icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

baru2
5. okt 2021

@luci601 no som zvedava co ta teplota chce ppvedat 🙂 ked testnes cakame foto 🙂 ;)

luci601
5. okt 2021

@baru2 určite odfotím! Ďakujem ☺️

lenusa20
5. okt 2021

@baru2 @luci601 no ja chcem veriť že až tak už to bude ok. Veď už som taká opichaná z tých injekcii, už par mesiacov pichám🙄. No čo vám poviem, neznesiem ihli a nakoniec si sama toto štúram do seba. Ale čo už, pre rodinu všetko. Vydržím ešte všeliako pár mesiacov. Len keď by sa to potvrdilo tak okamžité si nechám zmeniť injekcie, lebo toten fraxik ma často tupé ihli a už ma aj kde čo svrbí. Clexane vraj také nie su. Ale to už predbiehame.

lenusa20
5. okt 2021

@luci601 ja som videla veľa tehu grafov kde boli také malé poklesi a potom zas hore a dookola ale tehu to bolo riadne. Verím že sme v tom spolu. Teším sa na testík.

luci601
5. okt 2021

@lenusa20 To ti verím, musí to byt náročné celé. Ale hlavne čo všetko žena dokáže pre to dieťa spraviť. To je neskutočne! Jasne že vydrzis!

Áno tiež som videla už všelijaké grafy ale človek nikdy nevie. Áno chcem veľmi dúfať tiež! Ale nejdeme predbiehať 🙂 teraz sa teším z teba veľmi!

baru2
5. okt 2021

@lenusa20 no to ti nezavidim. A mrzi ma ze takto si musis vytrpiet. Ale presne co by sme my zeny neurobili vsak? No drzim palceky 🙂 ja idem pracovat a snazit sa nemysliet na to ze za 2 tyzdne sa az dozviem co to moje tehotenstvo🤣

luci601
5. okt 2021

@baru2
@lenusa20 Baby nič z toho asi nebude 😏 test je biely. Neviem či to ma ešte nejakú nádej alebo mám už čakať ms.

rsimoneees
5. okt 2021

Ahojte baby , čo hovoríte na graf ? Myslite že je ešte šanca ? Test zatiaľ stále biely 😔

luci601
5. okt 2021

@rsimoneees šanca je vždy kým nepríde ms! Ale pekne teploty takze ešte to môže byt tehu ☺️ Niektoré baby tu písali že mali až neskôr pozitívne testy

rsimoneees
5. okt 2021

@luci601 u mna je tento cyklus veľká záhada lebo sme boli na iui , ale mne sa nezdali teploty tak som išla po iui na druhý deň na sono k mojej gyn a povedala že ovu nebola a to čo videla doktorka v cár nebol dominantný folik ale cysta 😔

luci601
5. okt 2021

@rsimoneees ooooch tak to ma mrzí 😭 ale možno nakoniec ta ovu prebehla, telo je veľmi nevyspytateľné.

rsimoneees
5. okt 2021

@luci601 no veď to veď podľa grafu sa niečo udialo 😀len neviem na 100% čo

baru2
5. okt 2021

@luci601 a toto je 10tkovy? Test? No uvidis. Moze aj neskorsie nabehnut. Ako sama pises tuto tak niektorym aj neskorsie nabieha ciarka 😉

luci601
5. okt 2021

@rsimoneees No za mna ovulacia prebehla z tvojho grafu určite 🙂 takze neviem ti povedať prečo doktorka nevidela folikul dominantný. Ale zázraky sa deju ☺️ Už len čakať

luci601
5. okt 2021

@baru2 áno 10tkovy. Zdá sa mi to už dosť dlho aby čosi bolo ale sama rozmýšľam už pár dni že ovulacia mohla byt posunutá o 2-3dni. Ale áno uvidím, počkám či bude ms meškať a keď tak ku koncu týždňa otestujem znova 🙂 dám Vám vedieť

rsimoneees
5. okt 2021

@luci601 no veď to čakanie je zabijak 😃

baru2
5. okt 2021

@luci601 budeme nedockavo cakat ;)

luci601
5. okt 2021

@baru2 ste zlate že ma podporujete ☺️🙋🏽‍♀️

lenusa20
5. okt 2021

@luci601 ešte nieje nič stratené. Od začiatku si si nebola istá či ovu nebola troškou neskôr. Pokial nieje MS tak nič nieje stratené. Ináč ja som si myslela že clearblue ma len 25-kové testy.

luci601
5. okt 2021

@lenusa20 Ďakujem si zlata 🙂 uvidíme najbližšie dni! A som zvedavá aj na tvoje testíky 🙂
Nooo ja som tiež myslela že 25, ale to len tie digitálne. Tieto by mali byt 10

baru2
5. okt 2021

@luci601 kazda co tuzime po miminku vieme ze to nie je lahke a aj na psychiku tazke... kazda potrebujeme podppru ;)

luci601
5. okt 2021

@baru2 To je pravda! Podpora vždy pomôže 🙂

patulka2
5. okt 2021

@baru2
@lenusa20
Babi chcem sa vás opýtať, vy 2 ste dávali grafy, kde bolo viac cyklov.. mate zaplatenú tu aplikáciu alebo ako sa to dala, prosím?

lenusa20
5. okt 2021

@patulka2 no ja mam appku zaplatenú.. ale prvé tri mesiace máš všetko v tej apke k dispozícii zadara

patulka2
5. okt 2021

@lenusa20 aha, no ja ju mam druhy cyklus a nemám tam nič 🤷‍♀️ a oplatí sa to? V čom je ten rozdiel okrem tie grafy v jednom ?

baru2
5. okt 2021

@patulka2 nemam zaplatene nic ;) dole kde je graf su nad tym kolonky.. jedna je overlay.. tu kliknes a vyjde ti graf aj so starsimi porovnanie. Ja mam len cyklus pred tym zaznamenany v apke tak ukazuje len tie dva

lenusa20
5. okt 2021

@patulka2 ako ja to mám zaplatené len kôli tomu aby mi všetko vyznačovalo čo chcem.. nič iné v tom nieje...

patulka2
5. okt 2021

@baru2 mne hneď na všetko ukazuje VIP, takže zaplatiť

baru2
5. okt 2021

@patulka2 to mas tu fertility friend? A mas ju nejako dlhsie? Lebo ja ju mam necely mesiac. Mozno preto mi to este ide

patulka2
5. okt 2021

@baru2 áno ta, no práveže ju mam asi druhy cyklus.. 3 mesiace to isto nie je.. 2 som si tam doplnila, jeden som písala celý a teraz mam začatý 13dc