Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@ilovepizza tu je to uz na tej nemeckej stranke... Teplota stale hore, test negativny 🤦🏻♀️posledne 3 dni velmi lahucko spinim. Iba po utreti. Prsia stale citlive, inak ma prestavaju boliet cca den-dva pred ms. No uz pockam do stredy, ak ziadna zmena tak potom testnem zas. Mam pocit ze kazdy mesiac ma prekvapi nieco ine 😂😂😂
Pekný cyklus aj graf to bol. Konečne prvé obdobie, kde sme vedeli kedy mam ovu, kedy sa mame snažiť, pila som alchemiku, odopriala som si moju chutnú kávu. Už som si začínala myslieť, že to vyjde a zrazu dnes neskutočný pád. Aj keď som ešte nedostala, deň dva a je tu. Ďalší cyklus asi nemeriam, úplne vypnem. Dúfam, že sa mi to podarí.
Baby, potrebujem len dostat zo seba svoj zufaly vylev. Sice uz mam 9 rocnu dcerku ale ked som mala 30 sme si s manzelom povedali ze je cas na druhe. Po 2 rokoch neuspechu som si povedala ze uz nevladzem. Vtedy sa aj zadarilo, ake bohuzial v 8.tyzdni MA. To bolo nieco strasne. Na jednej poradni bilo srdiecko na dalsej uz nie... Odvtedy ubehol rok a stale nic. Kazdy mesiac len stresy lebo ak by sa zadarilo okamzite musim menit liek kt. v tehotenstve nemozem brat. Ale ako to tu sledujem niektore z vas to maju omnoho tazsie. Mate moj obdiv, ze stale to davate aj napriek vsetkemu co vas postretlo. Prikladam BT graf a test z kt. som jelen. Do buducna vam prajem vela sil a zdaru. Inak zacala som merat vdaka tejto teme, zatial len 3.cyklus.
@nicole003 ahoj.. tvoje skusenosti ma mrzia :( dufam ze sa ti coskoro podari otehotniet a bude vsetko v poriadku.... teraz k teplote ta vyzera dobre. Si 12 dpo co by ti test uz mohol ukazat vysledok. Ale tento digitalny je az 25... lepsie by bolo skusit obycajny 10tkovy. Ja som digitalny skusala az ked som tie palickove mala silnejsie. A ak by ti ani tie neukazali treba cakat na ms. Ale budem dufat a tebou ze nepride 🙂
@nicole003 ahoj, ja som tento cyklus rovnako na tom. Dnes som 13dpo, o deň vopred ako ty a už mi rapídne klesla krivka (vid. graf vyssie). Dnes som si prvýkrát poplakala. Mame doma 2 a pol ročného, takže mame ešte čas, sme relatívne mladý ale už to riešime asi od mája a už je to na nervy. Ďalší cyklus, ak dostanem, nemeriam, neriešim, uvidíme. Potrebujem sa dostať do pohody. A čo sa týka tvojho testu, ten je negatívny a to co si myslíš, že je aj zvisla čiarka, tak to je ako keby len predkres toho, že sa to ma vyfarbit ak je pozitívny.
