icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

baru2
30. sep 2021

@lenusa20 :D no tabulkova. Bodaj by so. Bola tabulkova do porodu 😂😂😂

lenusa20
30. sep 2021

@baru2 a dovolala si sa dr. Povedali ti kedy máš prísť?

baru2
30. sep 2021

@lenusa20 maju dovolenku 😏 ale volala som pre istotu zastupujucej. Tak ma ukludnila. V pondelok volam zas mojej dr. To uz budem 5tt. Tak by ma snad uz mohla aspon na krv zobrat

luci601
30. sep 2021

@lenusa20 Haha 😂😂 presne podobne som na tom aj ja. Netestovala som a chcela by som vydržať do stredy, štvrtku budúci týždeň uvidím ako 😅 môžeme sa spolu podporovať. Mne dnes stúpla na 37,03, graf vyzerá takto. Tak dúfam že oba naše grafy budú víťazne 🍀

iamkate
30. sep 2021

@ivana757 ahoj, jeeej to je krásne už takto fotka🥰 akurát som na vás myslela aj na @milka1988 ako sa drzite😊
Čo znamená "rigoleto denno denne"? Býva ti zle? 🙊

lenusa20
30. sep 2021

@luci601 omg do stredy- štvrtka?? Tak to ani ja nevydržím 😂.. ja ťa zlomím skôr na test. Ale ide ti to pekne hore. No nič... budeme sa sledovať ďalej...

milka1988
30. sep 2021

@iamkate zatiaľ všetko v poriadku 🙂 čakáme chlapčeka ❤️ už sa pomaly začal aj ozývať tak spoznávam či sú to tie pohyby je to sranda ako mi tam niekto bucha do maternice 😅
A inak ten graf čo má Luci vyzerá nádejne! To ako stupa pomaly hore a drží sa g tých horných teplotách to ako u mňa. Držím palce🙏

alison11
30. sep 2021

@baru2 Dnes takto aj som trošku krvácala pár kvapiek a odvtedy nič aj testy som robila viď

alison11
30. sep 2021

@baru2 modrý hcg a zelená Lh na modrom len kontrolná tak som zvedavá kedy sa ms rozbehne

alison11
30. sep 2021

@baru2 Držím päste a poznám ten pocit z tými testmi.

baru2
30. sep 2021

@alison11 no tak to mas teda :/ ale ms by asi tiez bola dobra sprava keby uz prisla. Nie? Test veru biely :/

baru2
30. sep 2021

@alison11 ďakujem moc.. no uz mam testy naozaj len do pondelka :D

alison11
30. sep 2021

@baru2 Tak dnes pár kvapiek som mala okolo 11tej a potom nič odvtedy tak nechápem ani ja buď bola ovulka tak pozde že tá trocha krvi žeby bolo uhniezdenia?? fakt neviem ukáže len čas.Ale už som dúfala fakt že došla :-/

alison11
30. sep 2021

@baru2 A ten ovulačný test zas nechápem...

baru2
30. sep 2021

@alison11 no mohlo by to byt ze je pokles pri uhniezdovani... a z tych ovu testov som mimo.. :D to mi pride ako zbytocne vyhodene peniaze ket to vie BT potvrdit... mne neukazal ovulacny test nic

luci601
30. sep 2021

@milka1988 ďakujem! Bodaj by to tak bolo ako píšeš 🙂 uvidíme
A gratulujem k chlapčekovi 🥰 veľa zdravicka

luci601
30. sep 2021

@lenusa20 No ja netestujem nikdy ja sa bojím sklamania tak ma to prejde vždy 😅 ale už nás vidím ako sa vyhecujeme 😂😂

lalilla
30. sep 2021

Baby co si myslite? 24-25 som mala bolesti vo vajecnikoch, aj hlien a zaroven 25 som zacala spinit. Tak som to mala aj min mesiac ze v case ovu spinenie. Ale teplota stupla minimalne. Ovu test negativny.
Tak som sla utorok 28.9 k lekarke a na folikulometriu kde videla ze folik praskol bola tam tekuti a vsetko napovedala ze ovu urcite prebehla...na vzostup teploty ktory nenastal nereagovala. No a vcera a dnes opat bolesti vo vajcnikoch, ovu test dnes pozitivny a opat aj hlien.
Teplotu uz neriesim, kedze na zaklade lekarky a tomu ze ovu prebehla som si dala v utorok uz progesteron a teplota sla hore.
Myslite ze mohla byt ovu vtedy ako tvrdi lekarka, toho 26.9(v apke som zaznacila poz.ovu test akoze bola ovu, aj ked test negativny), aj ked teplota nesla hore? Alebo mam ovu teraz aj napriek progesteronu a ona nevidela folik? Co sa mi ale mco nezda, ale ako telo hovori inou recou 🤷‍♀️ Diky

rosalie1411
30. sep 2021

@lalilla ver lekárke. Ak videla tekutinu, ovulacia už bola.. 😊

iamkate
30. sep 2021

@milka1988 potešila si ma ze je všetko v poriadku a blahoželám k chlapčekovi 😊🙏 ide to tak strašne rýchlo ved si len teraz otehotnela a už je za chvíľu na svete 😊
Áno vyzerá veľmi nádejne, ja teraz tak potichu sledujem co sa tu deje v skupinke, mam trochu útlm lebo moje hrozne grafy ma už ozaj nebavia 😁🙈

milka1988
30. sep 2021

@iamkate ďakujeme ❤️veru ide to veľmi rýchlo už skoro polka za nami 😃 tie grafy si niekedy veru hrozne že sa na neda na ani pozerať ale niekedy veľmi pekne vyšli a aj z nich som sa tešila 🙂

alison11
1. okt 2021

@baru2 Dnes takto a to som si myslela,že dnes ránouž bude ms mám už 32dc nuž nič ani len bolesť na ms.Žeby to očkovanie spôsobilo? Včera som čítala že prvú ms po očkovaní rozhádže len nepísali že po ktorej dávke po prvej som toto nemala... tak mi neostáva len merať

baru2
1. okt 2021

@alison11 mozno ked si mala nejaku reakciu po ockovani alebi co ze sa stat mohlo. Ved ked stres aj hoc jaka choroba to rozhadze stat sa mohlo

alison11
1. okt 2021

@baru2 dnes v priesvitnom pri utretí som mala akoby ružovkastý pásik krvy ale nič nikde bolesť po ms či ms zatiaľ... tak budem naďalej merať

baru2
1. okt 2021

@alison11 stale to nekleslo este ale az tak. Uvidis ci zajtra teplota klesne alebo vyskoci hore ;)

baru2
2. okt 2021

@alison11 ako dnes?

lenusa20
2. okt 2021

Ideme ďalej...to napätie.. to čakanie je hrozné..

baru2
2. okt 2021

@lenusa20 uz si 11dpo... stale si neskusala test???? 🙂

lenusa20
2. okt 2021

@baru2 nieeeeeeeee 😁🙄 nepriznám sa.. hanbím sa 🤪

alison11
2. okt 2021

@baru2 Ahoj zas len trošku 1x krv do oranžova akoby stará krv a nič nechcelo sa i skoro vstávať min. tentotýždeň a in. som vstávala o 4tej ráno do rannej tak soboty spávam do 8mej max. zajtra budem merať.