Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@nicole003
@luci601
Ďakujem vám baby. No nič iné mi nezostáva, vyplakala som sa v sobotu, vtedy sa ma to prvýkrát fakt dotklo, že sa nezadarilo. Ale potešil ma muž s malým, že ma hneď postiskali a ideme ďalej. No koncom novembra by som mala dostať ďalší cyklus a vtedy ma muž meniny, tak ja dúfam, že už vtedy ho poteším darčekom 🙂 budem vás tu sledovať a držať palce každej jednej 💛
@sindyem ja presne to iste, ze uz dva roky si predstavujem ako som na Vianoce s bruskom pripadne s babatkom a stale nic.. no musime verit, ze sa to raz podari
@majuska1996 ze si na dobrej ceste ale ešte si len 7dpo. Ja som mala tiež vysoko graf a potom mi klesol..no uvidis, držím palce 🙂
@majuska1996 no zatiaľ len toľko že prebehla ovulacia a teploty sa držia pekne hore, ale ešte skoro hovoriť či môžeš byt tehu alebo nie 🙂 musíš ešte počkať pár dni
@majuska1996 Myslim ze mas ukazkovy graf! Drzim palce, nech teplota neklesne 💪❤️
@ilovepizza Tak tieto Vianoce nech su prelomove a stastne a nech sme tu vsetky uz vtedy v pozehnanom stave. ❤️ ja mam inak chut kupit nieco take co by som normalne kupila az po potvrdeni tehotenstva... ponozticky, podbradnik alebo nieco. Nie ze by som na take veci verila, ale mozno ked urobim krok vpred, vesmir pochopi ze sa uz pripravujem a zadari sa skor 🤭😂😂😂😂 ach zufalstvo tato tuzba zeny po dietati. ❤️🤱
@sindyem ano, mala som uz take zmyslanie/pocity a kupila som dudlik 🙈 a to bolo uz par mesiacov dozadu, tak u mna to vesmir asi uplne nepochopil
@patulka2 ja tiez dnes 1dc, tento cyklus som mala tiez ukazkovy, ovu na 16dc a presne po 2 tyzdnoch od ovu dosla MS. takyto cyklus som uz dlho dlho nemala 😀 vacsinou mavam tak 33-35dnove cykly a tento mesiac 29dnovy. vcera ked BT klesla som aj k doktorovi naklusala po clostylbegit a mozeme sa zacat znova snazit, uz by to mohlo vyjst, aj ked uz neverim ze vyjde. momentalne som v takom stave, ze co bude bude, skor si hovorim, ze neotehotniem a potom nie som taka sklamana ked to naozaj nevyjde, po minule mesiace som si aj poplakala ked to nevyslo.
@patulka2 ja merat budem, lebo este nikdy mi nevysiel pozitivny ovu test aj ked ovu prebehla, takze tym uz neverim. meranie BT je pre mna super, ovela menej sa stresujem (maximalne sa stresujem do ovu, ci prebehne) a ked uz prebehne cakam co to spravi na 13-14 dpo, aspon viem, ked klesne teplota, ze za den-dva dojde ms. ked som nemerala tak som stresovala, kedy dojde niekedy aj tyzden a nic. napr. vcera mi BT klesla, tak som vedela, ze za chvilu to pride
@sindyem ďakujem krásne
@luci601 ďakujem za odpoveď
@sindyem ďakujem za odpoveď
@ilovepizza Ach jo..no tak nechajme plynúť a uvidíme.
Inak žienky.. len tak zo zvedavosti..skúšala niektorá aj tú Jonášovu metódu? Mať pohl. styk v tie vypočítané dni? Lebo sesternica vraj s prvým bábätkom mala problém...snažili sa mesiace a druhé chcela veľmi dievčatko, tak si googlila, či je možné to ovplyvniť a našla túto rádoby metódu... fúkli to presne na ten termín a zadarilo sa jej na prvý krát. Akože opäť podľa mňa asi náhoda, ale za vyskúšanie človek nič nedá...nie? z hecu som si to dala len online na jednej web. stránke vypočítať, ale mne všetky ale že všetky termíny vychádzajú na koniec mesiaca, kedy mám MS. A môj chlap na to v tom období fakt nie je... :D takže u mňa asi prd z takého pokusu bude.