baru2 patulka2 dakujem za povzbudenie. 10tkovy test este negativny. MS ma prist az vo stvrtok. Viem je to asi chore testovat tak skoro. Len uz sa bojim asi dopredu aj ked nic nie je iste. Robotu mam namahavu a este k tomu v chemickom zavode. Tiez si robim nadeje lebo bt by uz mala postupne klesat. Ja vas tiez sledujem aj ked som sa doteraz nezapajala a strasne moc vam to prajem. Este raz dakujem za nazory
@nicole003 tak potom som ja slahnuta na hlavu uplne :D ked som testovala 8dpo :D ale tak co tuzime po tych babatkach. A je to naozaj zlozite aj na psychiku. Ta nadej a to cakanie je proste tazke. Najst si dve ciarky je zazrak a velka radost. 🙂 no uvidis ako bude bt stupat alebo klesat dalsie dni. Ak by bolo vajicko oplodnene moze trvat aj 5 dni cesta do maternice a dalsich 10 uhniezdenie. U kazdej je to ine. Takze pokial nepride ms ako ti uz pisali tak nadej je vzdy 🙂
@patulka2 no ved ano, u teba teplota vyzera jedine na tento den. len teda to bolo zvlastne,ze si mala prerusovanu ciaru.. tak vieme preco ;)
@patulka2 je mi luto ten pad.. clovek nikdy nevie, preco sa to nepodarilo, ale teda od maja, to je anozaj este skoro. hoci ano, mam zname, ktorym sa podarilo do 3 mesiacov zakazdym. my skusame skoro 2 roky a nic.. tiez uz neviem, ako na to stale nemysliet a ako nebyt nestastna pri kazdej dalsej ms :/
@stelush ano uvidis, hlavne, ze teplotu sa ti drzi 🙂
@ilovepizza a dieťa už máte ci sa snažíte o prvé?
No my sme malého 3 roky dozadu dali našupu. A to som len hajbuj pozrela, že asi teraz sú plodné, išli sme 4 dní v kuse 😃 ja už asi neverím nicomu príklad každý druhý deň aby boli kvalitnejšie spermie alebo keď je vytok alebo kedy toto kedy hento.. presne z tohto mi začalo sibat lebo človek sledoval asi každú péčkovinu. Už až mi muž vynadal co to všetko silim ze ešte aby na lusknutie prsta sexoval lebo veď teraz? Stojí to za figu a mal pravdu. Pretože naozaj to človek nevie ovplyvniť. Keď prvé na supu a toto nie a nie. Samozrejme vtedy mal človek iné starosti, mal čas, nebol pod stresom a podobne. Keď to má prísť tak to príde a človek to nedokáže ovplyvniť aj keď si myslí, že áno.
@patulka2 my sa snazime o prve. o to je to trosku stresujucejsie, ze vlastne uz niekedy ani neverim, ze sa podari :/, resp to mam take obdobia. niekedy neverim nicomu a zufalstvo, inokedy si hovorim, ze je vsetko ako ma byt a babo raz pride. tiez som nejaku dobu ani teplotu nemerala, lebo ma to uz stresovalo. teraz som zase zacala merat, nech aspon viem, ci sme sa dobre trafili alebo nie. a tiez si myslim, ze to sexovanie kazdy druhy den je daka blbost, vsetky tie moje kamosky co otehu hned, mali sex kazdy den pocas plodnych dni a zadarilo sa im.. my teda kazdy druhy - treti den a furt nic, ale tak kto vie, ci problem nebude inde..
@patulka2 ahoj 🙂 mrzí ma ten tvoj pád, graf vyzeral naozaj ukážkovo! Ale teraz držím palce nech príde ms čo najskôr a môžete sa zase snažiť odznova.
Presne ako hovoríš mat sex na lusknutie sa nedá, niekedy je chuť inokedy nie. Preto som prestala merať bt aj testy lebo tiež som chcela teraz keď test pozitívny teraz keď som cítila že je hlien dobrý. Ale sme si povedali s manželom ze príde keď ma a ze sa budeme milovať keď je chuť ale samozrejme čo najčastejšie aby sme sa trafili. Veľmi držím palce nech sa ti to podarí 🍀👊🏼
@ilovepizza Ahoj 🙂 tak s tým sexom to nezistis kedy to bolo. Niekto hovorí každý deň niekto každý druhý tretí to je ťažko. Ale hlavne aby ste to robili pre radosť 🙂 zadarit sa musí niekedy pevne verím tomu!
