icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

alison11
3. okt 2021

@luci601 Ďakujem aj ja vám 🙂 Áno je to boj viem svoje otom zo 7miech tehotenstiev mám dve deti 10 a 7ročních chalanov.

luci601
3. okt 2021

@alison11 Takéto príbehy ma veľmi mrzia, ale aspoň vidno aké sú ženy silne 🥰 a chlapci ti aspoň robia radosť ☺️🙌🏼

baru2
4. okt 2021

@alison11 ake lieky? Snad ziadne nebudem potrebovat.... beriem vitaminy pre tehotne. A dufam ze nic ine netreba... a dakujem moc.

baru2
4. okt 2021

@mar_tina14 och vazne? Sak zas moc dlho som tu neni 🤣 dakujem moc. Tie grafy su v konecnom dosledku nrni az take zlozite.. a hlavne ked apky uz aj same ukazu ovu. A podobne 🙂

alison11
4. okt 2021

@luci601 Áno to sme silné najmä ak ide o deti 🙂.A áno bez nich by boli moje dni sivé a snimi sú pestré 🙂
@baru2 Zrejme som si domýlila príspevok pod alebo nad tvojím jedna písala o nejakej chorobe krviže by potrebovala čím skôr ku gyn.

baru2
4. okt 2021

@alison11 ano ano to veru hej

baru2
4. okt 2021

@lenusa20 ja som dnes volala dr. A idem az toho 19.teho.. sak sa zblaznim.... dovtedy.... ja ze ma na krv zoberie alebo cokolvek som tak bola pripravena...
A ty co? Skusas testovat?

lenusa20
4. okt 2021

@baru2 fuuu ha. No šľak by ma trafil, síce ja berieme už injekcie takže sa nemusím plašiť. No i tak by som sa plašila... Ja meriam ďalej..zajtra sa ide na test

lenusa20
4. okt 2021

@lenusa20 pokračujem ďalej

luci601
4. okt 2021

@baru2 ešte dlha doba! Ale vydržať musíš a hlavne už netestuj nemeraj nech ta to nestresuje 🙂 už iba nám tu pomáhaj hľadať dušíkov na testoch 😅🙌🏼

luci601
4. okt 2021

@lenusa20 Graf je krásny! Bodaj by to vyšlo ☺️🙋🏽‍♀️

baru2
4. okt 2021

@lenusa20 aj mas pekne zvysenu teplotu a lrasne sa drzi 🙂 rano cakam testik ;) drzim palce budem na teba mysliet

baru2
4. okt 2021

@luci601 veru netestovala som dnes a ani nemerala :D chlap mi vravi ze jal ma pozna do 19. Bude doma este par krabiciek testov :D ale to uz nechcem. Bojim sa toho. Uz len trpnem aby nejake spinenie neprislo. A budem dufat ze mi to rychlo ubehne 😅 budem sa tu veru zatial s vami zabavat a hladat tých dusikov 🙂

luci601
4. okt 2021

@baru2 Haha 😅 chlap ta pozná! Ale kašli na to, je to tam a treba len pozitívne myslieť! 19. ti to doktorka potvrdí a bude už aj srdiečko bit 🥰
Ja vyzerám takto zatiaľ, teplota sa drží, testovať chcem asi v stredu 🙈 ale neviem

ereska
4. okt 2021

@baru2 hlavne kľud určite je všetko ok

zuzula91
4. okt 2021

@luci601 obdivujem takéto ženy čo dokážu netestovať a ešte pri takomto peknom grafe. Klobúk dolu.

luci601
4. okt 2021

@zuzula91 tak zatiaľ vždy prišla ms na ten 29dc a ešte nikdy nebol takýto pekný graf takze nebolo prečo.
Ale teraz je pekný až ma to prekvapuje.
Už som testovala priznám sa 🙈 v nedeľu ale nič nebolo vidno, resp mne sa zdalo ale myslím že bol čistý. Tak preto čakám aj na zajtra a stredu aká bude teplota (stredu by mala byt ms). Takze budem informovať

baru2
4. okt 2021

@luci601 ale ved uz si dost dpo... co neskusis? 😂 to ja ta odsudzo at nebudem ked nevydrzis :D budem cakat na fotku testiku a drzat palce

baru2
4. okt 2021

@ereska snazim sa mysliet pozitivne 🙂

luci601
4. okt 2021

@baru2 ďakujem 🙂 uvidím čo teplota a dám vedieť keď otestujem

lenusa20
5. okt 2021

Dobre ránko všetkým. Tak som sa dobre vyspala, zmerala teplotu a ta ešte stúpla, tak reku idem ciknuť test. Pridávam testy s popismi R,O,V( rano, obed, večer). Podľa mňa vidno rozdiely takže...zhodnotte aj vy. Hlavne ma dostalo, presviedča to zvýšenie teploty. Ranný fotený hneď po urobení, teraz keď pozriem tak ešte viac sa vyfarbil, ale už sa s tým zas piplať nebudem😉

baru2
5. okt 2021

@lenusa20 no tepkotka supeeer 🙂 na testoch tiez vidiet ciarocku. Tak moc drzi palce aby krasne tmavla 🙂

baru2
5. okt 2021

@luci601 🙂 ty si ako na tom dnes rano? 🙂

lenusa20
5. okt 2021

@baru2 no uvidíme ako to pôjde ďalej... Celkom som z toho taká.. hmm .. no len aby sa to nepokazilo. Zajtra testnem v robote na obed s tými druhými testami.
@luci601 a ty si ako na tom? Spravila, nespravila.. zajtra?

luci601
5. okt 2021

@lenusa20 Vidno rozdiel trosku! Ale teplota super ☺️🙋🏽‍♀️ Tak silno držím palce nech silnie test!

@baru2
@lenusa20 Ja som klesla trosku na 36,95 ale nie je to až tak veľa. Ale idem si pospať a láme ma ten test tak neskôr Vám pridám ak bude čo 😅

luci601
5. okt 2021
lenusa20
5. okt 2021

@luci601 ako ja si už z toho že pomaly tmavne nič nerobím. Jednak ránom a ja takto nikdy netestujem ( proste rano furt slabota) a aj stále pred tým mi to šlo hore strašne pomaly. Len nech je tam.. ak nám pan Boh vážne doprial tak kolajnice budú neskôr.

lenusa20
5. okt 2021

@luci601 ale toto nemáš taký nejaký šialený pokles či? Ako si to zvykla mať pred tým? Keď išla MS tak pomaly dole alebo rapídny skok?

luci601
5. okt 2021

@lenusa20 Chápem 🙂 tak musíš poobede skúsiť ale chápem že sú to nervy, nevie človek vydržať. Ale tak pevne verím že to tam bude a hlavne všetko v poriadku 🥰👊🏼
Vieš čo, väčšinou to bol rapídny skok dole na 36,6 a nižšie. A aj som mala riadne kŕče v bruchu už. Zatiaľ nič tak to ma mätie

baru2
5. okt 2021

@lenusa20 silno drzim palce aby si to dotiahla do uspesneho konca 🙂 je to straane to cakanie. Ci sa to podari ked uz sa podari, ci sa to udrzi a ked sa fo udrzi ci je to zas zdrave. Stale nieco... mohlo by to byt trosicku jednoduchsie. Aby sme sa tolko nemuseli bat.