icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

evita2176
15. okt 2021

@karolli111 no vitaminy beriem aj ja 🙂 Tak budeme merat a dufat ze to coskoro vide ci uz prirodzene alebo akokolvek 😍🤰🤰

rosalie1411
15. okt 2021

@evita2176 hej, chápem.. 😐 No tak uvidíš čo na repro imuno.. Snáď sa podarí a minimálne jedno dobojuje az do víťazného konca 😊

karolli111
15. okt 2021

@evita2176 ved to. Ja mam strasny tlak a semtam pichanie na lavej strane. Tak nvm. A po utreti dnes prvy krat v zivote som mala trosku ruzoveho dvakrat. Potom uz nic. Tiez je to pre mna nieco nove 🙏 a neviem co to je,len ja akosi neverim nicomu, musim zacat byt trosku pozitivna aj... Psychika robi vela. Ja by som aj test skusila ale si ho musim kupit najskor 😁

karolli111
15. okt 2021

@rosalie1411 Ahoooj ano mali sme aj Dna vysetrenie pre spermie, tiez tam povedali ze nie vaetko je ok. Ale ze neni to hrozne. Ale ja tomu neverim moc ja si myslim ze problem je kdesi hlboko vo mne. Lebo milion zien otehotnie s oligozoospermiogramom len ja nie. Tak ja uz neviem. Ale to uz bola taka nahnevanost a psychika. Pockame na reproimuno a uvidime 🙂 a tebe sa ako dari?

katkaholiova
16. okt 2021

dnes.chape to niekto

karolli111
16. okt 2021

@katkaholiova Ahoj no ja ti popravde poviem ze ani moc nie. OVU testy si robis?

katkaholiova
16. okt 2021

@karolli111 8 a 9dc bol skoro pozitvny potom bledol.ale uz sa my stalo ze test pozitivny a az o 8dni prisla ovu.tak nejak testom neverim

patulka2
16. okt 2021

Tak som sa tešila na tento cyklus a teplota mi robí toto? Je pravda, že som ju merala o skoro 2 hodiny skôr ako zvyčajne, ale aj tak. V noci ma muž budil, že čo skuvinam, že som hovorila au au a mňa hrozne pichlo párkrát dole. Mňa pletie ten vytok. Je možné mať 2 ovulácie za sebou?

patulka2
16. okt 2021

@katkaholiova sme na tom dosť podobne, pozri co to spravilo dnes mne 🤔

katkaholiova
16. okt 2021

@patulka2 no tebe aspon znazornilo ovu ale mne nic len pomaly sa zvysovala a teraz pokles takze netusim.co ak bolo uhniezdenie citala som ze je to mozne citit pichanim.tak neviem

katkaholiova
16. okt 2021

@patulka2 ale zas dve hodiny urobi strasns vela

karolli111
16. okt 2021

@katkaholiova presne ani ja im moc neverim. U mna len bazalka a hlien, podla neho vzdy viem ze uz. Dnes rano ma aj krcok tvrdsi ako vecer, ale ze sa to tak meni pocas dna. Ja som dnes merala o 30 minut skor a mam vyssiu. Neviem ci to moze byt tym casom. 😏 Ja mam tlaky strasne v podbrusku, uz si zacinam mysliet ze ci aj zapal nemam nejaky.

katkaholiova
16. okt 2021

@karolli111 ver ze cas urobi strasne vela tych 10min nie ale viac ano

evita2176
16. okt 2021

@rosalie1411 dakujem velmi pekne 😊

evita2176
16. okt 2021

@karolli111 nooo tak sup sup Test kupit a zajtra vyskusaj 😉 budem velmi drzat palce nech sa tam nieco objavi 🙂 a graf dnes vyzera celkom fajn 😉

patulka2
16. okt 2021

@katkaholiova na uhniezdovanie je strašne skoro, nie? Ved to vychadza 5dpo. Podľa mňa si to mala okolo toho 8, 9.
@karolli111 krásne stúpa, držím palce 🙃

rosalie1411
16. okt 2021

@karolli111 veľmi pekný graf.. Ak si mala aj spinenie včera, možno by si o deň, dva mohla aj testik spraviť 😊

