icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

baru2
5. okt 2021

@patulka2 tak potom neviem preco ti to pise :/ ja sa jej tiez moc nerozumiem 🤣

luci601
5. okt 2021

@patulka2 ja si tiež platím. Lebo automaticky po 3 mesiacoch to chce tuším zaplatiť. Ale nie je to veľa

ivana757
5. okt 2021

@iamkate moja býva mi strašne, každý deň grcam ... Akože už by to mohlo aj prejsť, čakám čo bude ... Gynekológ mi dal lieky na nevoľnosti, ale tak nechcem ich zasa pchat do seba.

luci601
6. okt 2021

@baru2
@lenusa20 Ahojte baby 🙂 ja dnes teplota bez zmeny 36,95 sa drží ako včera neklesla. Ms nikde zatiaľ (dnes ma prísť).
Leni ty ako?

ilovepizza
6. okt 2021

ja tento mesiac asi nic znova 😞

lenusa20
6. okt 2021

@luci601 Dobre ránko. Ja sa držím stejne. Testy nerobím dnes. Možno zajtra skontrolujem. Tak vidíš, keď zatial neklesá, nič nieje stratené😉. Ja nám všetkým veľmi držím prsty.

baru2
6. okt 2021

@luci601 som rada ze sa drzi tak snad vydrzi 🙂

baru2
6. okt 2021

@lenusa20 pekne teploty 🙂 drzim moc palce

luci601
6. okt 2021

@lenusa20
@baru2 Ďakujem baby 🙂 uvidím do piatku aké to bude.
Aj ja nám držím palce vsetkym!
A krásne teploty len nech sa držia hore!!!

luci601
6. okt 2021

@ilovepizza Och 🙈 ale skáče ti to tam riadne, bohvie prečo. Merias stále rovnako?

ilovepizza
6. okt 2021

@luci601 ano, akoze pol siedmej je zlaklad,maximalne cca 20 min plus. Mne to inak vzdy skakalo, nikdy som nemala pekny rovny graf.. 🤷🏻‍♀️

baru2
6. okt 2021

@luci601 ja uz nemeriam len cakam :D ale laka ma to 🤣

luci601
6. okt 2021

@baru2 to verím hlavne keď ti tu stále grafy pridávame 😅 ale to vydrzis! Tiež by som chcela nemeriat a mat pozitívny test 😅

luci601
6. okt 2021

@ilovepizza Aha tak ešte nemusí byt nič stratené kým nepríde ms.

ilovepizza
6. okt 2021

@luci601 no hej, len toto mi pride uz ako velky pokles :/. inak mavam ms 31 dni. naposledy som merala minuly rok a vtedy bola LF 16 dni, tak uvidim, ale aj brucho ma uz zacina boliet, ako klasicky tyzden pred. Na druhej strane fakt clovek, ked meria BT nemusi testovat, lebo teplota prezradi, ze MS ide, ibazeby sa drzala pekne hore..
@baru2 urcite uz nemeraj, mohlo by ta to zbytocne vystresovat..len sa vytesuj z pozit testu 🤗

luci601
6. okt 2021

@ilovepizza uvidis ako to bude či príde či nie. Ja čakám ms dnes, testy boli negatívne ale vôbec sa necítim na ms a hlavne teplota klesla len o 0,5 stupňa a drží sa hore takze vieš môže byt aj tvoj prípad že zajtra stupne a bude hore. Uvidis každopádne. Tie tela sú nevyspytateľné 😅

baru2
6. okt 2021

@luci601 pockaj pride pozitivny test a budes stale testovat a merat :D ja sa drzim ale do 19.teho neviemci vydrzim :D

baru2
6. okt 2021

@ilovepizza hej budem sa snazit 🙂

ilovepizza
6. okt 2021

@luci601 ano, mas pravdu.. a drzim palce, nech ti ms ani nepride ☺️

luci601
6. okt 2021

@baru2 to je pravda to vtedy sme všetky nervózne a stále sa kontrolujeme 😅😅 podporujeme ta nech vydrzis a myslíš pozitívne!

luci601
6. okt 2021

@ilovepizza ďakujem 😊 bodaj by! Tebe držím tiež palce

baru2
6. okt 2021

@luci601 dakujem vam vsetkym moc moc 🙂 ja to falt nevydrzim :D stale mam dost roboty ale ta hlava si vzdy najde cas na to mysliet :D 🤣

luci601
6. okt 2021

@baru2 to je normálne! To sme všetky take 🙂 ale podporíme ta nech sa rozhodneš akokoľvek 😅🙌🏼

baru2
6. okt 2021

@luci601 :D no merat uz nebudem. :D a este ze nemam tehu testy :D snazim sa vydrzat ... :D zatial vas sledujem a drzim palce aby ste coskoro boli takto nedoxkave na vysetrenie ;)

luci601
6. okt 2021

@baru2 Haha 😅 to je vždy najlepšie keď tie testy doma nie sú, tak ta to neláka. Tak sa pekne drz! A ďakujeme 🥰 dúfam že to tak bude! Ja som tiež zvedavá na nás všetky!

luci601
7. okt 2021

@lenusa20
@baru2 Ahojte 🙂 tak mne už príde čoskoro ms 😭🙈 zase nič a to som myslela že to konečne vyšlo
Lebo ty ako? Testujes dnes?

lenusa20
7. okt 2021

@luci601 dobre ránko. Moja zlatá to ma mrzí 😔, ale nezúfaj, ver že nabudúce sa to podarí. Raz sa to musí podariť, no nie? Chápem tvoje sklamanie, tak isto aj ako mnohé iné ženy, keď veríme že ano a nakoniec...
Ja ok v kuse behám na WC aj v noci som nevydržala a bola som ešte asi dve hodiny pred prebudením sa, lebo som sa cítila ako cisterna, a v zápätí smädná. Pridávam graf. Spravila som potom až som vstávala do práce aj test. Síce moč nebol veľmi koncentrovaný, ba dokonca veľmi svetli ale skusila som. Je to ok. Ide to klasicky pomaly hore ale ide. Musím vychytať koncentrovaný moč 😁. Ale teplota super si myslím takže sa snažím byť v kľude.

lenusa20
7. okt 2021
baru2
7. okt 2021

@luci601 to ma velmi mrzi... teploty vyzerali nadejne :( neboj pride to. Hlavne vtedy ked to budes najmenej cakat... tak nech mas coskoro po ms a sup na dalsie snazenie 🙂 hlavu hore

baru2
7. okt 2021

@lenusa20 tebe ta teplota ide super hore 🙂 test vyzera tiez dobre. Tak drzim palce aby to vyslo. Bez komplikacii. ;) 🥰