Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@iamkate zatiaľ všetko v poriadku 🙂 čakáme chlapčeka ❤️ už sa pomaly začal aj ozývať tak spoznávam či sú to tie pohyby je to sranda ako mi tam niekto bucha do maternice 😅
A inak ten graf čo má Luci vyzerá nádejne! To ako stupa pomaly hore a drží sa g tých horných teplotách to ako u mňa. Držím palce🙏
Baby co si myslite? 24-25 som mala bolesti vo vajecnikoch, aj hlien a zaroven 25 som zacala spinit. Tak som to mala aj min mesiac ze v case ovu spinenie. Ale teplota stupla minimalne. Ovu test negativny.
Tak som sla utorok 28.9 k lekarke a na folikulometriu kde videla ze folik praskol bola tam tekuti a vsetko napovedala ze ovu urcite prebehla...na vzostup teploty ktory nenastal nereagovala. No a vcera a dnes opat bolesti vo vajcnikoch, ovu test dnes pozitivny a opat aj hlien.
Teplotu uz neriesim, kedze na zaklade lekarky a tomu ze ovu prebehla som si dala v utorok uz progesteron a teplota sla hore.
Myslite ze mohla byt ovu vtedy ako tvrdi lekarka, toho 26.9(v apke som zaznacila poz.ovu test akoze bola ovu, aj ked test negativny), aj ked teplota nesla hore? Alebo mam ovu teraz aj napriek progesteronu a ona nevidela folik? Co sa mi ale mco nezda, ale ako telo hovori inou recou 🤷♀️ Diky
@lalilla ver lekárke. Ak videla tekutinu, ovulacia už bola.. 😊
@milka1988 potešila si ma ze je všetko v poriadku a blahoželám k chlapčekovi 😊🙏 ide to tak strašne rýchlo ved si len teraz otehotnela a už je za chvíľu na svete 😊
Áno vyzerá veľmi nádejne, ja teraz tak potichu sledujem co sa tu deje v skupinke, mam trochu útlm lebo moje hrozne grafy ma už ozaj nebavia 😁🙈

@lenusa20 :D no tabulkova. Bodaj by so. Bola tabulkova do porodu 😂😂😂