Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ilovepizza Och 🙈 ale skáče ti to tam riadne, bohvie prečo. Merias stále rovnako?
@luci601 ano, akoze pol siedmej je zlaklad,maximalne cca 20 min plus. Mne to inak vzdy skakalo, nikdy som nemala pekny rovny graf.. 🤷🏻♀️
@ilovepizza Aha tak ešte nemusí byt nič stratené kým nepríde ms.
@luci601 no hej, len toto mi pride uz ako velky pokles :/. inak mavam ms 31 dni. naposledy som merala minuly rok a vtedy bola LF 16 dni, tak uvidim, ale aj brucho ma uz zacina boliet, ako klasicky tyzden pred. Na druhej strane fakt clovek, ked meria BT nemusi testovat, lebo teplota prezradi, ze MS ide, ibazeby sa drzala pekne hore..
@baru2 urcite uz nemeraj, mohlo by ta to zbytocne vystresovat..len sa vytesuj z pozit testu 🤗
@ilovepizza uvidis ako to bude či príde či nie. Ja čakám ms dnes, testy boli negatívne ale vôbec sa necítim na ms a hlavne teplota klesla len o 0,5 stupňa a drží sa hore takze vieš môže byt aj tvoj prípad že zajtra stupne a bude hore. Uvidis každopádne. Tie tela sú nevyspytateľné 😅
@ilovepizza hej budem sa snazit 🙂
@luci601 ano, mas pravdu.. a drzim palce, nech ti ms ani nepride ☺️
@ilovepizza ďakujem 😊 bodaj by! Tebe držím tiež palce
@luci601 dobre ránko. Moja zlatá to ma mrzí 😔, ale nezúfaj, ver že nabudúce sa to podarí. Raz sa to musí podariť, no nie? Chápem tvoje sklamanie, tak isto aj ako mnohé iné ženy, keď veríme že ano a nakoniec...
Ja ok v kuse behám na WC aj v noci som nevydržala a bola som ešte asi dve hodiny pred prebudením sa, lebo som sa cítila ako cisterna, a v zápätí smädná. Pridávam graf. Spravila som potom až som vstávala do práce aj test. Síce moč nebol veľmi koncentrovaný, ba dokonca veľmi svetli ale skusila som. Je to ok. Ide to klasicky pomaly hore ale ide. Musím vychytať koncentrovaný moč 😁. Ale teplota super si myslím takže sa snažím byť v kľude.

@patulka2 tak potom neviem preco ti to pise :/ ja sa jej tiez moc nerozumiem 🤣