icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

domisi
16. okt 2021

@katkaholiova ahoj Kati. Zase ja. 🙈 Podľa grafu vyzerá, že ovu neprebehla. Bol tam náznak na 12DC, ale 3 teplota nebola o 0,2 stupňa vyššie ako najvyššia za posledných 6 teplôt 🤷🏻‍♀️. Hlien nemáš značený žiaden, čiže v tom sa orientovať nedá vôbec, či a ako to bolo .. možno telo chcelo ovulovat, ale nevyšlo to. Neviem...tie tvoje grafy sú také zvláštne. Meraj ďalej, ako sa to bude vyvíjať. Buď ti teploty pôjdu zase v predovulacnej línií a teda bude vidieť, že ovu neprebehla a snáď sa telo ešte vzchopí a odovuluje tento mesiac 🙂. Držím prsty. 🤞

katkaholiova
16. okt 2021

@domisi no ved tento mesiac hroza.kazdy mesiac nieco.uz neviem co si mysliet.akoby telo bojovalo proti vsetkemu

katkaholiova
17. okt 2021

@patulka2 ahoj.ako dnes?

blabla22
17. okt 2021

Ahojte baby, chystáme sa v ďalšom cykle na našu prvú IUI a chcela by sa sa spýtať skúsenejších 🙂 u nás sa zatiaľ nenašla žiadna príčina na to, že sa nedarí, partner ok, ja ok, ovulácia býva každý cyklus, len trochu neskôr, tak 17-18DC. Napriek tomu som dostala predpísaný clostyl - predpísali ho aj vám pred IUI aj keď ste ovu normálne mávali? Mňa úplne vydesil ten pribalovy leták :/ ďakujem 🙂

patulka2
17. okt 2021

@katkaholiova ahoooj, dúfam, že už som na dobrej ceste smerom hore. Irituje ma tam ta vcerajsia skororanna teplota a kebyže ju odstránim, vyzeralo by to lepšie. No nechám ju tam a uvidím ďalšie dni.
A ty ako? Šupni to sem 🙃

katkaholiova
17. okt 2021

@patulka2 ja takto 🙄

mirus11
17. okt 2021

@blabla22 ja som pred IUI mala tiež clostyl a vyšlo nám hneď prvé IUI.Tiez sme nemali zistenu žiadnu príčinu.ovulaciu som mávala tiež normálne,a tiež neskôr ako iné žienky.oni tu ovulku podľa mňa chcú tým clostylom posunúť o niečo skôr.

patulka2
17. okt 2021

@katkaholiova mmm 17dc, ja som mala ovulku na 19dc takže je tam šanca a keďže to klesá, vyzerá to sľubne, že ovu estelen dorazí 😉

blabla22
17. okt 2021

@mirus11 ďakujem, to mi dodáva celkom nádej 🙂

katkaholiova
17. okt 2021

@patulka2 no uvidime vacsinou je mam aj neskor len nechapem preco predtym tak stupala pomaly

ilovepizza
17. okt 2021

@patulka2 ahoj. ja som v tom, ze kazdu hodinu je BT vyssia o 0,1 stupna. Cize keby som merala o 2 hod skor ako obvykle, tak by som si k nameranej teplote pridala 0,2 stupna..

ilovepizza
17. okt 2021

@katkaholiova Katka ty si ale nemala vzdy taketo grafy, ci? ja som tuto skupinu sledovala priebezne cca rok, kym som sa ucila o grafoch a tak a mam pocit, ze na zaciatku si mala pekne grafy a potom ako si zacala jest vselijake doplnky, tak sa ti to pokazilo. ci mylim sa?

