icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

luci601
2. okt 2021

@lenusa20 však ho sem pridaj! 😅🙌🏼

baru2
2. okt 2021

@lenusa20 takze skusala??? :D halooo. Ja uz by som ho aj za teba ocilala :D taka som zvedava

baru2
2. okt 2021

@alison11 nahodou si krcok nesledujes?

baru2
2. okt 2021

@lenusa20 posielaj ten test :D sup

lenusa20
2. okt 2021

@luci601 ty koza😂... Vieš aký mám teraz ja stres že zajtra sa máme testovať a že tam nič nebude🙄 @baru2 luci601 som ho už včera poslala... Bo som nevydržala a bola som kúpiť balenie s 2 aby som mohla porovnávať obdeň. No nevydržala som a jeden som spravila včera okolo 17? To je teda 10DPO.. je to Plus lekáreň, ale ten v tom plaste, robí sa pod prúdom moču, ale je to des spraviť... Nedostaneš to tam.. a tak ho robím riadne ako tyčinku že ho máčam (to len pre vysvetlenie).

luci601
2. okt 2021

@lenusa20 Haha 😅😅 keď už si to tu spomenula tak vieš že baby sú zvedavé!
Ja tam vidím! A dufam že tam zajtra bude silnejšia čiarka! Ale tiež sa bojím že bude negatívny ten môj, ale svrbia ma už ruky 😅

baru2
2. okt 2021

@lenusa20 aj ja tam nieco vidiiiiiiim 🙂 juuu. Tk skus rano 🙂 neskusala si pepino? Alebo inu znacku? 🙂 strasne drzim palce... 🙂

baru2
2. okt 2021

@lenusa20 dufam ze to nebude kanalik.... drzim palceky ;) moc moc

lenusa20
2. okt 2021

@baru2 @luci601 kanálik to nebol.. bolo to v limite a riadne ružovej farby. Avšak ja už som mala kde aké pozit testy rôznych značiek, duchovia na viacerých, no aj keď meškala ms 2-3 dni, potom prišlo krvácanie. Takže ja sa zatiaľ neteším ani si netrúfam povedať že áno vyšlo to, keď to neviem dotiahnuť do konca. Vždy pri každom tehu mi testy strašne slabo ukazovalo hcg. Viem že by som mala čím dlhšie vydržať a tak testnúť aleeee... Ja už som veľmi skeptická k tým mojím testom a duchom. @luci601 teplota ok?

lenusa20
2. okt 2021

@luci601 @baru2 ja až sa zajtra prekonám tak sa posnažím vydržať aspoň do pondelka. Isto viem že u mňa sa neoplatí testovať ráno. Proste ráno slabota.. niektoré ženy to vraj tak majú a na mňa to platí. Posielam vám na ukážku testy/foto 9.2. ako pomaly mi išlo hcg hore. Koľajnice boli až 19.2. Bohu žiaľ bol z toho MA v 8tt a kyret.

alison11
2. okt 2021

@lenusa20 Ahoj tak to mi je hrozne ľúto že si si rpešla tiež kyretom ☹

alison11
2. okt 2021

@baru2 jeden čas som sledovala daktorí deň v tomto týždni som mala nízko pootvorení,a tak si myslím,že musí byť pootvorený keď mám pri utretí svetlo ružovú krv :-/ a aj pociťujem akoby na ms podbrušie tak snáď sa už spustí,beztak som mala včera 36,48 bt a predtým 36,51 čiže by mala klesať iná možnosť pri tak nízkom bt nie je.Keby som bola vtom tak by bola 36,9ako pri druhom synovi vtedy som presne vedela ekdy som otehotnela lebo som poctivo merala.

baru2
2. okt 2021

@lenusa20 to ma strasne mrzi :( snad to vyjde uz a bude to cele v poriadku... ja sa toho vsetkeho tiez strasne bojim... hlavne o to male

baru2
2. okt 2021

@alison11 dobre si odsledovana 🙂 tak uvidis ;)

lenusa20
2. okt 2021

@baru2 @alison11 takže tak.. a od toho kyretu som vybehala vyšetrenia, problém mam s krvou a od neviem ani kedy pichám fraxiparín. Ale aj tak, medzi tým boli testy pozit/silný duchovia asi v dvoch cykloch a nič z toho nepokon nebolo. No darmo.. my ženy si furt odbečíme svoje.

