Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@katkaholiova 🤔
@lenusa20 rano bola bolest v podbrusku ako ms a neskor mierne spinenie ruzovohnede.a tak cakam ci sa spusti alebo nie
@katkaholiova a nemyslíš si že ovu bola na 20-21 DC? Len možno anovulak alebo ja neviem.. že možno príde MS keď aj tak sa cítiš..ja nie som expert ale... koľko dňový máš cyklus?
@lenusa20 myslis ze mohla byt na 21.9 ? ak by bola som 9dpo je mozne ze uhniezdenie ak sa nepusti ms? alebo co si mysliet
@katkaholiova nemyslieť si radšej už nič, len čakaj... Ale môžeš mať aj anovulak. Čo som čítala kde kade tak aj takto tie anovuláky vyzerajú a skôr či neskôr pride MS. Alebo ovu bola... Je to stále buď alebo... Držím prsty 🍀
@katkaholiova vieš ono aj keby 21 prebehla ovu, čož je diskutabilné keďže sa ti teploty nedržali moc hore ale dalej to skakalo... Takže aj keby 21bola ovu tak skrz tých teplôt by som nepovedala že je toto špinenie uhniezdenie... Teploty ale môže ovplyvniť kde čo. Si si istá že v tom meraní nerobíš nejakú chybu?hm?
@lenusa20 rano prve co vstanem meriam a uz pomaly rok co meriam.vzdy som mala faj grafy len tento je divny
@katkaholiova tak potom tento cyklus nerieš. Keď si doteraz mala ok tak možno len tento je zblbnutý.
@lenusa20 no uvidime co ako.ci sa spusti ms.ak nie zajtra sa uvidi teploty
@baru2 ja takto na porovnanie posledné tri ovu a línie. Ako ja hlavne sledujem či ovu prebieha a zvyšok je už v rukách božích. Ako ja dosť dodržiavam merania, čas. Tento mesiac meriam od 5:30-6:00 tak mi to teraz vychádza. Predošlé mesiace som merala o tej pol5. Ale dosť ma to vytáčalo že sa podvedome budím skoro a potom mi už bolo ťažko zaspať alebo opačne vstať na budík do práce. Takže tento cyklus som merania posunula. Tiež tam vidno posun nižšie 0,1. Oproti minulým cyklom, mi teplota vybehla postupne vyššie a vyššie a potom spád na MS. Teraz sa drží v jednej línii. Veď pozri..
@katkaholiova Zaujímavé že to tak skáče. Ale ako hovorí @lenusa20 môže byt aj anovulacny keď to tak skáče hore dole. Čakaj ďalej ako to pôjde 🙂
@luci601 ja viem že my sme na tom rovnako😂.. ja musím vydržať a verím že ty vydržíš so mnou. Alebo si už skúšala test!? Ja už špekulujem čo všetko vymyslieť aby som netestla (napríklad že ráno hneď na wc a celé dni liať do seba vodu aby bol nariadený moč a neopalatilo sa testovať 😂)... Ako si na tom s teplotou?
@baru2 hej nižšie ale ako fakt ten posun som si spravila cca hodinový.. ale menila som to od začiatku merania tohto cyklu. Základ je že hore a zatial sa drzí. Ako čo som prešla spuuuustu tehotenských grafov, tak veľa, veľa ich bolo takých že nevyletela teplota ani nad 37.. len sa proste držala v nejakej linii s 0,1+-.. a hlavne na MS neklesla.. a mnohé nemajú ani ten implantačný pokles.. čo graf to úplne iné hodnoty...

@ilovepizza len 10dpo by malo byt ako pocitam dnes som 3dpo