katkaholiova
17. okt 2021

@ilovepizza no ale uz 4 mesiace nic neberiem .mam skor pocit ze od covidu sa my to takto rozhadzalo.vtedy to zacalo

patulka2
17. okt 2021

@katkaholiova aj ja mam neskôr, mam pco a predĺžený cyklus. Teraz som zmenila doktora a povedal, že pco sa lepšia a nevidi dôvod nebyť tehu.. tak som fakt zvedavá lebo uz nemám na toto nervy 😩😃
Sleduj, pridavaj, uvidíš 🤗 a možno to, že rástla, nevadí, lebo nebol to nejaký veľký skok, nemáš cikcaky ale jednu čiaru

patulka2
17. okt 2021

@ilovepizza ahojky, ak by som pridala 0.2 tak by som bola na 36.30 a to už je pekne, ale tak nechám si to tam tak, ako mám a budem vedieť 🙃 napr dnes som merala o 6, mala som 36 rovných ale spala som ďalej do 7.30 a už bolo 36.35

mirus11
17. okt 2021

@patulka2 ale zapusujes vždy prvú nameraný hodnotu,nie že si ľahnem a odmeraný o hodku neskôr.radsej si prirataj alebo odrataj,lebo sa má vždy BT merať v rovnaký čas

patulka2
17. okt 2021

@mirus11 nooo takto, ja som sa len prebrala, odmerala a spala ďalej ja som z postele ani nevstala ani nič, iba som sa prehodila. Kvôli malému som hore aj 2x za noc ale meriam vždy ráno keď sa zobudíme, cca tých 7.30 🙂

ilovepizza
17. okt 2021

@katkaholiova aha, no vidis, moze byt aj to.. tak snad sa ti to napravi

katkaholiova
17. okt 2021

@ilovepizza no uvidime co bude.dakujem

sangeomatik
18. okt 2021

Ahojte, prosím vás, viete mi poradiť, či už bola ovulácia?

patulka2
18. okt 2021

Tak idem hore, teplotu zo soboty som upravila o +0.2 keďže som merala a vstavala o 2 hodiny skôr.
Ale včera večer neskutočne kŕče a pichanie ako keď mám dostať no hrozne silné a potom hnačka. Vseobecne brucho ma nebolelo no pichanie bolo z podbruska. Nedalo mi, dnes test, negatívny (dalo sa to čakať, krátka doba). Som zvedavá na ďalšie dni

katkaholiova
18. okt 2021

@patulka2 ide to hore to je hlavne drzim palce ja este dole

patulka2
18. okt 2021

@katkaholiova tebe príde ta ovu , uvidíš to 🙃

katkaholiova
18. okt 2021

@patulka2 no vobec netusim ci mam cakat a kedy a ci to stihneme.dnes sme zacali strechu menit takze ci bude cas a energia neviem

patulka2
18. okt 2021

@katkaholiova skus teda ešte tie ovulacne testy co ti napovedia ci sú slabé alebo silné. No to chápem, my sme prvého tiež keď sme dom stavali a veru nebolo toľko času ale podarilo sa. A toto druhe, času je a nedarí 🤷‍♀️

luci601
18. okt 2021

@katkaholiova Pekný graf, bolesti mohli byt aj uhniezdenie 🙂 tak držím palce nech to ide hore! A veľmi skoro testovanie takze isto počkaj ešte

patulka2
18. okt 2021

@luci601 heh.. asi si chcela odpísať mne, či? 😃 No chvíľami som mala pocit, že no ideme na pohotovosť, až také.. a ja vydržím teda dosť... potom to prešlo asi za hodinku dokopy.. chlap hneď doniesol hilak a zaspala som jak bábika..

karolli111
Autor odpoveď zmazal
katkaholiova
18. okt 2021

@luci601 teb graf nie je moj takyto

luci601
18. okt 2021

@patulka2 prepáč áno tebe som chcela 🙂 fuha tak to riadne muselo byt. Uvidis ako to bude pokračovať ☺️ A k tej teplote, vždy keď som merala o hodinu neskôr tak som pridávala 0,1 takze toho sa neboj ☺️
A veľmi držím palce 🍀