Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@domisi no ved tento mesiac hroza.kazdy mesiac nieco.uz neviem co si mysliet.akoby telo bojovalo proti vsetkemu
@patulka2 ahoj.ako dnes?
Ahojte baby, chystáme sa v ďalšom cykle na našu prvú IUI a chcela by sa sa spýtať skúsenejších 🙂 u nás sa zatiaľ nenašla žiadna príčina na to, že sa nedarí, partner ok, ja ok, ovulácia býva každý cyklus, len trochu neskôr, tak 17-18DC. Napriek tomu som dostala predpísaný clostyl - predpísali ho aj vám pred IUI aj keď ste ovu normálne mávali? Mňa úplne vydesil ten pribalovy leták :/ ďakujem 🙂
@katkaholiova ahoooj, dúfam, že už som na dobrej ceste smerom hore. Irituje ma tam ta vcerajsia skororanna teplota a kebyže ju odstránim, vyzeralo by to lepšie. No nechám ju tam a uvidím ďalšie dni.
A ty ako? Šupni to sem 🙃
@patulka2 ja takto 🙄
@katkaholiova mmm 17dc, ja som mala ovulku na 19dc takže je tam šanca a keďže to klesá, vyzerá to sľubne, že ovu estelen dorazí 😉
@patulka2 no uvidime vacsinou je mam aj neskor len nechapem preco predtym tak stupala pomaly
@patulka2 ahoj. ja som v tom, ze kazdu hodinu je BT vyssia o 0,1 stupna. Cize keby som merala o 2 hod skor ako obvykle, tak by som si k nameranej teplote pridala 0,2 stupna..
@katkaholiova Katka ty si ale nemala vzdy taketo grafy, ci? ja som tuto skupinu sledovala priebezne cca rok, kym som sa ucila o grafoch a tak a mam pocit, ze na zaciatku si mala pekne grafy a potom ako si zacala jest vselijake doplnky, tak sa ti to pokazilo. ci mylim sa?
@ilovepizza no ale uz 4 mesiace nic neberiem .mam skor pocit ze od covidu sa my to takto rozhadzalo.vtedy to zacalo
@katkaholiova aj ja mam neskôr, mam pco a predĺžený cyklus. Teraz som zmenila doktora a povedal, že pco sa lepšia a nevidi dôvod nebyť tehu.. tak som fakt zvedavá lebo uz nemám na toto nervy 😩😃
Sleduj, pridavaj, uvidíš 🤗 a možno to, že rástla, nevadí, lebo nebol to nejaký veľký skok, nemáš cikcaky ale jednu čiaru
@ilovepizza ahojky, ak by som pridala 0.2 tak by som bola na 36.30 a to už je pekne, ale tak nechám si to tam tak, ako mám a budem vedieť 🙃 napr dnes som merala o 6, mala som 36 rovných ale spala som ďalej do 7.30 a už bolo 36.35
@katkaholiova aha, no vidis, moze byt aj to.. tak snad sa ti to napravi
@ilovepizza no uvidime co bude.dakujem
Tak idem hore, teplotu zo soboty som upravila o +0.2 keďže som merala a vstavala o 2 hodiny skôr.
Ale včera večer neskutočne kŕče a pichanie ako keď mám dostať no hrozne silné a potom hnačka. Vseobecne brucho ma nebolelo no pichanie bolo z podbruska. Nedalo mi, dnes test, negatívny (dalo sa to čakať, krátka doba). Som zvedavá na ďalšie dni
@patulka2 ide to hore to je hlavne drzim palce ja este dole
@katkaholiova tebe príde ta ovu , uvidíš to 🙃
@patulka2 no vobec netusim ci mam cakat a kedy a ci to stihneme.dnes sme zacali strechu menit takze ci bude cas a energia neviem
@katkaholiova skus teda ešte tie ovulacne testy co ti napovedia ci sú slabé alebo silné. No to chápem, my sme prvého tiež keď sme dom stavali a veru nebolo toľko času ale podarilo sa. A toto druhe, času je a nedarí 🤷♀️
@katkaholiova Pekný graf, bolesti mohli byt aj uhniezdenie 🙂 tak držím palce nech to ide hore! A veľmi skoro testovanie takze isto počkaj ešte
@luci601 teb graf nie je moj takyto

@katkaholiova ahoj Kati. Zase ja. 🙈 Podľa grafu vyzerá, že ovu neprebehla. Bol tam náznak na 12DC, ale 3 teplota nebola o 0,2 stupňa vyššie ako najvyššia za posledných 6 teplôt 🤷🏻♀️. Hlien nemáš značený žiaden, čiže v tom sa orientovať nedá vôbec, či a ako to bolo .. možno telo chcelo ovulovat, ale nevyšlo to. Neviem...tie tvoje grafy sú také zvláštne. Meraj ďalej, ako sa to bude vyvíjať. Buď ti teploty pôjdu zase v predovulacnej línií a teda bude vidieť, že ovu neprebehla a snáď sa telo ešte vzchopí a odovuluje tento mesiac 🙂. Držím prsty. 🤞