Ja tak všelijak, budem rada, ak budem tehu... Ale ak nie, svet sa nezruti.. Ja som už 3krat potratila, teraz mam imunologicku liečbu, tak uvidíme co sa zmení..

baru2
16. okt 2021

@patulka2 mna pichlo tiez asi tri krat, divna bolest ktoru som dovtedy nemala. chvilku trvala ,bola na 5 az 6 dpo, aj teplota mi klesla o 0,1stupna a myslim ze to bolo uhniezdovanie dva dni na to slabunko pozitivny test ;)

patulka2
16. okt 2021

@baru2 to som postrehla, ze si mala myslím 8dpo pozitívny test, no riadne skoro sa to tebe ukázalo. Mne pri prvom až deň, než som mala dostať. Ale bolia ma aj kríze riadne, aj spodok, v noci to pichanie ale mala si aj vytok nejaký? Mne to nejde do hlavy, ja si musím dať intimku

baru2
16. okt 2021

@patulka2 mala som vytok, biely obcas dozlta, ale vlhko som citila stale.... no veru skoro bol test pozitivny az sa cudujem, zrejme aj to male dost napreduje. Dufam ze s nami ostane. :/

katkaholiova
16. okt 2021

@patulka2 co ten pokles potom.a nevadi ze tak pomaly stupalo

patulka2
16. okt 2021

@baru2 ja mam číry, dnes malinko zltkasty ale tak ty si mala celkovo vyššie teploty co si pamätám. Nie takéto prízemné ako mam ja, ba až na úroveň ovu.. ale tu poslednú, dnešnú, beriem ozaj, že fo bolo merané skoro. Mohla som mať tak max 36.30
Samozrejme, že zostane, nad tým ani neuvazuj !! 🤗

patulka2
Autor odpoveď zmazal
patulka2
16. okt 2021

@katkaholiova myslíš teda, že by som mala také skóre uhniezdovanie ? Uff no som zvedavá ďalšie dni. Tešila som sa rána, no dnes som bola sklamaná ale ak by bola príčina aj skóre vstavanie, aj uhniezdovanie.. budis 🙂
Čisto teoreticky, ak sa bavíme, že by si mala 9dc ovu, dnes máš 7dpo a mohlo by to byt tiež ubniezdovanie, preto taky pokles.. skus zmeniť jednu tu hodnotu pred ovu a možno ti vykresli čiary kedy asi bola

karolli111
16. okt 2021

@rosalie1411 Dakujem dievcata, no ja som nohami na zemi a som velky pesimista po tych sklamaniach. A veru svet sa nezruti. Tak uvidim buduci tyzden ako co. 🤷‍♀️ Ale mne ten den mrchy vsetko zmari a vzdy ju dostanem 🙄 to by bol fakt zazrak toto.

katkaholiova
16. okt 2021

@patulka2 neviem ale citala som aj skoro uhniezdenie. ja netusi co to uvidim zajtra

baru2
16. okt 2021

@patulka2 mne zlsa zda ze cim skorsie som meravala tym bola nizsia a zas cim neskorsie tym vyssia. :D ale mam v tom gulas. No ja som vzdy poovulacne mala 36,8, 36,9 a ked som otehotnela 37

baru2
16. okt 2021

@patulka2 tak mam komplikacie nejake ale snad bude dobre. Dr mi vravela ze mozem prist aj 19. Teho ak budem potom kludnejsia. A isto pojdem. Kvoli tomu ze som zas krvacala tak chcem vediet ci je male v poriadku a ci rastie. A 27. Idem na odbery vsetky mozne uz.

patulka2
16. okt 2021

@baru2 ja tie poovulacne okolo 36,7 pripadne 8 najviac..nato sú tie grafy aby človek videl ten rozdiel..no ja zatiaľ ten rozdiel moc nevidím teda..uvidíš, bude to fajn. Kamarátka tiež krvacala a jednu poznám mala do 7 mesiaca tehu stále menzes

baru2
16. okt 2021

@patulka2 aj ja som mala pri malom.... :D ale aj tak je tu ten strach, ked je tam hematom a aj cysta. Viac sa dlteda hematomu bojim. :/