Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@karolli111 zatiaľ to vyzerá super, pekne sa drží teplota. Ale ešte je skoro na nejaké závery 🙂 musíš počkať ešte pár dni
@luci601 dakujem ti pekne ze si mi odpisala, no dufam, aj ked uz bolo vela sklamani, sak uvidime. Uz sa aj dlho snazime, no teraz to chceme skusit prirodzene po tych IVF 🤗
@karolli111 to ti verím! Veľa žien čo tu je tak zažili take veci že ich všetky obdivujem! A nie je to ľahké, ale stojí to za to ☺️🍀takze ti veľmi držím palce nech to čo najskôr príde!
@luci601 jeeej velmi si zlata, bodaj by, dakujem ti moc 🤗🙏 sak napisem ako dalej.
@karolli111 pekne sa rysuje no zatiaľ je veľmi skoro, uvidíme co pošleš ďalšie dni. Ja už sa tiež splham hore, tak si držme palce 🤗
@karolli111 graf je pekný, minimálne je potvrdená ovulácia, čo je super predpoklad, ostatné sa uvidí o pár dní, držím palce 🙂 môžem sa spýtať z akého dôvodu ste mali ivf?
@patulka2 super dakujem pekne, budeme si drzat jasne, ved podpora je najviac 🙏
@blabla22 Ahoj, dakujem. No nedarilo sa nam asi 3 roky, tak sme sli tam, vsetko v poriadku, potom muz mal horsi spg. (oligozoospermia) sa mi zda taky je nazov. To tiez neni nic strasne, zeny otehotneli prirodzene aj tak. Ja mam dobru zasobu vajicok cize vzdy mi po Opu mi vsetky oplodnili pekne len problem bol v tom ze len 1 vydrzalo do vkladu. A nikto nam nepovedal preco atd. Zas nas tlacili do dalsieho, pytala som si vysetrenia, tak genetiku mame super tiez a teraz som si pytala tu reproimunologiu aspon. Tak tam sa chystam ale asi az po novom roku. Som nahnevana, mam 28 dnovy cyklus, pravidelny menz. Ako hodinky, ovulku tiez a proste nvm. Nechce sa to embryo vyvijat alebo co.... 😒 Nemali nam nikdy co zmrazit.
@karolli111 Ahoj no to je mi luto a vitaj.
Viem ze hladas priciny preco ale ver ze niesi sama a urcite zato nemozes. My mame taky isty problem 😔 1IVF-23 oplodnenych vajicok-1zmrazene,vlozene a ani tuk. 2IVF 15 oplodnenych 2zmrazene, 1vlozene a skoncilo to teraz v 7tt..:( 1 este mame. A to sa snazime uz 5 rokov a bio hodinky teda uz tukaju...:(
Ale tvoj graf vyzera dobre🙂 drzim palce. ✊
@evita2176 ahoj dakujem pekne za povzbudenie. No ja po tom druhom ivf som mala biochemicke v 5tt tiet, tak aspon tam sme sa dostali. Sme podobny pripad veru 🤗 ja som 8dpo teraz a stale mam tu istu teplotu 36,8 graf sa ani nepohne 😂 ale ako nikdy nvm preco ci este z hormonov, strasne citim poodbrusko tlaky a krize a aj prsia.
@karolli111 no ja na ovu este stale cakam dnes som 15dc 🙂 ale tak tento mesiac si z toho hlavu nerobim. Stres bude v decembri ked mi nebude vychadzat vklad na dni ked mam dovolenku a budeme na svk🤣🤣 ale tak verim ze sa podari a vsetko dobre dopadne. Je to v rukach bozich 🤷♀️
No to moze byt aj dobre znamenie ze je teplota stale rovnaka😉
@katkaholiova tak pekne to stúpa hore, aj keď vôbec neviem kedy bola ovu.
@evita2176 joj budem ti strasne drzat palce az ti to vide. Zevraj KETy vychadzaju viac ako cerstve vklady. Tiet keby sa v buducnosti dalo zmrazit si dam KET 🙂
@luci601 ved to ze ani neviem ci bola
@luci601 8dc a 9dc bol ovu test skoro pozitivny potom uz len bledol.takze vobec neviem kedy a ci vobec bola ovu.ale teplota kazdy den o nieco stupne
@katkaholiova tak tie testy nie sú až take spoľahlivé ale toto fakt neviem určiť či už bola.
@luci601 netusim no uvidime dalsie dni
Ahojte, prosím vás viete mi poradiť? Mám nepravidelny cyklus, a niektoré cykly mám anovulacne kvôli PCO (nemám však diagnostikované to , že nikdy neotehotniem, lebo jednu dcérku už mám ...môj najväčší zázrak ❤️) teraz sa snažíme uz 7 mesiacov a začala som si robiť ovu testy, vrchný je včera (12DC) spodný dnešný (13DC), stretli ste sa niekedy uz s tym že by čiarka postupne silnela ku ovulácii? Tomuto testu ešte asi veľa chýba však? Ďakujem vám vopred za vaše odpovede. 🙂
@karolli111 dakujem velmi pekne no uz mame len jeden pokus :( a vy kedy idete na dalsiu stimulaciu? Ci nechate to teraz chvilku tak??
@evita2176 No praveze teraz sa chcem troska vycistit od hormonov tak mozno az po novom roku ked si dorobim reproimunologiu a dovtedy zatial takto budeme skusat. Mame inofolic+Folandrol a listovku tak uvidime. 🙏🙂
@summersunny94 ahoj 🙂 áno stáva sa že postupne sú silnejšie, alebo potom zo dňa na deň to ide. Takze ťažko povedať.
Ja som jeden cyklus mala že zo dňa na deň to bolo silne a potom další to išlo postupne. A další to zase skákalo. Takze len testuj ďalej 🙂
@evita2176 @karolli111 baby a vaši partneri majú spravený aj halosperm (DNA fragmentacia)? Ci náhodou nemajú veľa chybných spermií a preto sa tie embryjka prestanú v nejakom stadiu vyvíjať. Ak je genetika ok, potom ozaj treba poriesit repro imuno, možno sa príčina nájde tam.
@rosalie1411 dakujem za radu. No my mame vsetko vysetrene, uz nam chyba len repro imuno a to cakame na Termin. Potom uz neviem co dalej :(
My sme pri IVF pouzili vsetko mozne co sa dalo..Macs,Picsi, Geri ..vsetko pre dobro embrijok ale tak bohuzial ...nevychadza to :(

@baru2 určite chod 🙂 a daj vedieť potom