@adka3321 Inak ja som tiež kľudnejšia, keď meriam...prvý cyklus snaženia som testovala ako splašená...nebola som si istá, kedy bola naozaj ovu, kedy by mal byť menzes...nemávam to na deň pravidelné... a keď meriam BT, viem buď hneď, že anovulač. cyklus a tak zbytočné na jeho konci cikať na tyčinku...alebo keď klesne, že bude menzes...
@sindyem ja som tak dva mesiace dozadu testovala, testovala, aj dva krat za den a skoro ziadna ciarka, taka vystresovana som z toho bola a dojdem k doktorovi na kontrolu a on mi hovori, ze uz vidi tekutinu, ze ovu prebehla. tak odvtedy som si povedala, ze sa s testami nebudem stresovat, lebo to proste neviem vystihnut a ide to aj do penazi, kazdy mesiac tolko testov a u mna to bolo zbytocne. pri merani BT ked mi teplota prudko klesne nahanam draheho, ze ideme na to 😂😂😂 a potom cakam ci stupne. a po ovu, ako som uz vyssie pisala, cakam ci na 13-14dpo klesne teplota a tiez nemusim testovat. nestresujem sa na 10dpo ze uz idem testovat. povedala som si, ze uz nie.
@sindyem Vidis, ja mam zase celkom pravidelne cykly nastastie, ale ovu medzi 12 a 17 dnom(vynimocne tak neskoro) a ja som si kupila aj digitalny ovu test, robim ho rano a uz druhy mesiac mi vysiel pozit. Dokonca tento mesiac som pouzila iba jeden na 13 dc a hned vysiel 🙈, som usetrila 🤣. potom aj teplota isla hore, takze ja som aj tymto meranim spokojnejsia, ze viem, ze sme trafili a vsetko spravili pre to, aby to vyslo.. ale tehu testy tiez nerobim pred terminom MS a ked vidim, ze ide dolu, tak uz viem..
@ilovepizza Tak to zavidim...ja netusim na com som. Tento mesiac som vypatlala na testovani ovu asi 20 testov 🤭 (prvy mesiac s ovu testami). Co som nemala ani tucha, kedy bude ovu. No a chvalabohu som si dopredu nakupila zasobu z aliexpressu za par supiek a funguje to dobre 😂💪 keby som mala kupovat tie drahe ovu testy u nas v lekarni, nedajboh digitalne, tak o mesiac by sme boli na suchom chlebe 😂 ja mam celkovo ten hormonalny profil nie ideal, tak mam od lekarky nariadenie testovat aj merat BT aby sme to odsledovali co najlepsie... a vlastne teraz som sa tak sama od seba vyplasila...lebo v druhej faze cyklu mam vraj nizky progesteron, tj. asi aj skratenu lutealnu fazu?? 🤔 aka dlha by mala byt LT aby to bolo v poriadku a stihlo sa pripadne vajko zavrtat? Utesujem sa len tym, ze mozno teraz gynex zabral..lebo mam tie teploty dost vyssie..skoro 37..a teplotu zvysuje progesteron, nie? Takze by mal byt teoreticky dost vysoky hadam...
@blabla22 ved to, ze citala som vselico..aj pozitiv aj negativ ohlasy...a z toho vychadza ze je to tak 50:50...tj.vlastne nahoda 😂
ale chcela som vediet ci tu aj z vas podaktora neskusila. ja by som skusila, keby v tom case nemam MS a naozaj chlapa mam takeho, ze cez cervene more on prekracovat nebude 😂 🤓
@sindyem niekde som citala, ze 10 dni LF je minimum, aby sa mohlo vajko zavrtat..
@katkaholiova krásne ideš hore
@katkaholiova Kati, sice som neprispievala predtym, ale jednym ockom som sledovala uz nejaku dobu a aj tvoje predosle grafy si pamatam...a neviem, ci si vobec niekedy predtym mala takto krasny grafik. Normalne tajim dych aj za teba, jak moc ti prajem, nech je tento vitazny. Drzim palce, nech sa teplota drzi v tychto 37stupnovych vysinach! Zatial to vyzera fakt nadejne 💪🤗

@sindyem no ale este s toho moze nieco byt