baru2
2. okt 2021

@lenusa20 no nemame to lahke a ty teda tie vobec nie :( mrzi ma to a prajem ti aby to uz bolo dobre a podarilo sa 🙂

luci601
2. okt 2021

@lenusa20 Mrzí ma to tiež 😏 ale verím že ďalšie už dotiahneš pekne do konca!!! A bodaj by to bolo teraz! Ale ako hovoríš ešte treba počkať s tesenim ale snáď bude silnut.
Ja teplota fajn, 37 tiež ako ty. Takze sa držím hore 🙂

@alison11 Uvidis kedy príde! Stále ta tu sledujem ako vyzerá teplota!

iamkate
3. okt 2021

Dievčatá, keď mam 28d cyklus ale ovulaciu som mala teraz posunútu až na 18DC to znamená, ze mam čakať ze MS príde neskor alebo príde normálne? Vy to ako mávate? Mne sa to prvý krát stalo.. Ale dosť mi už je zle, len graf je výnimočne celkom pekny na moje pomery, tak neviem co čakať 🤷‍♂️

aleskandra
3. okt 2021

@iamkate áno, pride neskôr 🙂

iamkate
3. okt 2021

@aleskandra ďakujem 😊

alison11
3. okt 2021

@baru2 Tak včera poobede došla aj ms trošku opozdene ale mám ju.Tak sa držte.

baru2
3. okt 2021

@alison11 aj ty sa drz ;) tak uvidite. Co nakoniec. Mozno to pride aj samo. Drzim palceky

luci601
3. okt 2021

@alison11 Tiež sa drz! A držím palce ďalšiu ovu

alison11
3. okt 2021

@lenusa20 Je mi to fakt ľúto,že máš to tak komplikované čo sa týka krv a duchov a následne kyret :-/.
@luci601 Ďakujem tak došla na 33dc,tak čas ukáže.
@baru2 Tak uvidí sa ale vyslovene snažiť sa nemienim už.

baru2
3. okt 2021

@alison11 ano chapem. 🙂 ved aj minule si pisala ze asi to nechate tak zatial. Uvidis. Ale budem stale drzat palce 🙂

luci601
3. okt 2021

@alison11 možno to naozaj príde vtedy keď nebudeš čakať a necháš to tak 🙂

lenusa20
3. okt 2021

No takže ženy asi takto.. vedela som, že nemám robiť ráno ale poobede. Akože som len nahnevaná sama na seba, že som zbytočne použila test. Navyše na tom dnešnom sa mi zdá čosi s farbyvom alebo drážkami, lebo kontrolná je o hodne svetlejšia a vypadanejšia ako na tom v 10dpo. Takže horný 10dpo večer, a dolný 12dpo tam ráno( čosi tam je ale slabo no)

lenusa20
3. okt 2021

@alison11 veľmi veľa krát sa stane, že až prestaneš riešiť tak to príde. Snáď to bude aj takto u teba a čoskoro sa pošťastí.

luci601
3. okt 2021

@lenusa20 na hornom sa mi zdá viac ako spodný. Ale treba počkať zase dva dni a testuj poobede keď vravíš že poobede máš vždy silnejšie 🙂

mar_tina14
3. okt 2021

Ahojte žienky, pridávam sa k vám a chcela by som vás poprosiť o názor na môj graf, bola podľa vás už ovu? V meraní teplôt a celkovo v grafoch som "nováčik". Mala som aj hlien ale aj špinenie, ktoré som si myslela, že je to ms tak som to aj do kalendarika poznacila.🤷‍♀️ Mam pocit takých ťažších pŕs a sem tam ma svrbia...vobec sa v tom nevyznám. Moc dakujem za vaše nazory❤️