dĺžka spánku, aká tá noc bola rušná oproti iným dňom,