Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@luci601 ty koza😂... Vieš aký mám teraz ja stres že zajtra sa máme testovať a že tam nič nebude🙄 @baru2 luci601 som ho už včera poslala... Bo som nevydržala a bola som kúpiť balenie s 2 aby som mohla porovnávať obdeň. No nevydržala som a jeden som spravila včera okolo 17? To je teda 10DPO.. je to Plus lekáreň, ale ten v tom plaste, robí sa pod prúdom moču, ale je to des spraviť... Nedostaneš to tam.. a tak ho robím riadne ako tyčinku že ho máčam (to len pre vysvetlenie).
@baru2 @luci601 kanálik to nebol.. bolo to v limite a riadne ružovej farby. Avšak ja už som mala kde aké pozit testy rôznych značiek, duchovia na viacerých, no aj keď meškala ms 2-3 dni, potom prišlo krvácanie. Takže ja sa zatiaľ neteším ani si netrúfam povedať že áno vyšlo to, keď to neviem dotiahnuť do konca. Vždy pri každom tehu mi testy strašne slabo ukazovalo hcg. Viem že by som mala čím dlhšie vydržať a tak testnúť aleeee... Ja už som veľmi skeptická k tým mojím testom a duchom. @luci601 teplota ok?
@luci601 @baru2 ja až sa zajtra prekonám tak sa posnažím vydržať aspoň do pondelka. Isto viem že u mňa sa neoplatí testovať ráno. Proste ráno slabota.. niektoré ženy to vraj tak majú a na mňa to platí. Posielam vám na ukážku testy/foto 9.2. ako pomaly mi išlo hcg hore. Koľajnice boli až 19.2. Bohu žiaľ bol z toho MA v 8tt a kyret.
@baru2 jeden čas som sledovala daktorí deň v tomto týždni som mala nízko pootvorení,a tak si myslím,že musí byť pootvorený keď mám pri utretí svetlo ružovú krv :-/ a aj pociťujem akoby na ms podbrušie tak snáď sa už spustí,beztak som mala včera 36,48 bt a predtým 36,51 čiže by mala klesať iná možnosť pri tak nízkom bt nie je.Keby som bola vtom tak by bola 36,9ako pri druhom synovi vtedy som presne vedela ekdy som otehotnela lebo som poctivo merala.
@iamkate áno, pride neskôr 🙂
@aleskandra ďakujem 😊
No takže ženy asi takto.. vedela som, že nemám robiť ráno ale poobede. Akože som len nahnevaná sama na seba, že som zbytočne použila test. Navyše na tom dnešnom sa mi zdá čosi s farbyvom alebo drážkami, lebo kontrolná je o hodne svetlejšia a vypadanejšia ako na tom v 10dpo. Takže horný 10dpo večer, a dolný 12dpo tam ráno( čosi tam je ale slabo no)
Ahojte žienky, pridávam sa k vám a chcela by som vás poprosiť o názor na môj graf, bola podľa vás už ovu? V meraní teplôt a celkovo v grafoch som "nováčik". Mala som aj hlien ale aj špinenie, ktoré som si myslela, že je to ms tak som to aj do kalendarika poznacila.🤷♀️ Mam pocit takých ťažších pŕs a sem tam ma svrbia...vobec sa v tom nevyznám. Moc dakujem za vaše nazory❤️

@lenusa20 však ho sem pridaj! 😅🙌🏼