Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mar_tina14 och vazne? Sak zas moc dlho som tu neni 🤣 dakujem moc. Tie grafy su v konecnom dosledku nrni az take zlozite.. a hlavne ked apky uz aj same ukazu ovu. A podobne 🙂
@luci601 veru netestovala som dnes a ani nemerala :D chlap mi vravi ze jal ma pozna do 19. Bude doma este par krabiciek testov :D ale to uz nechcem. Bojim sa toho. Uz len trpnem aby nejake spinenie neprislo. A budem dufat ze mi to rychlo ubehne 😅 budem sa tu veru zatial s vami zabavat a hladat tých dusikov 🙂
@zuzula91 tak zatiaľ vždy prišla ms na ten 29dc a ešte nikdy nebol takýto pekný graf takze nebolo prečo.
Ale teraz je pekný až ma to prekvapuje.
Už som testovala priznám sa 🙈 v nedeľu ale nič nebolo vidno, resp mne sa zdalo ale myslím že bol čistý. Tak preto čakám aj na zajtra a stredu aká bude teplota (stredu by mala byt ms). Takze budem informovať
Dobre ránko všetkým. Tak som sa dobre vyspala, zmerala teplotu a ta ešte stúpla, tak reku idem ciknuť test. Pridávam testy s popismi R,O,V( rano, obed, večer). Podľa mňa vidno rozdiely takže...zhodnotte aj vy. Hlavne ma dostalo, presviedča to zvýšenie teploty. Ranný fotený hneď po urobení, teraz keď pozriem tak ešte viac sa vyfarbil, ale už sa s tým zas piplať nebudem😉
@lenusa20 Chápem 🙂 tak musíš poobede skúsiť ale chápem že sú to nervy, nevie človek vydržať. Ale tak pevne verím že to tam bude a hlavne všetko v poriadku 🥰👊🏼
Vieš čo, väčšinou to bol rapídny skok dole na 36,6 a nižšie. A aj som mala riadne kŕče v bruchu už. Zatiaľ nič tak to ma mätie

@luci601 Ďakujem aj ja vám 🙂 Áno je to boj viem svoje otom zo 7miech tehotenstiev mám dve deti 10 a 7ročních chalanov.