A zúfalé obdobia mame všetci, ja vždy cez ms som úplne depresívna že to zase nevyšlo a ako to je možné a potom zase je lepšie. Ale neboj verím že sa všetky čoskoro dočkáme a bude tu veľa pozitívnych testov 🙂
@ilovepizza s tym sexom pozri moje zaznami... jul sme sa teda fakt snazili a nic. September absolutne nezmysel. A vyslo to. Tak ja neviem. Rozmyslala som uz aj nad tym ci sex po ovulke nemohol sposobit zeby sa vajicko neuhniezdilo ked sa nedarilo. Alebo uz neviem. Su to len dohady asi vsetko
@ilovepizza
@luci601 zato ja dnes revem od rána. Najskôr skrz pokles a negatívny test lebo veď už to nebude a teraz asi za všetko.. evidentný PMS 😩
Ja som povedala, že tento cyklus spravím všetko pre to inak končím. Dám ešte jednému cyklu šancu lebo doktor povedal, že dáva tomu max 2 cykly lebo nemá problém... chlap vitaminy nechce a so sebou už nemám čo poriesit 🤷♀️
@patulka2 my sa uz snazime rok o druhe babo, ja mam pco, anovulacne cykly... a posielala som chlapa na spermiogram, nech vieme, ci je v pohode a vyhlasil mi, ze naco tam on pojde, on je v pohode, ved nemozeme mat problem obidvaja. nakoniec som ho teda ukecala, isiel a prisiel s vysledkom, ze nie je to dobre, ale zas ani zle, ale mal nejakych 30% zdravych spermii a dost mrtvych v ejakulate, tak teraz berie florandol a ma ist o mesiac na kontrolu a uvidime. takze jeho tvrdenie, jemu nic nie je, bolo velmi optimisticke. aj som si donho chcela rypnut ked dosiel od doktora, ale radsej som bola ticho
@luci601 verim, ze mas pravdu a vsetky sa dockame 🙏. ano, myslim, ze kazda mame to depresivne obdobie prave na zaciatku ms, potom sa s tym clovek zmieri a zase pride nadej pri dalsom cykle a tak dokola..
@baru2 s tym tvojim sexom je to fakt sranda.. ale tak ano, niekedy sa naozaj zadari, ked to clovek ani necaka. vies co, ja som citala na jednej stranke, ze pokial nie je plodny hlien, tak spermie maju velmi velmi stazenu cestu. resp sa do toho hlienu zamotaju a nemaju sancu dostat sa hore. preto si myslim, ze sex po ovu asi nesposobuje to, ze by sa neuhnuezdilo vajicko. sak nasi predkovia nemali ponatia ako funguje zenske telo a sexovali furt. no a plodny hlien vytvara nieco ako plavecke drahy, cize pomaha spermiam sa dostat dalej.
@patulka2 uplne ta chapem a poznam ten pocit, asi kazda z nas. drz sa moja a budem ti drzat palce v dalsom cykle. ❤️
@adka3321 hej neoplati sa rypat. ved on si to aj sam uvedomuje. skor treba podporit..
@adka3321 chlapi sú na túto tému veľmi citlivý a myslia si, že zlyhali ak majú čo i len minimálny problém a to, že sa im postaví nie je všetko. Ešte som rozmýšľala keď tak samotestovacie na doma kúpiť, že ako to ma 🤷♀️ uvidíme
@ilovepizza ďakujem ti krásne, podobne 🥰
@ilovepizza ano ano , nevravim zeby spermie kazili uhniezdenie ale tym ze mam cystu o ktorej som nevedela ze ci sa to sexom nedrazdilo. Ale to su len dohady :D tak ako aj ci je lepsie kazdy den sex alebo ob den alebo kazde 3 dni :D kazdy inak
A hej moj sex je sranda :D 😅😂 stava sa :D
@patulka2 Chápem tvoje pocity, každá to zažívame! Držím veľmi palce v ďalšom cykle ✊🏼🍀 neostáva nám nič ako veriť a dúfať. My sme ešte na vyšetreniach neboli ale môj tiež berie macu a folandrol takze to odporúčam že by mohol aj tvoj chlap, nejako mu to vysvetlí že však sú to len vitamíny uškodiť mu to nemôže. Je to len preventívne
@ilovepizza určite sa podarí! Verím tomu že vsetkym nám to je dopriate keď to veľmi chceme a želáme si či už normálne alebo inými spôsobmi ❤️