Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mawiya ďakujem 😉 A Ty netaraj..pekná si taká ako si a hlavne mas ddobru dušičku a to je určite dolezitejsie ako nejaké kilá naviac..
@joannah13 diky, som rada, ze to dopadlo s Adamkom tak ako to je zatiaľ..
@senta_sofia nič im neukazalo ani EEG a ani MR, ale to, ze mu vtedy trha nekontrolovatelne pravým kutikom, to zevraj nasvedčuje epilepsii..No neviem..teraz to ken skúšame na 4 mesiace a uvidíme čo to bude robiť..
@adamnela cize skusaju... a o 4 mesiace bude musiet absolvovat vsetky vysetrenia nanovo, ci uvidi sa podla toho, ako to bude?
@senta_sofia asi sa uvidí podla situacie..No hlavne verim, ze uz sa to nebude opakovat..
@senta_sofia no jo, už vykukuje ven a brzy bude ještě větší 🙂
@senta_sofia ze bachor, ved mas pekne brusko a malinke 😵
Jejda kukam čo to tu za foto 😀 každé brucho uplne iné, no sranda velika, doslova 😀 aj ja chcem 😉 inak @vejula to tvoje som myslela že hádam to nejaká fotomontaz 😅 ako udrzujes rovnováhu? 😀 ...no parádne ste všetky...
@zuzulienocka77 Zuzicka, teraz sa zda male, vzhladom na ten 22tyzden, ale ked mi take vykuklo pomaly zarovno s pozitivnym tehotenskym testom, az taka happy som nebola 😀 ale mam ho mensie ako naposledy, celkovo priberam menej, lebo mam na sebe viac 😀
@paskolinka sak kludne daj foto svojho brucha 😀
@paskolinka @rybkaa
@mawiya
@senta_sofia
@adamnela dakujem vam babulky zapochvaly 🙂
Rybka, či drobča ešte sedína riťke to neviem. Poradnu mam až skoro o 3 týždne, dovtedy len tipujem podla pohybov, alesom z toho totalne sprostá 😅
Mawiya inak toho chlapčeka tipuje skoro každý 😀 Len synček tvrdí, že to bude sestrička a že jej kupime ružové šatôčky 😀 😀
senta sofia krásne bruško 🙂 také akurát 😵
paskolinka že fotomontaž 😀 😀 😀 inak s tou rovnovahou je to už brutal a teda aj križe sa už ozyvaju, v žiadnej polohenevydržím dlho. Drobček ma tlačí do rebier nezbedníi 😀
@senta_sofia moje brucho nie je vôbec zaujímavé, počkám až bude co fotiť 😀
@mawiya takže včera ste mali posteľné sumo hej? 😀 a ja sama doma, bo chlap na nočnej,dnes išiel s chalanmi na pivo a ja mam pocit že o pol hodiny zaspím...ma nejako zmorila tá cintorínska turistika,asi milión otázok typu že či už čakáme a kedy a tak...tak som odpovedala,že čakáme a raz sa dočkáme a že musím menej žrať, nech môj bruch ľudí nemätie 🙂
@senta_sofia prišli sme teraz z cintorínov, hladná som bola jak susedov Dunčo, zrúbala som plnený rezeň, zapila dvoma pohármi vody a ako bonus velikánsky šúlok kukurice a som tam, kde ty 😀 Ehm, tie jazvy kae-tae po brušisku si nevšímajte, ja som už jak rešeto 😀
@rybkaa ty si blaaaazon 😀
@senta_sofia pozor, to je realita, to je foto bez úpravy 😀 kukurica už klíči 😀
@rybkaa a tak vacsie brucho viem aj ja spravit, nahodou, na tej prvej si uuuuplne v pohode 😉)
@senta_sofia ja tak vyzerám bežne, keď sa najem a potom že sa ma ľudia vypytujú, že či už čakáme, lebo bruško už mám pekné 😀 tak aby som nemusela furt odpovedať, že som sa len dobre nažrala, asi im budem prikyvovať, že hej, končíme prvý trimester 🙂 mne je jedno, kto si čo myslí....ešte budem v tom 12 tt dllllllho 🙂
@rybkaa tak toto som presne aj ja ked sa vygooglim.... 😉 😉 😉
@rybkaa ako vidis, aj druhy sa da v pohode koncit s takym 😀 takze ak budes chciet, utajis tehotenstvo velmi dlho 😉
@joannah13
@vejula
@senta_sofia
zienky mate krasne bruska,len tak dalej a
@zuzulienocka77 nam brusko neukaze???
aj @rybkaa si suprova,ja mam este vacsie 😀 a tiez sa vypytuju vsetci...
@adamnela hlavne je,ze sa nic zle nepotvrdilo,som rada a dufam,ze sa o 4 mesiace vsetko na 100% vyvrati... drzim palce...a graf ako?merias?
@mawiya moja a ty ako?kedy zacina snazenie?
@zarzisia ahoj draha,to mi je luto,ze sa vam to tak komplikuje...aj u nas vsetko...drz sa,bude zase dobre uvidis 😉
A ostatne zienky ako sa mate?ja dnes 1 dc a zajtra prva injekcia 🙂 bude sranda.... inak aka ms ma byt po hak?je normalna tak na jednu intimku??? Pekny den....

@adamnela no na pekne grafy uz neverim :D Meriam uz len zo zvyu a chcem vediet, ci mi dojde MS bez liekov , inak by som uz nemerala. A k tym ATB: JA som minuly rok z nicoho nic zacala mat krutenia hlavy, zle mi bolo,.... dostala som ATB a este 3 mesiace po ich dobrati ma pichalo v hlave-ako keby v mozgu, srdce mi busilo neskutocne.....mala som to z ATB. Ja som nejedla ATB asi od 6. rokov a tieto ma uplne zlozili. A odvtedy som kazdy mesiac alebo kazdy druhy mesiac chora 😝
@mawiya dakujem 🙂 Aj ked velmi by som si babo priala, uvedomujem si, ze by to bolo este tahsie ako je to teraz. Potrebujeme aspon rok cele 2 platy. Potrebujeme nove auto-to co mame uz ide len na dobre slovo, treba nam kotol vymenit a chceli sme pozemok na domcek kupit + svadba. No a kedze sme prisli o kopec penazi, tak si nemozeme dovolit nic z toho :D Musime sa posnazit teraz obaja