Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@baru2 @luci601 no ja chcem veriť že až tak už to bude ok. Veď už som taká opichaná z tých injekcii, už par mesiacov pichám🙄. No čo vám poviem, neznesiem ihli a nakoniec si sama toto štúram do seba. Ale čo už, pre rodinu všetko. Vydržím ešte všeliako pár mesiacov. Len keď by sa to potvrdilo tak okamžité si nechám zmeniť injekcie, lebo toten fraxik ma často tupé ihli a už ma aj kde čo svrbí. Clexane vraj také nie su. Ale to už predbiehame.
@lenusa20 To ti verím, musí to byt náročné celé. Ale hlavne čo všetko žena dokáže pre to dieťa spraviť. To je neskutočne! Jasne že vydrzis!
Áno tiež som videla už všelijaké grafy ale človek nikdy nevie. Áno chcem veľmi dúfať tiež! Ale nejdeme predbiehať 🙂 teraz sa teším z teba veľmi!
@rsimoneees šanca je vždy kým nepríde ms! Ale pekne teploty takze ešte to môže byt tehu ☺️ Niektoré baby tu písali že mali až neskôr pozitívne testy
@luci601 u mna je tento cyklus veľká záhada lebo sme boli na iui , ale mne sa nezdali teploty tak som išla po iui na druhý deň na sono k mojej gyn a povedala že ovu nebola a to čo videla doktorka v cár nebol dominantný folik ale cysta 😔
@rsimoneees ooooch tak to ma mrzí 😭 ale možno nakoniec ta ovu prebehla, telo je veľmi nevyspytateľné.
@luci601 no veď to veď podľa grafu sa niečo udialo 😀len neviem na 100% čo
@rsimoneees No za mna ovulacia prebehla z tvojho grafu určite 🙂 takze neviem ti povedať prečo doktorka nevidela folikul dominantný. Ale zázraky sa deju ☺️ Už len čakať
@luci601 no veď to čakanie je zabijak 😃

@luci601 no som zvedava co ta teplota chce ppvedat 🙂 ked testnes cakame foto 🙂 ;)